Sari la conținut

[Software] Adobe Photoshop CC pe iPad este cea mai importantă lansare pentru Apple


PauLGamerRo

Postări Recomandate

Adobe Photoshop CC pe iPad este cea mai importantÄ lansare pentru Apple

Adobe a avut ieri, pe 15 octombrie, cea mai importantă conferință din 2018. Printre noutățile dezvăluite, s-a numărat o variantă completă de Adobe Photoshop CC pentru iPad și o versiune cross-platform de Premiere intitulată Rush.

Adobe Photoshop  a existat întotdeauna pentru terminalele Apple, într-o variantă simplificată. Având în vedere numărul de aplicații pe care Adobe le are în portofoliu pentru iOS, a fost evident că gadgeturile ieșite din Cupertino au fost îmbrățișate de creatorii celor mai populare aplicații de editare foto/video.

 

Cu toate acestea, iminentul Adobe Photoshop CC joacă în altă ligă. Acesta va include suport nativ și complet pentru editarea fișierelor și crearea fișierelor PSD cu layere. Toate instrumentele cu care te-ai obișnuit din versiunea de iPad vor fi incluse, precum Brushes, Gradient, Marquee, Lasso și, nu în ultimul rând, opțiunile care au în spate algoritmul proprietar de inteligență artificială. Este vorba de selecțiile și instrumentele de completare de tip ”content-aware” alimentate de Adobe Sensei.

Pentru că va fi inclusă și posibilitatea sincronizării documentelor prin cloud, folosind Adobe Cloud, vei putea începe să editezi un proiect pe tabletă în deplasare, doar pentru a-l continua pe desktop sau laptop când ajungi acasă. Reversul medaliei va fi de asemenea disponibil. În mod previzibil, nu va lipsi suportul pentru interacțiunea cu Apple Pencil, dar vei putea, la fel de bine, să interacționezi cu interfața programului folosindu-ți degetele.

 

 

Adobe Photoshop CC va fi disponibil începând cu 2019, iar Adobe a promis că lucrează și la o versiune pentru Android, dar nu poate să facă nicio estimare pentru aceea. Dacă vrei să te înscrii la beta de Photoshop CC și te afli deja în posesia unui iPad, poți accesa acest link

Adobe Premiere Rush CC a fost anunțat de Adobe în cadrul aceleeași conferințe ca o versiune un pic mai prietenoasă a complexului instrument de editare video. Premiere Rush este menit să fie prietenos cu terminalele mobile și optimizat pentru un flux rapid de editare. Acesta combină unelte din Premiere Pro cu elemente din After Effects pentru a-ți face viața mai ușoară, indiferent dacă îl folosești pe iPad, iPhone sau Mac. În final, rezultatele muncii tale vor ajunge mai repede ca niciodată pe YouTube sau Instagram.

Adobe Premiere Rush va fi oferit sub forma unui abonament de 10 dolari pe lună pentru indivizi, 20 de dolari pe lună pentru echipe sau 30 de dolari pe lună pentru clienți corporate.

 

Cine nu respecta nu este respectat!

Contact:Steam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.