Sari la conținut

[Software] iOS 12 este instalat pe 50% dintre dispozitive Apple in mai putin de o luna


PauLGamerRo

Postări Recomandate

Poate cel mai mare avantaj al ecosistemului Apple este rapiditatea cu care un update ajunge pe toate dispozitivele compatibile. In momentul in care Apple scoate o versiune noua de iOS, in secunda urmatoare este disponibil la descarcat pentru toate telefoanele si tabletele. Din pacate nu se intampla asa si cu Android. Noua versiune iOS 12 este deja instalata pe 50% din produsele Apple compatibile in mai putin de o luna.

iphone-6s-12-e1536097390288-900x1200.jpg?resize=700%2C933&ssl=1

iOS 12 este poate cea mai buna versiune a sistemului de operare si a fost gandita atat pentru noile terminale iPhone XS si iPhone XS Max, dar si pentru modele mai vechi precum iPhone 6 sau 6S. Este mai rapida pe telefoanele vechi, mai stabila, aduce functii noi pe iPhone-urile recente si practic aduce la viata modele vechi.

In comparatie, iOS 11 a reusit aceasta performanta intr-o luna si un pic. Probabil utilizatorii de telefoane mai vechi iPhone au stiut despre performantele lui iOS 12 si l-au instalat. Voi ce versiune de iOS folositi?

Cine nu respecta nu este respectat!

Contact:Steam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.