Sari la conținut

[Software] Facebook lite vine si pe iOS


PauLGamerRo

Postări Recomandate

Lansata in 2015 pentru telefoanele Android cu specificatii modeste, aplicatia Facebook Lite isi face aparitia si pe iOS. Versiunea Lite este mult mai prietenoasa cu telefonul, consuma mai putine resurse, insa si functiile sunt mai putine. Dar pentru cine foloseste reteaua de socializare pentru strictul necesar cu siguranta aceasta versiune o sa fie mult mai placuta.

 

facebook-logo.png?resize=700%2C243&ssl=1

 

Facebook Lite consuma mai putine resurse, atat ale telefonului cat si ale operatorului. In tarile in curs de dezvoltare sau unde traficul de internet este limitat, Lite este o solutie mult mai buna decat versiunea clasica. Ocupa mai putin spatiu in telefon, consuma mai putine date si are nevoie de o putere de procesare mai slaba. Momentan doar in Turcia este disponibila, insa cat de curand o sa fie disponibila si prin alte tari. Nu ma mir sa fie disponibila si la noi, ca tot nu o ducem prea bine.

Cine nu respecta nu este respectat!

Contact:Steam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.