Sari la conținut

[Software] GoogleChrome a primit un design nou pentru aniversarea de 10 de ani


PauLGamerRo

Postări Recomandate

Pentru a aniversa cei 10 ani de activitate, Google a reinnoit design-ul lui Chrome. Dupa cateva runde de teste beta versiunea finala a ajuns la toata lumea. Acum ne putem bucura de Material Design in intregime si au fost aduse functionalitati noi.

Chrome a renuntat la formele trapezoidale in favoarea unor forme mai simple care iti permit sa vezi mai bine icon-urile. Bara de adrese a fost si ea regandita acum putand sa-ti ofere cateva raspunsuri rapide precum vremea.

Gestionarea parolelor este mai bine conceputa si recunoaste mai rapid nevoia unei parole si iti ofera posibilitatea sa completezi cu o parola deja salvata pentru respectivul site. Apropo, acum poti sa te autentifici cu amprenta direct in Chrome.

Schimbarile pot fi vazute deja pe toate sistemele de operare. Daca nu observati nimic nou la Chrome puteti verifica manual daca exista actualizari.

google-chrome-redesign.jpg?resize=700%2C350&ssl=1

Chrome a ajutat la popularizarea aplicatiilor web, a sincronizarii preferintelor dintre dispozitive și a functiilor de securitate, cum ar fi sandboxing-ul.

In cei 10 ani a reusit sa ajunga pe primul loc fiind cel mai raspandit browser urmat de Firefox. Insa design-ul simplu, functiile utile si la indemana tuturor l-au ajutat sa devina foarte popular in scurt timp. Din pacate consuma foarte mult din memoria RAM, iar acest lucru este un minus major pentru cei cu sisteme slabe.

Cine nu respecta nu este respectat!

Contact:Steam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.