Sari la conținut

[SOFTWARE] De ce e bine sa convertesti documentele in PDF


PauLGamerRo

Postări Recomandate

Cand lucrezi cu fisiere de tipul Word, Excel, Power Point, etc, unii dintre voi tind sa creada ca sunt fisiere usor de editat. Cu alte cuvinte, ignora siguranta acestora. Dar atunci cand lucrezi cu un fisier de tip PDF lucrurile stau alfel. Acesta este mai sigur si mai greu de editat, mai ales pe sisteme de operare precum MacOS X. Plus ca PDF-ul prezinta documentele independent de sistemul de operare.

Insa se pot edita si acestea, chiar si pe MacOS. PDF Creator for Mac este una din aplicatiile ce iti permite sa editezi si sa creezi fisiere PDF din documente MS Office.

Cover-Pic.jpg

PDF Creator for Mac este un convertor pentru fisierele Office care iti da posibilitatea sa creezi PDF-uri din documente Microsoft Word, Excel si PowerPoint, simplu si la cea mai buna calitate posibila.

create-pdf-file.png

Acest program este incarcat cu multe extensii puternice.In primul rand, utilizatorii pot sa stea usurati cand vine vorba sa schimbe un document in PDF. De exemplu, formatele Docx, Doc, PPT, PPTX, XLS, XLSX sunt suportate de PDF Creator pentru Mac.

Utilizatorii au garantia ca PDF-ul rezultat este de calitate si respecta toate standardele si este vazut de orice program. Printre alte avantaje ale acestui program putem mentiona: stabilitatea si siguranta, numarul nelimitat de conversii si simplitatea de care da dovada.

Ca sa realizezi o conversie trebuie sa aplici pasii urmatori:

1. Sa importi fisierele dorite. Le adaugi folosind butonul Add Files si cauti locatia lor exacta.

import.png

2. Sa creezi fisierul. Pentru asta ai butonul “Create” si selectezi destinatia

create-pdf-file-1.png

3. Preview. Poti apasa pe acest buton pentru a realiza un preview asupra rezultatului.

preview.png

Realitatea este ca sunt doar cativa competitori capabili sa creeze fisiere PDF din fisiere tip MS Office, iar Wondershare PDF Creator for MAC este unul dintre ele si poate cel mai bun.
SURSA: https://www.arenait.net/2016/10/24/d...-in-pdf-p.html

Cine nu respecta nu este respectat!

Contact:Steam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.