Sari la conținut

[SOFTWARE] Acum poti rula Android-ul direct in Windows


PauLGamerRo

Postări Recomandate

Cred ca stiti deja despre Remix OS, este acel sistem de operare de la Jide, o companie care isi propuna sa faca din Android o unealta de productivitate. Ei bine, Remix OS deja are o gramada de forme: poate fi instalat pe tablete, calculatoare si, mai nou, direct in Windows. 

Remix OS 2.0 merge instalat in paralel cu Windows, adica in dual-boot. Eu l-am instalat pe laptop-ul personal si e pur si simplu racheta. Merge foarte bine si ai acces cam la orice aplicatie. Il mai testasem si in versiunea beta, dar atunci nu avea Play Store disponibil de la instalare si mergea muuult mai rau. Acum, insa, lucrurile s-au schimbat.

Asa ca am fost bucuros sa aud ca au lansat Remix OS Player, o aplicatie care-ti permite sa rulezi Remix OS direct sub Windows. Evident, totul ruleaza intr-o masina virtuala, cum probabil ati mai vazut sau folosit deja.

Deocamdata cred ca aplicatia e inca la inceput. Am instalat-o si Remix OS nu merge deloc ca si cand e standalone, chiar si in dual-boot cu Windows. Totul merge incet si cu lag. Ce-i drept, am testat solutia doar pe o masina, il voi mai testa si pe alt calculator si daca ceva se schimba voi reveni cu detalii.

O alta problema e ca nu poti sa-i dai mai mult de un core si 3 GB RAM, chiar daca sistemul gazda ar putea.

remix-os-player-550x198.png

SURSA: https://www.arenait.net/files/2016/0...er-550x198.png

Cine nu respecta nu este respectat!

Contact:Steam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.