Sari la conținut

Reclamatie Serpent.


Greeny~

Postări Recomandate

Nick: Greeny~
Nick admin: Serpent.
Detalii: Nu imi place modul in care acest admin isi face treaba si modul in care comunica cu restul oamenilor din staff
Alte precizări + Dovezi:

1. Nimeni nu se crede mai presus de nimeni. Daca primesti o simpla observatie, nu inseamna ca esti atacat.

2. Pe cativa dintre noi ne-a deranjat faptul ca primul lucru pe care l-ai facut atunci cand ai vazut ca ti-a facut cineva o cerere de unban a fost sa vi si sa o dai pe aia cu: "Din greseala" sau chiar raspunsuri, din punctul meu de vedere, destul de agresive pe admins chat cand au incercat sa comunice cu tine. (Chat) Cu punctul doi, eu pot spune ca ai incalcat cel putin o regula din regulament: - adminii au obligatia sa aiba o dovada in cazul in care playerul depune o plangere/reclamatie. Sa nu uitam ca nu este prima cerere pentru care nu ai demo.

3. Tot spui de "adminii perfecti", de "cum se cred altii superiori", dar tu nu trebuia sa ai admin. Ca sa primesti tu admin s-a incalcat regulamentul. Din 11 admini care ti-au raspuns la cerere singurul PRO il ai din partea mea... 

 

P.s. Shave your back. 

 

-pwp

Editat de Greeny~
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu cred ca mai are nimeni nimic de adaugat @sound. Oricum eu nu facusem reclamatia ca omul sa primeasca remove, chiar ma simteam ciudat cand am vazut cum a evoluat topic-ul si voiam sa iti spun asta in privat. Am facut reclamatia doar ca sa ii atrag atentia cu privire la niste lucruri. 

  • Love 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Stf a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.