Sari la conținut

Reclamație Vulkan


Wanted

Postări Recomandate

Nick: Wanted
Nick admin: Vulkan
Data și ora evenimentului: 27/11/2018 15:38
Harta: De_dust2

Dovezi: https://imgur.com/a/bF2p2WH
Detalii: Salutare! Șirul întâmplării vine în felul următor... Am intrat pe server pentru că era cel mai populat la acea oră... Am jucat 3 hărți și nu se întâmpla nimic special... Vine harta De_dust2, moment în care un jucător pe numele său DenX intră în echipa adversă... Acesta avea un stil de joc deranjant pentru mine, deoarece de fiecare dată trebuia să stau să îl caut pe acesta toată harta, el rămânând ultimul... După ce se termină prima jumătate din hartă și după ce se schimbă echipele, i-am atras atenția acestui jucător asupra faptului că este foarte enervant, (menționez că acesta comenta în chat la orice ar fi scris cineva). După aceea el a început să vorbească încontinuu... a urmat ca eu să-l rog în primă instanță să tacă, deoarce este un puști enervant și deoarece vorbește gura fără el... după ce pierd runda din cauza lui îl întreb dacă este prost și dacă așa l-au educat părinții respectiv tutorele acestuia. Moment în care primesc mute de la Adminul Vulkan. După acest mute, copilul DenX tot nu se liniștea, vorbea din ce în ce mai mult și l-am rugat pe admin să-i dea și lui mute ca să nu-l mai aud zmiorcăindu-se pe microfon. După ce DenX ma întrebat de ce l-am făcut prost (de ce l-am insultat), i-am răspuns că eu l-am insultat deoarece majoritatea copiilor doar dacă sunt insultați dau atenție evenimentelor și persoanelor ce încearcă să le scoată ceva în evidență. Moment în care am primit ban o oră de la Adminul Vulkan pe motivul, citez "Limbaj Vulgar". Așadar eu cerându-mi dreptul de a juca în liniște, fără a fi stresat de acest puști numit DenX, am primit ban o oră de la amicul său Vulkan.
Dovezi: https://imgur.com/a/bF2p2WH
Alte precizări: Doresc dacă este posibilă scăderea gradului acestui Admin, Vulkan, la unul mai mic, pentru a nu a mai avea acces la comanda de ban, deoarece acesta se ia după toți amicii lui de pe server și face ceea ce aceștia îi ordonă să facă, în acest caz, DenX, puștiul care vorbea încontinuu, fără sens pe microfon l-a îndemnat sau, eventual i-a poruncit Adminului Vulkan să-mi dea ban pentru că eu l-aș fi insultat grav. Sper ca pe viitor să nu mai am parte pe acest server de copii care utilizează comenzile precum BAN pentru a-și satisface prietenii/rudele etc. Vă mulțumesc pentru că ați avut răbdare să citiți această reclamație, asupra Adminului Vulkan, făcută mai precis pentru a evidenția incapacitatea acestuia de a utiliza comenzile la care are acces, abia după ce a judecat ceea ce s-a întâmplat pe server în prezența sa. Vă urez o zi bună!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ok, salut pustiulica.

In primul rand, puteai sa nu ii acorzi atentie lui DENKs si sa ii dai block de pe TAB daca nu stii unde se afla este sub consola, am vazut ca stii cum sa o deschizi. Daca ai fi fost capabil sa nu ii dai importanta, iti zic eu ca nu te mai smiorcaiai acum pentru un ban de o ora. Dupa cate am observat din tot ce ai scris, se vad numai minciuni. Pacat ca sound mai are putin si termina Auto-Record pentru ceea ce se vorbeste in  joc. Dupa cate ai scris tu, mintindu-te chiar pe tine, nu s-a intamplat asa cum ai spus tu mai sus. Ti-am dat mute deoarece l-ai injurat de familie, si daca as fi fost in locul lui, iti dadeam permanent.

In al doilea rand, se vede frustrarea ta, ca nu ai cu cine sa te certi, asa ca te iei si te descarci pe cel care te-a omorat, am fost si eu de fata, si nu cred ca daca te-a omorat trebuia sa il injuri, ceea ce trebuia sa faci tu, era sa nu te bagi in seama cu el sau pur si simplu, puteai sa iesi de pe sever si dupa intrai la loc dupa ce iti descarcai nervii.

In al treilea rand, eu il stiu pe DENKs de mai mult timp si nu cred ca ii tin partea lui doar ca il stiu de mai mult timp decat pe tine ( eu nu te-am vazut niciodata pe server ). Si nu cred ca ai cei 21 de ani pe care ai spus tu ca ii ai. ( dupa comportamentul pe care l-ai avuct, spune altceva ).

 

Imi pare rau ca te-ai ofensat atat de rau si ca nimeni nu ti-a luat apararea sau s-a bagat in vorba sa te linisteasca si sa te calmezi.

Bafta.

Editat de Vulkan996
Astept parerea tuturor adminilor + dovezile lui DENKs.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

CONTRA 

 

1. fiecare are un stil de joc diferit. fiecare joaca CUM VREA. asta inseamna ca trb sa ma faci gay ca te omor? https://imgur.com/a/BiXs94t

                                                                                                                                                                                                            https://imgur.com/a/jnTUcGl

2.https://imgur.com/a/cUq4VQG ce intrebare e asta frate daca ai familie ? crezi ca vulkan nu e educat de parinti ?sau eu

 

 

PACAT CA NU AM FACUT RECORD LA CUM MA INJURAI . MAI ERAU SI ALTII MARTORI PE SERVER + VREAU SA VAD DOVEZI CUM CA EU AS FI COMENTAT LA ORICE DE PE CHAT SAU DUPA CUM AI SCRIS SI TU "copilul DenX tot nu se liniștea"

Editat de Den✘
  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai grad sa ai grija de server , nu sa gonesti playeri nou-veniti . Comanda !mute nu este implementata degeaba ,o puteai folosi pentru a-l linistii pe prietenul tau , dar si pe Wanted in caz ca a jignit. Acum nu vreau sa te atac dar tu ai gandit cand ai scris inainte? "sa ii dai block de pe TAB" , pai adminii ce mai fac? Doar baneaza? Daca aveti acces la ban nu inseamna ca trebuie sa o folositi abusiv (nu zic acum ca ai fi facut-o) , dar le dadeai mute la amandoi si gata. Gandeste-te daca nu aveai grad si te enerva incontinuu un copil(ce o fi habar n-am) , tu nu ai reactiona urat? Astea sunt povesti in care spui ca "puteai sa iesi de pe server" ,omul cand e nervos de multe ori nu gandeste si actioneaza.  Pana mea , incearca sa ii linisteti pe toti , nu doar pe unu , altfel se fac reclamatii de genul..

Wanted , nervos/frustrat cat erai acolo , nu trebuie sa ataci si tu persoanele asa tare, l-ai intrebat de preturi , ti-a lasat Vulkan un link ,te puteai uita , nu ataca.. Nu mai actionati din prima ,intai ganditi ,dupa actionati.

YOUTUBE | TWITCH | STEAM | TIKTOK

chX82JV.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Den✘ , multumim frumos ca ai adus aceste dovezi dar inca nu cred ca ai fi in masura sa raspunzi cu contra sau pro . Acel admin cand da un ban , un mute ceva si ala se ofenseaza trebuie sa aiba dovezi , stai linistit . In legatura cu reclamatia pe care a facut-o , se pare ca pe server isi face de cap si aici scrie ca si cum ar avea facultatea de litere (sau ceva de genu') ceea ce ma face sa cred ca minti . Am incredere intr-un admin decat un player nou-venit . 

Contra . Nu isi are rostu`

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu mi se pare ok sa ii dai ban o ora, se da mute/kick, dar este un player nou si noi pretuim playerii in aceasta comunitate. Propun warn ca si sanctiune fara -1. Dar daca se va mai intampla sa i se scoata accesul la ban. Pe cealalta parte a problemei nu esti tu in masura sa decizi cum joaca alt player in plus ai mute din scoreboard, nu trebuie sa fii toxic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

contra, o reclamatie facut degeaba.insa precizez si faptul ca vulkan nu trebuia sa foloseasca comanda de ban, ci mute si kick in cele din urma.cat despre wanted, i-am dat si eu de 2 ori mute si kick datorita limbajului.atat am avut de spus.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

14 minutes ago, LennyS said:

contra, o reclamatie facut degeaba.insa precizez si faptul ca vulkan nu trebuia sa foloseasca comanda de ban, ci mute si kick in cele din urma.cat despre wanted, i-am dat si eu de 2 ori mute si kick datorita limbajului.atat am avut de spus.

Nu vreau să fac offtopic.

Vreau să precizez că am folosit comanda (gag și mute). După ce i s-a terminat acele minute de gag, că i-am dat 5 minute, a început să ma insulte, daca am familie, daca sunt educat,cati ani am, etc.

Mersi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 10 minute, Vulkan996 a spus:

Nu vreau să fac offtopic.

Vreau să precizez că am folosit comanda (gag și mute). După ce i s-a terminat acele minute de gag, că i-am dat 5 minute, a început să ma insulte, daca am

Pai pana acum el a mintit ca nu l-a jignit asa tare si te-am crede din moment ce den a adus dovezi clare cu comportamentul acestuia si povestea de pe forum e alta :)) . Daca mai ai si dovada cu asta banul ar putea creste dupa parerea mea

YOUTUBE | TWITCH | STEAM | TIKTOK

chX82JV.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Să înțeleg că eu ar trebui să aduc dovezi cu faptul că acest Admin l-a favorizat pe alt jucător care vorbea încontinuu pe microfon și stresa toată echipa în care acesta se afla... Am ajuns să mint împotriva unui puștan de 15 ani... claros. Eu am probleme cu nervii și când cineva se chinuie din tot din adinsul să mă streseze, răspund... așa am fost eu învățat... decât să îi favorizez pe alții pe prietenii... mai bine îmi dădeai ban permanent, că amicul tău este ușă de biserică... Sper să-i bagi și lui o pilă în staff, poate se duce serverul de râpă din cauza ta și a lui și apoi o să mi se dea dreptate că ești incompetent și că mă mai faci și mincinos. Copil la 15 ani îmi dă lecții de viață, el stând la liceu pe telefon scriind pe forumuri reply-uri... Să nu mai spui că mă leg de educație, ai demonstrat că nu ai niciun dram. Cât despre faptul că am scris "de parcă aș avea facultatea de litere", se numește semi-bipolaritate, atunci când am o problemă, o abordez cu maturitate și seriozitate, pot fi și vertical cum oricine poate fi... dar la nervi te asigur că nu reacționezi la fel.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

26 minutes ago, PorcusorulMagic NXS.RO said:

 Daca mai ai si dovada cu asta banul ar putea creste dupa parerea mea.

Cred ca ar mai putea creste cu dovada asta inca cu ceva timp:  https://imgur.com/a/Kkylg9F

Sunt prost educat? Atat timp cat tu injuri si te plangi pentru un ban timp de o ora.... eu nu as fi procedat asa.

Am 15 ani, da, cu ce te incalzeste?

Nu, nu stau la liceu, gandidu-ma la calculator, stand pe telefon sau sau dau reply la un topic in care se afla un plangacios.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 55 minute, Vulkan996 a spus:

Cred ca ar mai putea creste cu dovada asta inca cu ceva timp:  https://imgur.com/a/Kkylg9F

Sunt prost educat? Atat timp cat tu injuri si te plangi pentru un ban timp de o ora.... eu nu as fi procedat asa.

Am 15 ani, da, cu ce te incalzeste?

Nu, nu stau la liceu, gandidu-ma la calculator, stand pe telefon sau sau dau reply la un topic in care se afla un plangacios.

Pai stai ma , tu ai 15 ani si asta iti spune deja de facultate , mai cunosc un om care a comentat asa si a luat ban , doar ca pe comunitate =)) . Stii tu ce face Vulkan in timpul liber? A gresit o data , asta e , nu ii sari in cap atata , daca tot vrei sa zici cu mentalitate wow , daca aveai 21 sau cat pana mea ai ,nu erai asa frustrat incat sa ii scrii acele lucruri pe privat. Vezi ca anii se schimba , nu toti fac ce se facea inainte , acum lumea sta mai mult cu electronicele , bun venit in secolul XXI (referitor "la varsta ta imi vedeam de scoala") . E destul de educat , nu ti-a raspuns urat ,ti-a raspuns calm fara sa se streseze. Mai nou daca esti matur trebuie sa fi mare superior. Ho ca daca ai terminat o facultate nu esti mare Einstein , toti suntem oameni si avem caractere diferite , vezi ca si tu judeci prost. Si mai sunt o gramada de admini in staff si tu zici ca se duce jos din cauza unuia =)) , rezista si va rezista in continuare , te asigur 😉

  • Like 2

YOUTUBE | TWITCH | STEAM | TIKTOK

chX82JV.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.