Sari la conținut

Vulkan996

Veteran
  • Număr conținut

    146
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Vulkan996 a câștigat ziua ultima dată pe Septembrie 20 2018

Vulkan996 a avut cel mai apreciat conținut!

Metode de contact

  • Instagram
    Mihai Andrei

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui Vulkan996

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Insigne recente

38

Reputație Comunitate

  1. Vulkan996

    Cerere unban

    M-am uitat la demo, si a facut ''peek'', nu mi s-a parut suspect cu nimic. Stiu ca nu am nici un drept sa dau PRO unban sau CONTRA unban, dar ai facut o greseala cand ai dat banul asta, cu chestia asta se justifica ca nu ai trecut de rank-ul ''SILVER'', puteti sa ma judecati, ma refer la Stf si Bear, chiar daca comenteaza sau nu, si sincer nu o sa imi pese. Cat de acest topic facut, eu cred ca nu are nimic si ca nu merita sa fie banat. Doar pentru cateva peek-uri ii dai ban? :))
  2. Nu i-am cerut eu boost lu' Stf, pur și simplu l-a invitat Bear pe Stf, sau daca imi aduc aminte, nu stiu sigur, l-am intrebat pe Stf daca joaca si intrase pe contul cu DMG, nici vorba sa ma busteze el. Am spus de alt "prieten" nu de pe server.
  3. Pentru ce aș vrea atenție, pentru un joc? Atunci când am făcut cererea aia de retragere, nu mai aveam timp in acea perioada si nu stiam daca o sa mai pot intra pe pc. Și sincer, nu mă interesează atenția ta fața de mine, sau de altcineva. Și cu treaba cu părinții, de ce aș vrea să cer atentie? Crezi ca mi-aș băga parintii intr-o chestie d-asta aiurea fara rost? Gândeste-te.
  4. Am ales sa iau aceasta decizie din cauza unuia din staff, poate mai uita sau poate nu, ca nu trebuie sa iti dai viata pe un joc. Nu inteleg acum ca s-a facut acest mare UPDATE la CSGO, fiind free de ce sa mai joci pentru rank, sa ajugi global. Chiar daca ai PRIME sau NU ai, csgo-ul este mort si nu inteleg de ce va afecteaza asa de tare un rank.\ Pe primul cont, l-am avut la un ,,prieten'' si i l-am lasat sa imi busteze rank-ul, pana in MGE, el nu a facut asta si mi-a bagat coduri pe el. Pe al doilea cont, sincer, am bagat eu cod pe el, stiind ca CSGO-ul moare, de ce sa nu bag si eu coduri? Nu stiu ce a fost in capul meu atunci, prin urmare imi cer scuze fata de cei ce inca mai joaca pentru rank. @Stf si multi altii. Nu am avut niciun al treilea cont, ce zici tu @Stf. Am avut 2 conturi, primul cu 900 de ore, iar al doilea pe care nici nu stiu ce s-a intamplat cu el acum, eu nu-l mai detin. ( am pus un email pe care l-am tinut numai sa ma conectez pe steam cu el si sa imi fac cont). Iar acesta este al 3-lea cont. @Stf Sa stii ca nu m-au deranjat cuvintele tale despre familia mea doar ca ai luat tu nu stiu ce rank-down. Sincer, nici nu mai stiu acum cat timp am jucat cu tine, si nu cred ca de ajunci pana acum cateva zile iti face chestia asta pe care ai spus-o tu. Legat de injuraturi: ,,Da-te drq de copil obosit'' si ce mi-ai mai spus tu de familie, inclusiv de parinti, nu cred ca ai fi acceptat sa ti se spuna astfel de cuvinte. Bafta cu gradul, POATE o sa mai revin pe comunitate cu gradul, pana atunci o sa fiu un jucator normal pe server, doar ca sa nu te mai legi cu ceva de mine. @Stf @PROXY astept remove-ul. ( si sper ca ai citit tot ceea ce am scris )
  5. Intrase unul cu spin, isi schimba numele si steam id-urile Si i-am dat ban acestuia: XxToxikboyxXgamehag.com Este acelasi ca cel de mai jos. Sa ii dati unban: https://ev1ct.ro/go/bans/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:433723266&advType=steamid&Submit @PROXY @plajerik @Dope BoosteD
  6. Salut, m-am mutat pe acest cont, deoarece pe contul principal am luat VAC din cauza unui ratat, iar al doilea cont mi-a fost furat din cauza unui site ratat. Cont NOU: https://steamcommunity.com/profiles/76561198878533318 Steam ID la contul de mai sus: STEAM_0:0:459133795 @Dope BoosteD @plajerik @PROXY unul dintre voi 3, puteti sa imi scoateti gradul de pe acel cont si sa mi-l bagati pe acest cont? Va rog frumos.
  7. Pro Toți merită o șansă.
  8. Vulkan996

    Cerere unban

    Exact. O să primești unban de la unul dintre @plajerik @Dope BoosteD @PROXY
  9. Vulkan996

    cerere admin Rainq

    Contra, nu te-am mai văzut pe server.
  10. Vulkan996

    CERERE UNBAN

    ON: Ok.... după câte știu, Dope nu dă ban aiurea și fără motiv, permanent, cred că l-ai înjurat foarte rău, de aceea ai primit permanent. Eu vă dau un sfat: Nu mai fiți mari "deștepți" și să vă frustrați că e mai bun unul ca celălalt și după aceea să îl injuri că de ce te-a omorât, apoi veniți cu astfel de reclamații. OFF: BTW nu trebuia să faci și modelul în engleză.
  11. Vulkan996

    Cerere Helper-★Theo

    @plajerik rezultat?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.