Sari la conținut

Wanted

Member
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui Wanted

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. Să înțeleg că eu ar trebui să aduc dovezi cu faptul că acest Admin l-a favorizat pe alt jucător care vorbea încontinuu pe microfon și stresa toată echipa în care acesta se afla... Am ajuns să mint împotriva unui puștan de 15 ani... claros. Eu am probleme cu nervii și când cineva se chinuie din tot din adinsul să mă streseze, răspund... așa am fost eu învățat... decât să îi favorizez pe alții pe prietenii... mai bine îmi dădeai ban permanent, că amicul tău este ușă de biserică... Sper să-i bagi și lui o pilă în staff, poate se duce serverul de râpă din cauza ta și a lui și apoi o să mi se dea dreptate că ești incompetent și că mă mai faci și mincinos. Copil la 15 ani îmi dă lecții de viață, el stând la liceu pe telefon scriind pe forumuri reply-uri... Să nu mai spui că mă leg de educație, ai demonstrat că nu ai niciun dram. Cât despre faptul că am scris "de parcă aș avea facultatea de litere", se numește semi-bipolaritate, atunci când am o problemă, o abordez cu maturitate și seriozitate, pot fi și vertical cum oricine poate fi... dar la nervi te asigur că nu reacționezi la fel.
  2. Nick: Wanted Nick admin: Vulkan Data și ora evenimentului: 27/11/2018 15:38 Harta: De_dust2 Dovezi: https://imgur.com/a/bF2p2WH Detalii: Salutare! Șirul întâmplării vine în felul următor... Am intrat pe server pentru că era cel mai populat la acea oră... Am jucat 3 hărți și nu se întâmpla nimic special... Vine harta De_dust2, moment în care un jucător pe numele său DenX intră în echipa adversă... Acesta avea un stil de joc deranjant pentru mine, deoarece de fiecare dată trebuia să stau să îl caut pe acesta toată harta, el rămânând ultimul... După ce se termină prima jumătate din hartă și după ce se schimbă echipele, i-am atras atenția acestui jucător asupra faptului că este foarte enervant, (menționez că acesta comenta în chat la orice ar fi scris cineva). După aceea el a început să vorbească încontinuu... a urmat ca eu să-l rog în primă instanță să tacă, deoarce este un puști enervant și deoarece vorbește gura fără el... după ce pierd runda din cauza lui îl întreb dacă este prost și dacă așa l-au educat părinții respectiv tutorele acestuia. Moment în care primesc mute de la Adminul Vulkan. După acest mute, copilul DenX tot nu se liniștea, vorbea din ce în ce mai mult și l-am rugat pe admin să-i dea și lui mute ca să nu-l mai aud zmiorcăindu-se pe microfon. După ce DenX ma întrebat de ce l-am făcut prost (de ce l-am insultat), i-am răspuns că eu l-am insultat deoarece majoritatea copiilor doar dacă sunt insultați dau atenție evenimentelor și persoanelor ce încearcă să le scoată ceva în evidență. Moment în care am primit ban o oră de la Adminul Vulkan pe motivul, citez "Limbaj Vulgar". Așadar eu cerându-mi dreptul de a juca în liniște, fără a fi stresat de acest puști numit DenX, am primit ban o oră de la amicul său Vulkan. Dovezi: https://imgur.com/a/bF2p2WH Alte precizări: Doresc dacă este posibilă scăderea gradului acestui Admin, Vulkan, la unul mai mic, pentru a nu a mai avea acces la comanda de ban, deoarece acesta se ia după toți amicii lui de pe server și face ceea ce aceștia îi ordonă să facă, în acest caz, DenX, puștiul care vorbea încontinuu, fără sens pe microfon l-a îndemnat sau, eventual i-a poruncit Adminului Vulkan să-mi dea ban pentru că eu l-aș fi insultat grav. Sper ca pe viitor să nu mai am parte pe acest server de copii care utilizează comenzile precum BAN pentru a-și satisface prietenii/rudele etc. Vă mulțumesc pentru că ați avut răbdare să citiți această reclamație, asupra Adminului Vulkan, făcută mai precis pentru a evidenția incapacitatea acestuia de a utiliza comenzile la care are acces, abia după ce a judecat ceea ce s-a întâmplat pe server în prezența sa. Vă urez o zi bună!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.