Sari la conținut

HIRO -iwnl-

Veteran
  • Număr conținut

    143
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de HIRO -iwnl-

  1. *Conținut topic (textul de pe lucrare): battle *Tema lucrării (tema care face referire la render/stock): girls. *Render/stock: https://imgur.com/a/gdsCmoH *Dimensiuni: 150x250 *Tipul lucrării (avatar/semnătură/logo/banner): avatar *Timpul competiției (5 voturi pe lucrare sau în total, 10 voturi pe lucrare sau în total): 10 voturi *Cui trimit lucrarea ? ( Unul dintre membrii GFX ): Cine vrea sa se ocupe aceluia ii vom trimite
  2. se putea si mai bine, kw
  3. HIRO -iwnl-

    [Creatii] OREO

    tu vrei sa-mi zici mie ca lucrezi de 6 ani in ps? arata-mi si mie niste lucrari in illustrator cat si after effects daca esti asa wow, cu avatarele alea de faci de ras varule, daca tot zici ca ai 6 ani de ps, am stat cu ACAB cat si cu POC1 stai chill, stiu mai multe decat tine la Web Design cat si Illustrator si after effects asa ca nu avea tupeul sa-mi zici mie ca nu stiu ce, daca vrei sa-mi vezi lucrarile da-mi pm si-ti dau forumul varule care este mult mai mare decat asta, stai in banca ta si nu te da superior la design, daca incep sa-mi pun lucrarile aici devin designer dupa cateva zile EDIT: ca tot zici de avatar, este facut in 5 minute + calitatea la artwork-uri pe acest forum este mica, da unpic inspect element sau open image in a new tab sa vezi cum se vede avataru, 100 HQ
  4. HIRO -iwnl-

    Tutorial blur+text

    textu e jale cat si blur, mai incearca sa faci cateva sa-ti intrii in mana.
  5. Asta e LQ, pune-i un sharpness sau exerseaza la artwork-urile de genu. Mai baga niste timp peste blur ca e jale cat si pe text varule, iti zic fara suparare, daca vrei da-mi pm sa-ti arat acolo niste avatare cum trebuie
  6. HIRO -iwnl-

    [Creatii] OREO

    Prea mult brush, invata sa lucrezi cu el daca vrei sa-l folosesti cum trebuie, il pui la opacity prea mare, pune-l la 20-30 pe Lighten Color Add La unele fonturi observ ca le pui pe sharp sau crisp, pune-le pe strong sau smooth. textul secundar la fel, e jale. Pune corbel sau arial pe 8px sau 9px Mai baga niste timp la avatarele de tip 3D daca vrei sa iasa ceva. + niste blur mai bun
  7. Always the best of the best
  8. The god himself is here, good job
  9. Al naibii le-ai pus pe astea pentru mihnea, app vezi ca ti-am sters reply-ul pe og, nu avea watermark-ul
  10. HIRO -iwnl-

    Portofoliu Emika

    Mai lucreaza la text si la blur.
  11. HIRO -iwnl-

    [Creatii] OREO

    Nu trebuie sa mai zic nimic, las artwork-urile sa vorbeasca.
  12. Textul pe avatarele astea nu are nici-o treaba, schimba textul, adapteaza-l in functie de stock. Incearca sa faci layer style-ul mai ok, sa-l adaptezi cum trebuie in functie de stock cat si de blur.
  13. Cred ca tu si oreo sunteti singurii designeri de pe aceasta comunitate care fac foarte bine avatarele.
  14. HIRO -iwnl-

    Portofoliu Onevil

    Mai ai de lucrat la blur, il faci prea inchis, chiar daca lucrezi cu blur "alb-negru". Puteai sa faci aceste avatare mai deschise, cel putin unele dintre ele aratau ok daca stiai cum se le faci.
  15. Sunt ok dar incearca sa nu mai pui asa mult outer-glow la text, uneori poate arata foarte urat, cum este la ultimul logo.
  16. Sa fiu sincer? Nu prea imi place blur-ul, textul nu este asezat cum trebuie uneori si desigur nu este ales cum trebuie. La acest avatar mergea ca textul secundar sa fie 'Arial' , textul principal nu are nici-o treaba cu stock-ul. Acest avatar vad ca il porti. Din nou, textul principal nu are treaba cu stock-ul iar blur-ul de pe stock nu este facut cum trebuie. Mergeau niste efecte sau niste CC-uri pe el. Mai ai de lucrat.
  17. Foarte bun, te salut Krabby bro, stii tu de unde.
  18. cum sa fii frate asa ofticos ca va bat la csgo, G Eazy lasa-te frate de adminat ca nu stii sa faci diferenta dintre un codat si unu care joaca legit, lasa-te de adminat, dai ban aiurea ca te fac la csgo. Copil de 15 ani.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.