Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

OREO

Ex Staff
 • Content Count

  466
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

OREO last won the day on April 6

OREO had the most liked content!

Community Reputation

701 Legendă

About OREO

 • Rank
  șogun în ps
 • Birthday 07/04/1995

Recent Profile Visitors

1,573 profile views
 1. OREO

  Salut! In calitate de fost designer pe aceasta comunitate, o sa-mi permit sa-mi expun punctul de vedere cu referire la propunerea ta. Este un concept interesant insa nu o sa functioneze si o sa-ti spun si de ce. In primul rand este nevoie de designeri foarte experimentati, ceea ce nu prea e. In al doilea rand, si cel mai important aspect, este faptul ca grupul tinta vizat este gresit, pe forum intra oameni cu servere, si cam atat, in special pe partea de gaming. Ce ai putea sa le vinzi? un banner? icon-uri? Astea ti le poate face un prieten. Si daca vorbim de lucrari mai complexe, gen logo-uri, wallpapers, diverse templeate-uri, stai linistit ca oamenii care chiar vor sa cumpere asa ceva vor apela la freelaceri care sunt ca ciupercile dupa ploaie, si e adevarat ca fac lucrari de calitate. Prognosticul meu este ca nu o sa reuseasca aceasta idee, daca va fi implementata bineinteles.
 2. For new artworks, check out my IG page: https://www.instagram.com/laurvisual/

 3. OREO

  nu @Emika te invoc:)) (probabil o sa vezi asta dupa mult timp:))
 4. v2 - text, aspectul in sine. off: ar fi fost fair-play daca ati fi dat pe un stock comun.
 5. v1 - brushul din stanga sus, cel rosu, nu isi are rostul acolo, textura pe care ai pus-o sus nu da bine, cat despre sape-urile de ceas, nu ti-au iesit. - ps: incercati sa fiti originali, nu copiati de la eL DrAg0 tot:)) v2 - destul de simpla, mergea putin sharphen peste, borderul nu se potriveste, daca lasai doar shape-urile alea din colturi, era ok, cat despre text, data viitoare pune-l pe "sharp" pentru ca se vede pixelat, si culoarea verde nu se potriveste cu stock-ul. Deci, voi vota v1 pentru black&white si text (care mergea diversificat, dupa parerea mea).
 6. OREO

 7. OREO

 8. OREO

 9. OREO

  Nu mai posta in cerere, ai rabdare.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.