Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

OREO

Ex Staff
 • Content Count

  471
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17
 • Points

  885 [ Donate ]

OREO last won the day on March 25

OREO had the most liked content!

Community Reputation

712 Legendă

About OREO

 • Rank
  șogun în ps
 • Birthday 07/04/1995

Recent Profile Visitors

2,029 profile views
 1. OREO

  Buna, esti la inceput si ai nevoie de niste baze pe care nimeni nu ti le-a zis pana acum. 1. lucreaza pe dimensiune standard de avatar - 150x250, chiar daca forumul are un alt standard de dimensiune 2. incearca sa te limitezi in ceea ce priveste .gif-ul si axeaza-te intai pe blur (am pus si eu niste tutoriale daca mai sunt pe aici, dar gasesti si pe YT) 3. in ceea ce priveste textul, incearca sa adaptezi fontul cu tipul/tema avatarului ex: tema girl - caligraphic font sau handwriting, fa-l simplut, nu-l incarca si foloseste culoare din stock, foarte important 4. ca si text secundar foloseste wendy 10 px pe none Incearca sa urmezi pasii pe care ti le-am prezentat si iti vei imbunatatii "skill-urile". KW!
 2. OREO

  v2 - redimensionare, text.
 3. OREO

  Bine ai venit!
 4. OREO

  Mai "liderilor", slabute lucrari:)) O sa votez v2 doar pentru ca e mai clean.
 5. OREO

  Salut! In calitate de fost designer pe aceasta comunitate, o sa-mi permit sa-mi expun punctul de vedere cu referire la propunerea ta. Este un concept interesant insa nu o sa functioneze si o sa-ti spun si de ce. In primul rand este nevoie de designeri foarte experimentati, ceea ce nu prea e. In al doilea rand, si cel mai important aspect, este faptul ca grupul tinta vizat este gresit, pe forum intra oameni cu servere, si cam atat, in special pe partea de gaming. Ce ai putea sa le vinzi? un banner? icon-uri? Astea ti le poate face un prieten. Si daca vorbim de lucrari mai complexe, gen logo-uri, wallpapers, diverse templeate-uri, stai linistit ca oamenii care chiar vor sa cumpere asa ceva vor apela la freelaceri care sunt ca ciupercile dupa ploaie, si e adevarat ca fac lucrari de calitate. Prognosticul meu este ca nu o sa reuseasca aceasta idee, daca va fi implementata bineinteles.
 6. For new artworks, check out my IG page: https://www.instagram.com/laurvisual/

 7. OREO

  nu @Emika te invoc:)) (probabil o sa vezi asta dupa mult timp:))
 8. OREO

  v2 - text, aspectul in sine. off: ar fi fost fair-play daca ati fi dat pe un stock comun.
 9. OREO

  v1 - brushul din stanga sus, cel rosu, nu isi are rostul acolo, textura pe care ai pus-o sus nu da bine, cat despre sape-urile de ceas, nu ti-au iesit. - ps: incercati sa fiti originali, nu copiati de la eL DrAg0 tot:)) v2 - destul de simpla, mergea putin sharphen peste, borderul nu se potriveste, daca lasai doar shape-urile alea din colturi, era ok, cat despre text, data viitoare pune-l pe "sharp" pentru ca se vede pixelat, si culoarea verde nu se potriveste cu stock-ul. Deci, voi vota v1 pentru black&white si text (care mergea diversificat, dupa parerea mea).
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.