Sari la conținut

Traficantu

Member
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    3

Orice postat de Traficantu

  1. Pro - Niște stock-uri extrem de frumoase - Niște stiluri de font frumușele - Niște render-uri bunicele pentru cine folosește. Con - Extrem de multe fișiere aiurea precum PSD-URI vechi. - Foarte multe stock-uri cu tenta sexuală (greu de folosit pe comunități sau profesional) Este un pachet foarte bun pentru începători, psd-urile ajuta sa poți învăța sa faci avatare mai mult decât decente. Si sunt destul de multe efecte si render-uri pentru cei avansați. p.s. Ajuta sa știi rusa.
  2. V2- superba creație. Dacă ar fii avut niște efecte in armonie cu tema pozei, si v1 nu ar fii fost departe. p.s. Nu va mai satura Dumnezeu de 1v1’s astea
  3. Este sănătos din când in când sa mai “împrumuți” câte ceva de la designeri mai experimentați. Încearcă sa te uiți la cum lucrează alții si sa “împrumuți” din ce crezi tu ca fac mai bine. Fa ți cont pe Pinterest, Dribbble, Tumblr si explorează cum lucrează alții sa îți dai seama ce își are si nu-și are rostul. Când lucrezi cu efecte, se aplica mai mereu fraza “ less is more”. Deși colegii tai au detaliat asta mai sus, vreau sa pun accent pe faptul ca lucrările tale sunt super înghesuite, de la blur la brush-uri. Si eu sunt câteodată prins in chestia asta mai ales când lucrez in AE, dar încearcă sa lași lucrarea câteva ore si după uitate la ea si vezi dacă ești mulțumit. De multe ori, asta ma salvează si ma ajuta sa îmi aleg lucrările mai ales pentru clienți. In general efectele se adaugă sa pui accent pe ceva din poza, dacă reușești sa faci o poza cu putine efecte care arată clar si plăcută la vedere, ai sa evoluezi. Am lăsat poate o părere mai lunga dar am vrut sa amplific câteva chestii pe care mulți cred ca ar învață din ele. Tot ce am scris mai sus sunt lucruri care le fac eu si le consider practice când lucrez.
  4. Prototip Aplicatie de gestionare budget
  5. Traficantu

    Design pack

    File Name: Design pack File Submitter: Traficantu File Submitted(data): 20/02/2021 File: Screenshot: ** Vreau sa fie foarte clar ca acest design pack nu este al meu si nu imi asum vreun credit pentru orice textura din el. Totusi l-am gasit pe alta comunitate, imi place si il folosesc. In plus, cred ca unii vor aprecia niste resurse noi!
  6. Poftim: https://imgur.com/ScVV9Lj https://imgur.com/9w0eeY0
  7. Poftim: https://imgur.com/oG3VJ2e https://imgur.com/dMrLH3b
  8. Traficantu

    Cadou Angrry

    *Numele tău: TRAFICANTU *Numele celui care îi dăruieşti cadoul: ANGRRY *Motivul pentru care i-ai oferit acest cadou: YOUTUBE GLOW UP *Imaginea cadou: https://imgur.com/9MVhDj9 Sper sa iti placa si sa il folosesti, daca doresti edit-uri, lasa-mi PM.
  9. Poftim: https://imgur.com/etwbPuR
  10. Traficantu

    [Portofoliu] -XU

    Ai evoluat la avatare si design in general, deși textul mai trebuie lucrat (dar asta este cel mai greu lucru, părerea mea). Din cee ai fotografiat acolo, îmi da seama ca ești mult mai experimentat la poze. D-abia aștept sa mai pui câteva. ce ai postat mai sus, cred ca te ar putea ajuta sa îți faci niște bănuți buni pe viitor.
  11. @Angrry™, Sistemul de “licitație” sa spun așa, trebuie sa convingă membrul plătitor de abilitați / timp / cost. NU se va da nici un rezultat final direct, mai degrabă se va posta un concept, iar acesta va fii baza deciziei membrului plătitor. In plus un minim de plata este esențial. Asta protejează designer-ul & comunitatea. pe partea de implementare a plăților, este puțin mai dificil. Știu ca sunt anumite plugin-uri, sau sunt anumite site-uri ce pot fii folosite, dar toate sunt cu plus si minus. @case, Poate nu va aduce membrii imediat. Dar dacă este implementat bine, si sunt cereri... atunci pot sa garantez ca vor fii si membrii / designeri noi. Vreau sa adaug ca aceasta secțiune are nevoie de moderator special. Presupun ca un administrator ar fii cel mai indicat. Deși asta este decizia voastră ca echipă. Moderatorul respectiv trebuie sa poată sa analizeze un posibil caz, cu o perspectiva de design chiar dacă este mică. Portofoliu de designer trebuie sa fie deci mult mai rafinat pentru cei care vor sa răspundă. Nu cred ca vreun membru plătitor va dorii sa se uite prin 10 pagini de portofoliu unde sunt 10 avatare & 2 semnături. Dar 1001 comentarii. In plus, acesta va forța echipa de design sa își încerce creativitatea si in alte părți.
  12. Propun un concept pentru partea de design. Propun sa fie adăugată o secțiune de cereri plătită. Aceasta constă intr-o secțiune unde membrii forumului pot sa depună o cerere de design ce consta FĂRĂ WATERMARK & specificații anume. designerii respectivi pe secțiunea aceea trebuie sa fie monitorizați si sa fie destul de buni pentru a putea posta in secțiunea respectiva. e.g. (cerere X) - vreau un poster de firma pentru YXZ - vreau PSD & PDF iar răspunsurile vin într-un format (timpul de lucru / cat dorește pe lucrarea respectiva) acest sistem ajuta in 2 perspective. Va aduce designeri experimentați pe forum & când se va răspândi vestea, va fii mai populat. In plus, cred ca dacă s-ar putea capitaliza un procent pentru forum dintr-o lucrare sa zicem 10% pe lucrare. Sau ma rog, asta contează de administratori. Aștept păreri / întrebări, va rog sa răspundeți cu argumente, nu cu “pro, ideie buna”.
  13. Poftim: https://imgur.com/Vk5MYZ3
  14. Revin cu edit, in seara asta.
  15. Rezumat lucrari clienti 11/2020:
  16. Poftim https://imgur.com/zptug7Q P.S: apreciaza faptul ca oamenii au lucrat la el. Nu toti se stiu cu AE.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.