Sari la conținut

xEdixX

Member
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de xEdixX

  1. xEdixX

    Cerere Helper - nows;N1

    Misto fac cu pr mei care imi permit , in schimb fac caterinca si cu restu jucatoriilor (caterinca cu ei, nu de ei) ca d-aia intram pe server sa ne distram si sa mai radem.
  2. Nume: [numele tău real]: Anghel Florin Vârstă [minim 14]: 15 fac 16 Nick: [numele tău de pe server]: nows;N1 Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/id/nowsN1/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_0:0:419976321 Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/player/nows%3BN1/go.usp.ro:27015/ Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2883858544 Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo Da/Nu]: Da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [Facebook USP Da/Nu]: Da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [GameTracker USP Da/Nu + nume]: Da , xedixx Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [Discord USP Da/Nu + nume]: Da . nows;N1#2565 Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [YouTube USP Da/Nu]: Da Detin un Microfon functional si il folosesc pe server: Da Ai citit regulamentul?: cel mai probabil ca nu
  3. Pro se descurca bine , nu am nimic de reclamat
  4. Pro , dar sa nu se mai intample sa schimbi mapa instant fara un vote !
  5. 1. Numele tau ( din joc ) : nows;N1 2. Profilul tau de steam: http://steamcommunity.com/id/xEdixX25 3. Gradul pe care îl deții: Co-Owner 4. SteamID: STEAM_0:0:419976321 5. Dovada la orele cand ai luat ultima data UP: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1915210914 6. Poza la orele pe care le ai acuma: https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/786374006274825122/57E70473A8E7B7DAA3FDA07B7F08F3CEDFEBADE8/ 7. De ce crezi ca meriți UP ?: Pentru ca am ajutat servarul pana acum si inca o sa il ajut! 8. Ai citit regulamentul ?: vreau helper
  6. Contra nu ai citit regulamentul, mi-ai dat shut down cu "ce regulament" =]]]
  7. PRO te descurci binisor merita up
  8. Pro o idee foarte buna si ar fi misto!
  9. xEdixX

    Cerere Helper

    Imi retrag cuvintele iti dau Contra deoarece in Privat scri foarte necorect gramatical
  10. Regulamentul este citit dar tot CONTRA ramane deoarece nu mai esti activ pe server!
  11. Contra regulament necitit, nu te mai vad activ pe server!
  12. Pro cu activitatea stai binisor, toxic/troll nu am vazut ca esti deciii, meriti o sansa GJ
  13. Salut, tu dupa ce ti-ai luat ban deoarece m-ai jignit in privat aveai gura mare. Eu nu am fost de la inceput m-a chemat cineva ca am auzit ca va certati, ok. Eu am vazut cateva din momentele acelea pentru ca erau toti unii peste alti si imi reamintesc ceva ce a zis One , a spus ce important se crede Mos scula si tu ai raspuns pai nu ma cred chiar sunt. Dar iti las dovezile mai jos. Si mai spuneai tu ceva ca Tudor ma pupa in cur pentru helper sau ceva, din cate imi aduc bine aminte i-am dat si respins eu da pro/contra pe merit nu pe pile deci be fair! BTW: Nu am 12 ani am 13 si este strict treaba mea cati anii am si ce fac daca night a ales ca eu sa fiu co-owner asta sunt! Dovada 1 : https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1930752428 Dovada 2 : https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1930752524 Din dovezile 1 si 2 nu prea se intelege bine dar mai am o dovada! Dovada 3 : https://www.youtube.com/watch?v=k4OdKRIiUzA
  14. Pro activ isi face treaba de minune!
  15. xEdixX

    cerere unban

    Salut, inteleg ca esti nervos pentru ca ai primit ban dar nu ai de ce pentru ca este vina ta.Eu am dovezile in care se vede clar ca dai prea bine cap cu deagle si nu te prea chinui dar parerea mea este ca ai hack. Dovada o ai mai jos! Dovada:
  16. Daca chiar vrei dovezi poti intreba ceilalti playerii de pe server care erau daca erai toxic sau nu. Imi aduc aminte doar 2 de pe server dar poate ii sti tu pe ceilalti. Cei doi sunt "NOXE" si "Tudor"
  17. Salut Robica nu am pus pe nimeni sa iti zica ceva el vorbea liber cu tine si eu aveam filmarea pornita iar tu injurai playerii cat si pe mine! Dovezile le ai mai jos: 1. https://www.youtube.com/watch?v=wv0gU9U5HbA2 Celelalte nu s-au salvat ca nu aveam memorie dar imi fac loc si o sa am memorie destul de acum inainte dar se vede clar pe filmarea accea ca Tudor te intreaba "Robica ce faci?" si tu ii raspunzi toxic cu niste injuraturii!
  18. xEdixX

    Propunere.

    Pro vipul este prea op ar merita sa se scadă avantajele
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.