Sari la conținut

Mafaka

Member
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui Mafaka

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Insigne recente

5

Reputație Comunitate

  1. 1. Numele tau ( din joc ) : Mafaka 2. Link de la profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/mfkz133/ 3. Gradul pe care il detii: Helper 4. Cat timp vei fi absent?: 1 saptamana sper 5. Motiv: Am ceva probleme personale si nu pot sta pe calculator. 6. Alte detalii: -
  2. Pro. Incearca sa te controlezi mai bine in unele situatii.
  3. 1. Numele tau ( din joc ) : Mafaka 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/mfkz133/ 3. Gradul pe care îl deții: Helper 4. SteamID: STEAM_1:0:441468174 5. Dovada la orele cand ai luat ultima data UP: https://imgur.com/sAqBveg 6. Poza la orele pe care le ai acuma: https://imgur.com/dhBStJm 7. De ce crezi ca meriți UP ?: Consider ca merit up deoarece am fost destul de activ, am incercat sa pastrez mereu pe server o atmosfera placuta pentru a juca si am fost mereu deschis la a oferi ajutor, de orice fel. 8. Ai citit regulamentul ?: ce regulament?
  4. contra In + de ce a zis yomrix, te-am vazut de multe ori ca te jucai cu comenzile sau faceai greseli destul de mari.
  5. 1. Numele tau ( din joc ) : Mafaka 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/mfkz133/ 3. Gradul pe care îl deții: Helper 4. SteamID: STEAM_1:0:441468174 5. Dovada la orele cand ai luat ultima data UP: https://imgur.com/sAqBveg 6. Poza la orele pe care le ai acuma: https://imgur.com/sVfpTlz 7. De ce crezi ca meriți UP ?: Consider ca merit up deoarece am fost destul de activ, in limita posibilitatii deoarece au fost sarbatorile. Mi-am facut treaba de helper si nu am avut niciodata "certuri" cu nimeni. 8. Ai citit regulamentul ?: ce regulament?
  6. 1. Numele tau ( din joc ) : Mafaka 2. Descrierea bug-ului / problemei: Orice cumpar din shop dispare. Gen playermodel, model pe grenazi, etc. Absolut orice cumpar dispare, nu se salveaza. 3. Dovezi ( Screenshot / Video ) : Nu cred ca este nevoie. 4. Alte detalii: -
  7. 1. Numele tau ( real ) : Razvan 2. Numele tau ( din joc ) : Mafaka 3. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/mfkz133/ 4. SteamID: STEAM_1:0:441468174 5. Vârsta: 19 ani. 6. Cateva cuvinte despre tine: Sunt o persoana sincera, stiu sa respect atata timp cat sunt respectat si nu port pica pe nimeni. Imi place sa ies cu prietenii, sa merg in excursii, sa vizitez locuri noi si sa ma simt bine. 7. Ai experienta in adminat?: Da, am mai fost admin de 2 ori. 8. Poza cu orele de pe server: https://imgur.com/sAqBveg 9. Cat timp poti petrece pe server?: In cursul saptamanii aproximativ 3-4 ore, iar in weekend peste 5. 10. De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?: Deoarece consider ca sunt o persoana matura care poate ajuta acest server la o evolutie foarte buna si pot mentine o atmosfera placuta pentru toata lumea. 11. Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: Da. 12. Ai citit regulamentul ?:vreau helper 13. Alte detalii: Multumesc anticipat.
  8. 1. Numele tau ( real ) : Razvan 2. Numele tau ( din joc ) : Mafaka 3. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/mfkz133/ 4. SteamID: STEAM_1:0:441468174 5. Vârsta: 19 ani. 6. Cateva cuvinte despre tine: Sunt o persoana sincera, stiu sa respect atata timp cat sunt respectat si consider ca nu sunt o persoana care poarta pica. 7. Ai experienta in adminat?: Da, am mai fost admin de 2 ori. 8. Poza cu orele de pe server: https://imgur.com/fnuji1P 9. Cat timp poti petrece pe server?: In cursul saptamanii aproximativ 3-4 ore, iar in weekend 5+. 10. De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?: Deoarece consider ca sunt o persoana matura care poate ajuta acest server la o evolutie foarte buna. 11. Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: Da. 12. Ai citit regulamentul ?:vreau helper 13. Alte detalii: Stiu ca inca nu am atins numarul de 50 de ore, dar cei care ma cunosc stiu ca sunt o persoana activa si o sa fac numarul de ore foarte repede. // Stiu ca am fost respins de curand, doar ca aveam numarul de 50 de ore atins si am uitat sa fac update. Mi s-a spus sa refac cererea cand ating orele, asa ca am refacut-o.
  9. 1. Numele tau ( real ) : Razvan 2. Numele tau ( din joc ) : Mafaka 3. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/mfkz133/ 4. SteamID: STEAM_1:0:441468174 5. Vârsta: 19 ani. 6. Cateva cuvinte despre tine: Sunt o persoana sincera, stiu sa respect atata timp cat sunt respectat si consider ca nu sunt o persoana care poarta pica. 7. Ai experienta in adminat?: Da, am mai fost admin de 2 ori. 8. Poza cu orele de pe server: https://imgur.com/XyRrSNx 9. Cat timp poti petrece pe server?: In cursul saptamanii aproximativ 3-4 ore, iar in weekend 5+. 10. De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?: Deoarece consider ca sunt o persoana matura care poate ajuta acest server la o evolutie foarte buna. 11. Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: Da. 12. Ai citit regulamentul ?:vreau helper 13. Alte detalii: Stiu ca inca nu am atins numarul de 50 de ore, dar cei care ma cunosc stiu ca sunt o persoana activa si o sa fac numarul de ore foarte repede.
  10. Pro, trebuie bagate mai multe melodii deoarece sunt destul de putine.
  11. Mafaka

    Propunere zapada

    Pro, mi-au ajuns fps-urile de la 250 la 120...
  12. 1. Numele tau ( din joc ) : Mafaka 2. Propun să: nu mai aibă admin/acces la ban toți copiii. In primul rând, ar fii indicat sa se mărească limita de varsta pentru helper deoarece 13 ani e o vârstă la care orice copil se oftica atunci când se crede bun si ia bătaie de la un "nab". In al doilea rând, ar trebui sa primeasca admin/helper etc doar in momentul in care are un anumit numar de ore in csgo/un anumit rank pe server/csgo deoarece daca el are 500 ore in total, si eu cu 3000 vin si il bat mă face codat și direct ban, și așa pierd ore bune de jucat în așteptarea unui răspuns la cererea de unban. Mi se pare aiurea să primesc ban de la un copil cu 200h in csgo si nova 3. 3. Motiv: Ar fii mult mai ok pentru comunitate, chiar dacă unii o sa se simtă, asta e adevarul. 4. Ai resurse pentru a fi adăugată aceasta propunere?: Nu e nevoie de resurse. 5. Alte detalii: nu cred ca e nevoie.
  13. Mafaka

    Unban Mafaka

    1. Daca te uiti atent, se vede clar ca in viata erau 3 playeri la T. Bun. 2 i-am batut pe long, erau date molotovuri, era clar ca nu mai e acolo si am plecat short. 2. Baiatul ala a stat acolo la cutie pe lung de foarte multe ori, poate confirma chiar el. + la min 0:19 se vede cum ala de la cutie il bate pe al nostru din pit. (uita-te pe minimap) 3. Am 18 ore, daca te uiti atent am o gramada de iteme din shop, printre care si bhop. @xEdixX
  14. PRO, cea mai smechera propunere de pana acum
  15. 1. Numele tau ( din joc ) : Mafaka 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/mfkz133/ 3. SteamID: STEAM_1:0:441468174 4. Profilul + numele Adminului care ți-a dat ban: @nows;N1 5. Motiv: hack 6. Dovada: https://bans.ro/old/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:441468174&advType=steamid&Submit 7. Alte detalii: Doresc sa vad si eu demo-ul cu faza pentru care am primit ban.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.