Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 17.12.2022 în toate secțiunile

  1. Salut @Angrry™. Am jucat in ultima saptamana, ma vedeai in fiecare seara pe server dar tot imi schimbam numele, o sa raman cu asta de acum "edi."
    2 puncte
  2. Nume: [numele tău real]:Razvan Vârstă [minim 14]:17 Nick: [numele tău de pe server]: fervecs Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199278443191/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]:STEAM_1:1:659088731 Ore jucate pe server [link gametracker]:https://imgur.com/a/k7qwG0g Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]:https://imgur.com/a/k7qwG0g Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo Da/Nu]:da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [Facebook USP Da/Nu]:da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [GameTracker USP Da/Nu + nume]:da Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [Discord USP Da/Nu + nume]:da Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [YouTube USP Da/Nu]:da Detin un Microfon functional si il folosesc pe server:da Ai citit regulamentul?:Cel mai probabil ca nu
    1 punct
  3. Nume: [numele tău real]: Eduard Vârstă [minim 14]: 18 Nick: [numele tău de pe server]: edi. Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/id/ediDesign/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_0:1:425221872 Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/player/Chicken/go.usp.ro:27015/ https://www.gametracker.com/player/chicken on steroids/go.usp.ro:27015/ Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: https://imgur.com/a/gMF9Pfh Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo Da/Nu]: Nu Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [Facebook USP Da/Nu]: Nu Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [GameTracker USP Da/Nu + nume]: Nu Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [Discord USP Da/Nu + nume]: Da Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [YouTube USP Da/Nu]: Da Detin un Microfon functional si il folosesc pe server: Da Ai citit regulamentul?: Cel mai probabil ca nu
    1 punct
  4. Salut @edy USP.RO. Din ce văd are activitate pe linkurile de gametracker oferite. Are media de 1 oră în ultimele 6 zile (ultima săptămână, minus ziua de azi). Probelma e că tu în joc ai orele pe numele Chicken și vrei grad pe numele Edi. Aștept răspuns cu numele cu care vrei să ramai ca admin.
    1 punct
  5. Edi, salut. Te-as ruga daca mai ai un profit de Gametracker sa-l trimiti si pe ala, fiindca pe acesta activitatea e 0. Deci la moment contra!
    1 punct
  6. Pro, tot ibrm ramai. Misca-te cu activitatea aia putoare
    1 punct
  7. Pro, misca curu si ochii si fa ore.
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.