Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 29.01.2022 în toate secțiunile

  1. Warn 1/2, la next va primi remove. Daca esti pe server/in joc doar de dragul de a face ore, esti degeaba. Daca ai jucat si ai vrut helper, inseamna ca trebuie sa si fi atent la ce se intampla, nu doar sa joci in continuare si sa consideri ca ai doar beneficii prin faptul ca ai Helper. Ai si responsabilitati, iar acum, suporti consecintele. Topic Inchis.
    3 puncte
  2. Asta e rezultatul pro-urilor aiurea.. Eu pe băiatul asta l-am văzut o singura data pe server pana sa ia grad. A întrat 5 zile câte 6 ore pe zi și gata a luat grad. I-ați dat pro pentru ca a fost el nuj ce pe server și s-a aparat în nu știu ce situație. Ce nu i-ați făcut și o medalie? Pro reclamație, propun și un fel de verificare admini nu doar la activitate, ci și la comenzile date când trebuie și când nu trebuie, asa random.
    2 puncte
  3. Nick: Unreal Nick admin: WEMEREU Steam Profile Admin: https://steamcommunity.com/profiles/76561198255218159 Data și ora evenimentului: 29.01.2022 / 19:06 Harta: Mirage Detalii: Domnul in cauza venise de la Terro la CT incepund sa injure un baiat ( nu stiu daca sunt prieteni sau nu ) ca de ce s-a mutat de la T la CT , pe urma am zis " Ce urat vorbeste asta " + o continuare ( nu mai stiu exact ce am mai zis ) fara sa-l injur sau sa-i vorbesc urat si imi da mute cu motiv " taci oleak " . Ok, poate nu i-a placut faptul ca m-am bagat in seama da motivul ala ce-i cu el ? Dovezi: https://prnt.sc/26lhppy Alte precizări: Mi-am permis sa ma bag in seama pentru ca deja ma stiam cu el de cand eram in staff dar aparent nu mai e asa cum era .
    1 punct
  4. Nu eram de fata dar trebuie sa ai un limbaj bun fata de playeri,nu conteaza ca iti este prieten sau nu,cat timp esti pe server se vorbeste frumos si motivele se dau faptei intemeiate cu ce a facut nu "taci oleak" daca injurase intelegeam dar nu a facut nimic din spuse,daca se baga in seama e normal Il ateptam pe @Angrry™ sa se uite pe demo si sa dea decizia finala.
    1 punct
  5. Tu nici nu știi ca ma cunosc cu ala. Vrei sa te afirmi și tu. Atâta tot.
    1 punct
  6. Da, snitch. Am întrat sa îl întreb pe ala de ce s-a mutat la ct și ne-a lăsat 7v10, ce motiv aveai tu sa te bagi în seama? Ma certai sau? Încerci sa te afirmi din nou în comunitate sau? Am respect pentru tine ca ai avut grad, dar atât. Când vorbești peste mine nu îmi convine oricine ai fi.
    1 punct
  7. Atunci il lasa m pe el sa ia o decizie. Eu doar mi am spus parerea si spor la joc.
    1 punct
  8. Nu m-am ofticat, mi am dat seama de greseala din prima. Nu am observat ca nu am vazut, ca alt fel mi as fii cerut scuze. Stiu ca nu ii sa pus pata, dar ma intelegi ce vreau sa zic, nu le am observat sau faceam altceva.
    1 punct
  9. Deci eu m-am plictisit sa fac 1000 de lucruri odata,stateam si spec dadeam si ban si mute,pentru ce???ca avem admini foarte buni care intra pe server doar sa se joace,am foarte multe exemple de dat... Eram 4-5 admini,doar eu imi faceam treaba ca mna...ceilalti dormeau pe ei Cand intri pe server nu intri sa te joci...intri sa adminezi,sa ai grija de server ca de asta esti admin @mgn ai helper doar pentru tag,nu doar el si ceilalti, VA SIMTITI VOI.
    1 punct
  10. Pro la reclamatie!Din cate am vazut deobicei jumate de helper/admini joaca cu voice_enable 0 ceea ce nu mi se pare foarte corect procedat ca fiind admin. + cand i-a zis patric la mgn el nu raspundea nu avea nici o treaba
    1 punct
  11. Reclamatie inutila, kazech a procedat corect!
    1 punct
  12. 1 punct
  13. Adminul a procedat corect!
    1 punct
  14. 1 punct
  15. Daca stii ca a procedat corect kazech dupa ce ai mai facut reclamatie numa asa sa te afli in intreaba
    1 punct
  16. STOP VOT! Castigatorul acestui battle este v2, adica eu. Felicitari si tie @Sergentu' pentru lucrare! Sa dea cineva cu acces t/c.
    1 punct
  17. Cu episodul 1/12 aproape gata, sezonul 2022 a început promițător… cu siguranță mai bine decât anul trecut. Iar veștile bune continuă să curgă, ori mai de grabă, prețurile plăcilor video încep să scadă. AMD Radeon RX 6800XT este o placă video care se vindea în primele zile ale anului la 178% din prețul recomandat de producător. În doar câteva zile, prețul pentru acest model a scăzut cu circa 11 procente. Adică cam 1:1 cu evoluția prețurilor pentru plăcile NVIDIA. Iar cu picajul recent al pieței de criptomonede și cu trecerea monedei Ethereum la un sistem Proof of Stake, minerii vor fi din ce în ce mai puțin interesați de plăcile video de gaming și își vor îndrepta atenția spre sisteme special gândite pentru minat. SURSA:zonait.ro
    1 punct
  18. Da snd nu raspunde si el? E pomenit si el in interviu
    1 punct
  19. Nick: patr1xxx#langod Nick admin: mgn Admin Steam Profile: https://steamcommunity.com/profiles/76561199158695985/ Date and time of the event: 29.01.22, 12:20 Map: Mirage More details: Salut. Nu-i foarte frumos sa facem reclamatie admini pe admini, dar nu mai suport asa chestii. Intru spec sa ma uit dupa un codat, cand il aud pe dmnul duffy cu un limbaj de-i canta inima de fericire. Incep sa-i scriu mute, cand inteleg ca e helperul MGN in echipa cu el, care are 0 reactie la asa chestii. In schimb el ma intreaba de ce nu merge "!stickers" pe server. Ba, tu esti helper, sa ai grija de server, nu sa iti bagi stickere pe arme. Corect mi-a raspuns Ghostica pe server, el are helper, numai de frumusete, ca scrie "Helper" in chat cand scrii. Omul dat nici macar forumul nu-l acceseaza, cand astepta raspuns la cerere era cel ma activ, dupa a uitat de link-ul usp.ro.. La mesajele mele de ce nu reactioneaza, clar lucru ca nu-mi raspunde, el are de jucat, dar cand vine vorba de stickere mai citeste chat-ul, ca-i interesant de ce nu lucreaza.. Rog masuri aspre pentru cei ce nu-si fac activitatea de helper/admin/etc.., pentru ca ceilalti sa nu stea si sa creada ca au tag frumos in chat, dar uita pentru ce au aplicat la grad. Si asa sunt multi care au grad doar pentru bifa, dar in realitate nici macar un gag n-au dat in viata sau un mute la necesitate.. Mersi mut Proofs: Minuta 1:04, n-am mai facut cut la video ca nu-i sens.
    0 puncte
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.