Sari la conținut

mgn

Member
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mgn

  • Dată Naștere 07.06.2007

Metode de contact

  • Steam
    mgn
  • Discord
    mgn#7989

PC Specs & Gear

  • CPU
    AMD Ryzen 5 3500X
  • GPU
    NVIDIA GTX 1660 SUPER
  • RAM
    16 RAM CORSAIR
  • Placă de bază
    TUF B450M-PLUS
  • Cooler
    2
  • Fans
    2

Vizitatori Recenți Profil

551 citiri profil

Realizările lui mgn

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Month Later
  • Collaborator
  • Dedicated Rar
  • Week One Done
  • Reacting Well

Insigne recente

3

Reputație Comunitate

  1. mgn

    Cerere Helper MGN

    Comportament neadecvat, si am doar un gag de la tine ca l-am acuzat pe unu de hack, deci sa inteleg ca o injuratura face tot comportamentul
  2. mgn

    Cerere Helper MGN

    Nume: [numele tău real]: David Barba Alba Vârstă [minim 14]: 14 Nick: [numele tău de pe server]: mgn Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199158695985/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/mgny/ Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo Da/Nu]: Da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [Facebook USP Da/Nu]: Da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [GameTracker USP Da/Nu + nume]: da, mgny Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [Discord USP Da/Nu + nume]: Da Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [YouTube USP Da/Nu]: Da Detin un Microfon functional si il folosesc pe server: Da Ai citit regulamentul?: cu siguranta ca nu
  3. mgn

    Revenire staff mgn.

    MODEL [copiază și completează-l într-un topic nou] Nume: [numele tău real]: David Barba Alba Vârstă [minim 14]: 14 Nick: [numele tău de pe server]: mgn Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199158695985/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/player/mgn go.usp.ro/go.usp.ro:27015/ Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo Da/Nu]: Da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [Facebook USP Da/Nu]: Da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [GameTracker USP Da/Nu + nume]: Da Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [Discord USP Da/Nu + nume]: Da Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [YouTube USP Da/Nu]: Da Detin un Microfon functional si il folosesc pe server: Da. Ai citit regulamentul?: Cu siguranta ca nu.
  4. mgn

    Revenire helper mgn.

    Tie? eu nu am nimic cu tine si nu iti am suferit vreodata si la nimeni pe server, cred ca ma confunzi.
  5. mgn

    Revenire helper mgn.

    Nume: [numele tău real]: David Barba Alba Vârstă [minim 14]: am varsta de 14 ani. Nick: [numele tău de pe server]: mgn Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199158695985/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/player/mgn go.usp.ro/go.usp.ro:27015/ Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo Da/Nu]: Da. Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [Facebook USP Da/Nu]: Da. Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [GameTracker USP Da/Nu + nume]: Da. Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [Discord USP Da/Nu + nume]: Da, mgn#7989 Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [YouTube USP Da/Nu]: Da. Ai citit regulamentul?: Cu siguranta ca nu.
  6. mgn

    Helper Mgn.

    Nume: [numele tău real]: David Barba Alba Vârstă [minim 14]: 14 ani. Nick: [numele tău de pe server]: mgn Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199158695985/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/player/mgn go.usp.ro/go.usp.ro:27015/ Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo Da/Nu]: Da. Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [Facebook USP Da/Nu]: Da. Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [GameTracker USP Da/Nu + nume]: da mgn Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [Discord USP Da/Nu + nume]: Da, mgn#7989. Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [YouTube USP Da/Nu]: Da. Ai citit regulamentul?: Cu siguranta ca nu. (Tin sa mentionez ca imi cer scuze ca nu am verificat forum-ul in fiecare zii, doresc sa revine pentru ca imi place aici.)
  7. mgn

    Helper MGN.

    Nume: [numele tău real]: David Barba Alba Vârstă [minim 14]: 14 ani. Nick: [numele tău de pe server]: mgn Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199158695985/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/player/MGN/go.usp.ro:27015/ Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo Da/Nu]: Da. Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [Facebook USP Da/Nu]: Da. Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [GameTracker USP Da/Nu + nume]: Da. mgny sau mgn nu stiu exact cum sa l vad. Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [Discord USP Da/Nu + nume]: Da, TikTok Mgn. Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [YouTube USP Da/Nu]: Da. Ai citit regulamentul?: Cu siguranta ca nu. (Tin sa mentionez ca poza cu orele este aceasi ca in prima aplicatie deoarece nu stiu ce are pc ul de ni face ss uri. Acum am in jur de 50 de ore, cred ca se poate vedea pe tracker)
  8. Atunci il lasa m pe el sa ia o decizie. Eu doar mi am spus parerea si spor la joc.
  9. Nu m-am ofticat, mi am dat seama de greseala din prima. Nu am observat ca nu am vazut, ca alt fel mi as fii cerut scuze. Stiu ca nu ii sa pus pata, dar ma intelegi ce vreau sa zic, nu le am observat sau faceam altceva.
  10. sincer nu am observat, nu pot sta cu ochi in monitor 24/7 cand ma joc, puteam sa ma duc sa ma pis sau sa beau apa, pentru ca dupa am venit sau cautam ceva pe twitter tiktok sau alt ceva. + Daca a vazut ca nu am observat putea sa mai scrie odata pe u@ sau un dm pe dis, si chiar daca atunci nu raspundeam sa faca reclamatie. Nu mi se pare ok ca asa hop top sa facem reclamatie la primul helper pe care il vedem, eu am helper de 10h si e prima reclamatie, putea sa imi mai zica odata, sa ma traga de urechi, ca e rank mai mare, nu sa scrie odata si gata. Eu la 12:30 am iesit sau cred ca mai inainte cu 2-3 minute. Putea sa mai scrie odata, de 2 sau de 3, daca vedea ca il ignor atunci facea reclamatie. Sunt helper sunt nou si nu stiu prea multe chesti, de asta exista si gradu, pentru ca asa am fii putut fii toti din prima admini, co lideri etc. Sper ca m am facut inteles
  11. eram alt tab, si cred ca am si plecat pentru ca trebuia sa ajung la meci, nu joc cu voice 0 joc cu audio ca asta este cel mai important, nu vad rostu din punctul meu de vedera a acestei reclamatii pentru ca este prima greseala si nu ultima. Toti suntem oameni si putem gresi. Sincer din toata inima, nu l am auzit pe duffy cand a injurat. Nu m ai am nimic de zis.
  12. Salut, eu la 11:20 nu am auzit asa ceva, imi cer scuze dar sincer poate eram alt tab si cautam alt ceva. Dupa nu mai stiu daca am mai stat pentru ca pe la vreo 1 asa a trebuit sa plec la meci. Incat despre comanda, te am intrebat pentru ca multi voiau sa isi puna stickere si nu stiau de ce nu merge comanda, am postat si pe discord. 2. Cand mai intrebat de limbaj eram alt tab mai mult ca sigur pentru ca am mai dat gag-uri si mute-uri, si cand esti alt tab nu se aude. NU AM HELPER DOAR DE DRAGU DE AL AVEA. Recunosc, saptamana nu prea sunt activ ca sunt la liceu, dar pe duffy nu l am auzit si este prima greseala, daca as fii vazut mesajele ti as fii raspuns.
  13. mgn

    Cerere helper mgn.

    Multumesc mult
  14. mgn

    Cerere helper mgn.

    Nume: [numele tău real]: David Barba Alba Vârstă [minim 14]: 14 ani. Nick: [numele tău de pe server]: mgn Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199158695985/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/player/MGN/go.usp.ro:27015/ Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo Da/Nu]: Da. Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [Facebook USP Da/Nu]: Da. Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [GameTracker USP Da/Nu + nume]: Da. mgny sau mgn nu stiu exact cum sa l vad. Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [Discord USP Da/Nu + nume]: Da, TikTok Mgn. Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [YouTube USP Da/Nu]: Da. Ai citit regulamentul?: Cu siguranta ca nu.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.