Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 22.06.2021 în toate secțiunile

  1. Model: Nume: Patrick Nick: ptrcptrc10 Profil steam: https://steamcommunity.com/id/sn0w-king Vârsta: 16 Locație: Bucuresti Hobbyuri: Sport, fotbal. Mod preferat: Clasic De unde ai auzit de noi?: sv comunitar, sv-ul vechi surfx.usp.ro , de la un vechi prieten. Acorda o nota comunitatii: 9-10 Adaugări:-
    1 punct
  2. 1. Propun sa se poata adauga o poza la background-ul de la profil, exact cum este la steam. Consider ca ar aduce un plus de culoare la profil si ca s-ar vedea mult mai frumos. 2. Adaugare stelute pe numarul de posturi, care sa apara undeva pe profil sau in momentul in care postezi, cum era inainte. Stelutele sa fie mai diversificate si, de ce nu, sa le poti personaliza in ce culori vrei tu. 3. Sa se faca concursuri cu "cel mai frumos profil" si sa se castige ceva, spre exemplu "Premium" sau vip pe un server din comunitate. 4. Adaugare emoticon dislike.
    1 punct
  3. Pro Esti activa zilnic.
    1 punct
  4. Pro Mult succes cu functia❤
    1 punct
  5. nu vreau sa promovez ceva ce este in toate lucrarile de mai jos, le-am pus doar ca sa le arat.
    1 punct
  6. *Numele tău: Sergentu *Numele celui care îi dăruieşti cadoul: @TheAssassinRO *Motivul pentru care i-ai oferit acest cadou: avataru ala al lui abstract e prea urat :// *Imaginea cadou: xx
    1 punct
  7. Rectific,PRO consider ca esti capabila sa gestionezi gradul
    1 punct
  8. Pro Ti am zis @NiGHT ca e o pedeapsa mult prea mare asta, merita să revină. Ține cont de noi și perioada lui, cred ca va lua lucrurile mai in serios.
    1 punct
  9. ba da.... Cadou primit. Topic Closed
    0 puncte
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.