Sari la conținut

Samitzu

Veteran
  • Număr conținut

    171
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    7

Orice postat de Samitzu

  1. 1. Nickname: Samitzu 2. Profilul tau de steam:https://steamcommunity.com/id/samitzu/ 3. SteamID:Habar n-am 4. Gradul pe care îl deții:Owner 5. De ce vrei remove?:Sunt mai capabili altii in staff si mai buni, trebuie lasati sa demonstreze. 6. Alte detalii:Mersi mult de timpul petrecut, pacat. Succes!
  2. Pro ai experienta, ai fost owner. Meriti acces la ban.
  3. Contra, comportamentul lasa de dorit, prea multa caterinca, jucatorii te iau peste picior, gradul de moderator ar trebui sa puna anumite achievment-uri si inca cateva sarcini, momentan nu te vad compatibil cu aceasta functie.
  4. Pro unban, nu mi se pare nimic iesit din comun sa iei ban.
  5. Conform reclamatiei o sa fie sanctionat in functie de ce decide @NiGHTcu Staff Warn sau chiar Remove, avand in vedere ca a mai avut abateri, aveti staff v-am explicat pe staff-chat nu e nimeni invatatorul vostru sa va calauzeasca cum sa actionati cand unu isi bate joc de voi, dar reactia pe care a avut-o @tnk e una care nici nu arata ca are experienta staff. Nu stau sa citesc fiecare baliverna m-am uitat la motiv, dovezile aduse si gata, starea de fapt e aia care a fost nu ma intereseaza, ma intereseaza motivul reclamatiei / dovezile, pe nicio dovada nu se vede ca el sa te injure adica @pepeu neveu, drept urmare decide @NiGHT
  6. O tachinare din partea amandurora (reciproca), drept urmare tnk trb sa te sanctioneze si pe tine si pe domnul pentru limbaj. Si din punctul meu de vedere mai toxic ai fost tu, decat a fost @tnk, nu va fi sanctionat cu nimic.
  7. Ai dovada aici la @Anto's babynu va fi sanctionat cu nimic, n-ai decat sa-i deschizi o noua reclamatie pt limbaj, iar staff-ul prezent pe sv va fi sanctionat pt nesanctionare! Succes! Minutu 6:20 injurii rusa Minutu 4:48 5:40 - injurii a prietenului tau incontinuu la tero cu @akame ロッキーonline langa el pe T sustinand TT si injuriile staff, ba chiar mai mult ironizand colegul din staff care era spec. Minutu 2:30 - injurii @Tequila=> motiv gag + alte injurii urmate si inainte si dupa e corect acordat 30 de minute. Dupa cum am repetat mai sus, solicit sanctionarea cu cel putin staff warn sau chiar downgrade tuturor celor prezenti pe server din staff pentru nesanctionare, totodata daca vrei sa fie sanctionat pt limbajul avut fata de voi deschide alta reclamatie, aici ai solicitat dovada gag, degeaba au dat colegii mei pro la limbaj staff intr-o recl pt motiv gag, sa refaci reclamatia. Deschideti ochii la motiv si dovezi!
  8. Pro unban, n-o sa stam sa verificam noi tot clip-ul sa ne dam seama ce faze ti se par suspecte.
  9. Putem sa vedem ip-urile, e acelasi ip la ambele conturi. asta era scuze.
  10. Contra, ai fost suspect de coduri + comportament. + + intri de pe alte conturi sa faci toxicitati si sa joci cu cod.
  11. Din punctul meu de vedere sunt insuficiente dovezile pe care le a adus shadow, prea puține faze si prea discutabile, nu zic ca nu ai avea cod, dar nu te putem bana pentru atat. Oricum suntem cu ochii pe tine!
  12. PRO, ai experienta necesara sa revii in staff.
  13. Fa o cerere helper @Noaxa trecut un an.
  14. Pro, misca curu si ochii si fa ore.
  15. Pro, motivele le gasiti in cererea de recovery la @akame ロッキー
  16. Pro, avem nevoie de staff.
  17. Pro, avem nevoie de staff activ in perioada ce urmeaza pentru reconsolidarea serverului!
  18. Contra, ai avut un limbaj vulgar, ti-ai luat ban si multe altele. Ti-am spus atunci sa te potolesti si ai continuat, lupu isi schimba blana, dar naravu ba. Si nu doar atat, ti-ai luat unban de nici o luna pe contul asta, cum sa dati pro la unu care a avut ban si dupa nici o luna vine sa faca cerere de helper, incredibil.
  19. Se pare ca colegii mei nu sesizează faptul ca regula cu nr. 6 face referire strict la site uri/servere/clip uri cu reclama, cu aceasta ocazie am sa va dau 2 exemple concrete ca sa înțelegeți în cazul în care x iti trimite o poza pe alt site nu neapărat imgur în urma unui report în care y face tt si o trimite pe chat = silent permanent? Răspunsul e simplu, nu. Intr-adevar nu sta nimeni sa verifice link urile trimise de voi pe chat daca sunt sau nu reclama insa trebuie sa fiți atenționați prima data ca la următoarea abatere o sa fiți sancționați cu silent permanent în cazul în care faceți reclama o sa fiți sancționați cu ban, nu silent permanent sau o sa aplicam sancțiunea lui Bvnny, Bvnny al 2 lea exemplu pentru voi și a luat silent permanent dupa ce a zis de alt server din comunitatea usp, atenție din comunitatea USP, deci sa faceți distingerea, daca era alta comunitate se acorda BAN. Din punctul meu de vedere ar trb retras silentul.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.