Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 01.11.2020 în toate secțiunile

  1. 2 puncte
  2. LA MULTI ANI @snd La multi ani, sa ne traiesti inca 100 de ani de-acum incolo! Multumim pentru ca ai adus impreuna si ai creat aceasta comunitate! O zi faina sa ai si toate cele bune! Si bine-inteles Happy Halloween!
    1 punct
  3. Saptamana asta voi fi inactiv, deoarece am scoala si stau la camin. #ViataDeCaminist Multumesc anticipat.
    1 punct
  4. Altex organizeaza Black Friday in perioada 29 octombrie – 2 decembrie. Catalogul a aparut in online de 2 zile, iar acum ca „marele eveniment” a inceput puteti vedea si voi ofertele live. las si eu o selectie cu ce mi se pare mie interesant, insa acest Black Friday este un dezastru daca ma intrebati pe mine. Altex tot timpul a incercat sa distruga aceasta sarbatoare, sa fure startul sau sa creeze evenimente false sub numele de Black Friday. BF este doar o data pe an si este intr-o singura zi. Nu dureaza o saptamana, doua, trei si nu au loc reduceri lunare sub acest nume. Asadar, Altex a cam distrus acest eveniment in Romania. Totusi, adevaratul Black Friday va fi la eMAG in data de 13 noiembrie si probabil tot atunci mai multe magazine vor avea reduceri bune. Sursa: arenait.ro
    1 punct
  5. Sunteți gata să luați cel mai tare joc de balauri și să colectați și să creați tone de dragoni adorabili care respira focul? Antrenează-i la voința ta, crește-ți colecția, construiește-ți orașul și dovedește-ți puterea de a fi cel mai bun Maestru Dragon din lume! Construiește un oraș Dragon pe insule plutitoare, umple-l cu ferme, habitate, clădiri ... și tone de dragoni! Rasați dragoni dragoni, bebeluși, tratați-i bine și construiți ferme pentru a le hrăni și transformați-i în monștri uimitori pentru a vă extinde colecția și a vă lupta cu ei în PvP Arenas! Alăturați-vă forțelor cu alți Maeștri Dragon în joc, alăturându-vă unei Alianțe! Interacționați în chat, participați la evenimente Alliance, schimbați Orbs și deblocați recompense speciale. Combinați dragoni de foc, natură, pur, legendă și multe alte elemente, pentru a genera hibrizi unici și pentru a extinde colecția Dragon City. De asemenea, puteți colecta dragoni din evenimentele din joc!
    1 punct
  6. La multi ani cu multa sanatate si fericire!
    1 punct
  7. 1 punct
  8. La multi ani @snd! Si Happy Halloween!
    1 punct
  9. La multi ani si sanatate
    1 punct
  10. 1 punct
  11. La multi ani patroane!! Sa ne traiesti 1000 de ani
    1 punct
  12. La multi ani tinere, multa sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca.
    1 punct
  13. La multi ani snd, sa ai grija de tine!!
    1 punct
  14. la multi ani esti un om de nota 10 .
    1 punct
  15. la multi ani, sa fii sanatos si fericit.
    1 punct
  16. 1 punct
  17. 1 punct
  18. La multi ani frate, multa sanatate si bucurii! Esti un om super si de incredere, te pup
    1 punct
  19. iti multumesc pentru urări si iti multumesc pentru că mi-ai dovedit an dupa an ca pot avea incredere si baza in tine, ai fost lângă mine de la început până în prezent! esti un om de milioane!
    0 puncte
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.