Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

penzo

Moderators
 • Content Count

  591
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

penzo last won the day on November 7

penzo had the most liked content!

Community Reputation

186 Master

2 Followers

About penzo

 • Rank
  bussinesboy
 • Birthday 01/27/2003

Contact Methods

 • Steam
  https://steamcommunity.com/profiles/76561198885683335/

Recent Profile Visitors

1,130 profile views
 1. penzo

  pro activ si cu bun simt sa ramai la un singur nume sa nu il mai schimbi
 2. penzo

  Devil May Cry 5 [a] este un joc de acțiune-aventură din 2019 dezvoltat și publicat de Capcom. Este a șasea tranșă din franciză fără a lua în calcul jocurile mobile și a cincea tranșă a seriei principale Devil May Cry. Capcom a lansat-o pentru Microsoft Windows, PlayStation 4 și Xbox One pe 8 martie 2019. Jocul are loc la cinci ani după Devil May Cry 4 și urmează un trio de războinici cu puteri demonice: revenirea lui Dante, Nero și un nou protagonist numit V în timp ce încearcă să-l oprească pe regele demonului Urizen de la distrugerea lumii umane. Pe parcursul călătoriei lor în Red Grave City, jucătorul poate folosi aceste personaje în diferite misiuni. Fiecare dintre ei are propriul mod de a lupta și de a deveni mai puternic. Pe măsură ce se întâmplă acest lucru, misterul din spatele lui V este dezvăluit împreună cu legătura sa cu Urizen.
 3. penzo

  Godfall este un joc de rol de acțiune dezvoltat de Counterplay Games și publicat de Gearbox Publishing. Jocul a fost lansat pe Microsoft Windows și PlayStation 5 pe 12 noiembrie 2020. Jocul este amplasat într-un cadru de mare fantezie, împărțit în tărâmurile Pământului, Apei, Aerului, unde jucătorii iau rolul unuia dintre ultimele ordine ale Cavalerului pentru a preveni un eveniment apocaliptic major. Jucătorul are 5 clase de arme din care să aleagă, în funcție de care dintre seturile lor de armuri, Valorplates, le echipează.
 4. penzo

  Avengers Marvel este un joc video de luptă de acțiune din 2020 dezvoltat de Crystal Dynamics și publicat de Square Enix. Bazat pe echipa de super-eroi Marvel Comics Avengers, jocul este inspirat în principal din iterația grupului Marvel Cinematic Universe, dar încorporează, de asemenea, elemente din mitologia de benzi desenate a echipei de lungă durată. Intriga urmează adolescentului inuman Kamala Khan, care a câștigat superputeri după expunerea la Terrigen Mist în timpul zilei A, o zi de sărbătoare pentru răzbunători până când o tragedie a dus la moarte și distrugere. Vinați pentru tragedie, Răzbunătorii s-au desființat, permițând corporației științifice A.I.M. să le ia locul. Cinci ani mai târziu, când A.I.M. amenință să pună capăt lumii indivizilor puternici, Kamala se lansează într-o căutare de a reasambla cei mai puternici eroi ai Pământului, astfel încât să poată salva lumea din nou din primejdii.
 5. Lupta pentru Tronul de Fier încă se aprinde în Game of Thrones: Conquest. Westeros este în război. Casele mari se ciocnesc, dragonii stăpânesc cerul, iar armata morților amenință regatul. Construiește-ți regatul și construiește alianțe! Porniți-vă cel mai bun dragon, comandați armata și mergeți la război pentru a cuceri noi teritorii. Colectează personajele tale preferate, trăiește-ți fantezia GoT MMORPG și stăpânește Șapte Regate! Dacă îți plac jocurile de strategie imersive și gratuite, acesta ar putea fi cel pentru tine!
 6. penzo

  Archer Heroes! Intrați într-o lume în care existența însăși vă elimină! Ești Lone Archer, singura forță capabilă să reziste și să învingă valurile răului care se apropie. Intensifică-te, acumulează abilități minunate și luptă ca și cum viața ta depinde de ea, pentru că valurile nesfârșite de dușmani nu vor renunța niciodată. Și amintiți-vă, odată ce ați murit ... singura modalitate este de a începe totul din nou! Deci fii atent! Bucurați-vă de a crea nenumărate combinații de abilități unice, toate concepute pentru a vă ajuta să supraviețuiți. Accesați-vă drumul prin diferite lumi care se confruntă cu monștri și obstacole necruțătoare.
 7. penzo

  Deschideți hoteluri cu cea mai bună echipă! Dorim să ne exprimăm recunoștința pentru fiecare jucător! Datorită dvs., jocul Grand Hotel Mania a fost nominalizat de Google Play - Users 'Choice în mai multe țări simultan: SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Franța și India. Oamenii din întreaga lume au nevoie de diversiune și vor să se distreze. Și suntem bucuroși să vă ajutăm! Călătoresc în interes de afaceri sau de plăcere și doresc să ia o pauză de la activitatea zilnică sau să facă ceva fantezist. Depinde de dvs. să construiți cele mai confortabile hoteluri pentru ei!
 8. penzo

  Multumesc am ales
 9. penzo

  Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]: avatar forum Text principal: penzo Text secundar [usp.ro] usp.ro Dimensiuni: 150x250 Stock/Render/Tema[obligatoriu]: Asta Alte precizari: BAGATI-VA LA CREATIE
 10. Roma are nevoie de puterea tuturor! Mari comandanți, inclusiv Cezar, Pompei, Antonie, Octavian și Spartacus se vor lupta cu tine. Să asistăm la nașterea Marelui Cuceritor!
 11. penzo

  Watch Dogs: Legion este un joc de acțiune-aventură din 2020 publicat de Ubisoft și dezvoltat de studioul său din Toronto. Este a treia tranșă din seria Watch Dogs și continuarea Watch Dogs 2016 din 2016. Situată într-o reprezentare fictivă a unui viitor distopian al Londrei, povestea jocului se concentrează asupra grupului de hacker DedSec în timp ce încearcă să-și șteargă numele pentru un seria de bombardamente pentru care au fost încadrați, precum și eliberarea cetățenilor săi de sub controlul unei companii militare private opresive, care a transformat Londra într-un stat de supraveghere după bombardamente.
 12. penzo

  Assassin's Creed Valhalla este un joc video de rol de acțiune dezvoltat de Ubisoft Montreal și publicat de Ubisoft. Este a douăsprezecea versiune majoră și a douăzeci și a doua versiune din seria Assassin's Creed și un succesor al jocului Assassin's Creed Odyssey din 2018. Situat în 873 d.Hr., jocul relatează o poveste fictivă în timpul invaziei vikingilor din Marea Britanie. Jucătorul îl controlează pe Eivor, un atacator viking care se încurcă în conflictul dintre Frăția Asasinilor și Ordinul Templierilor.
 13. penzo

  FIFA 21 este un joc video de simulare a fotbalului publicat de Electronic Arts ca parte a seriei FIFA. Este a 28-a versiune din seria FIFA și a fost lansată pe 9 octombrie 2020 pentru Microsoft Windows, Nintendo Switch, PlayStation 4 și Xbox One. Versiunile îmbunătățite pentru PlayStation 5 și Xbox Series X și Series S sunt programate pentru lansare pe 4 decembrie 2020, în plus față de o versiune pentru Google Stadia.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.