Jump to content

penzo

Ex Staff
 • Posts

  733
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

penzo last won the day on November 7 2020

penzo had the most liked content!

1 Follower

About penzo

 • Birthday 01/27/2003

Contact Methods

 • Steam
  https://steamcommunity.com/profiles/76561198885683335/
 • Discord
  penzo#9905

Recent Profile Visitors

2,057 profile views

penzo's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Reacting Well
 • Conversation Starter

Recent Badges

244

Reputation

 1. https://imgur.com/a/1yWsPJe
 2. penzo

  Sushi Roll 3D

  Feliați, tăiați și rotiți-vă drumul spre succesul sushi în acest joc satisfăcător de gătit. Cu cât rulezi mai mult sushi, cu atât clienții tăi vor fi mai fericiți și cu atât mai mulți bani vor face restaurantul tău!
 3. Un fan al lui Arsène Lupin, un gentleman hoț fictiv și maestru al deghizării, se numește Lupin al 19-lea. Hobby-ul său este aventura prin închisorile din lume. Provocările, obstacolele, dificultățile sunt toate interesante pentru el. Nimic nu-l poate împiedica să scape. Fiecare închisoare are caracteristici unice pe care le folosește abilități specifice speciale pentru a le trece. Să mergem cu el să experimentăm multe închisori din lume.
 4. penzo

  WWE SuperCard

  WWE SuperCard este jocul de luptă cu cărți de colecție cu WrestleMania Superstars și acțiune de luptă WWE. Luptă în evenimente precum WarGames și colectează zilnic cărți noi! Cărțile de luptă cu WWE Legends și Hall of Famers vă aparțin și le puteți ridica la nivel. Construiește-ți pachetul și luptă cu alți jucători într-o varietate de moduri, evenimente în timp real, PVP și echipe. Duceți-vă stilul WrestleMania cu propria echipă personalizată de legende și cu noile cărți WrestleMania 37.
 5. Predator: Hunting Grounds este un joc video multiplayer dezvoltat de IllFonic și publicat de Sony Interactive Entertainment pentru PlayStation 4 și Microsoft Windows. Face parte din franciza Predator, cu Arnold Schwarzenegger care își reia rolul lui Alan "Dutch" Schafer (Predator) și Jake Busey care își reia rolul de Sean Keyes (The Predator). Amplasat în junglele îndepărtate ale lumii, sarcinile unei echipe de patru agenți de elită să finalizeze operațiuni paramilitare înainte ca un singur Predator să le poată găsi și elimina. Jocul a fost lansat pe 24 aprilie 2020.
 6. penzo

  MLB The Show 21

  MLB The Show 21 este un viitor joc video de baseball de la San Diego Studio și publicat de Sony Interactive Entertainment pentru PlayStation 5 și PlayStation 4 și de MLB Advanced Media pentru Xbox Series X / S și Xbox One. MLB Show se bazează pe Major League Baseball (MLB). Cea de-a șaisprezecea intrare a francizei MLB: The Show, urmează să fie lansată pe 20 aprilie 2021. Shortstop-ul San Diego Padres, Fernando Tatís Jr., este prezentat ca stea de acoperire, iar la 22 de ani este cel mai tânăr jucător care a făcut acest lucru.
 7. penzo

  Mass Effect 3

  Mass Effect 3 este un joc video de rol de acțiune dezvoltat de BioWare și publicat de Electronic Arts. A treia intrare majoră din seria Mass Effect și ultima versiune a trilogiei originale, a fost lansată în martie 2012 pentru Microsoft Windows, Xbox 360 și PlayStation 3. O versiune Wii U a jocului, intitulată Mass Effect 3: Special Edition , a fost lansat ulterior în noiembrie 2012. Mass Effect 3 este stabilit în galaxia Calea Lactee în 2186, unde civilizația galactică este invadată de o rasă de mașini extrem de avansată de nave-stea sintetice-organice cunoscute sub numele de Reapers. Se încheie povestea comandantului Shepard, un soldat uman de elită, care are sarcina de a încheia alianțe între specii pentru război.
 8. v1 -textul e frumos,efectele nu sunt multe si degeaba, blur placut vizual si nu strica culoriile.
 9. penzo

  Overdrive Premium

  În viitor, o combinație de oameni, tehnologie și metal negru creează o specie puternică, remarcabilă. Guvernul le numește „cyborg umbră” și permite fiecărui sector să aibă propria forță de securitate umbră (S.E.F), toate acestea trebuind controlate de sediul central din orașul Century.
 10. Fii legenda ninja master războinic umbră și bucură-te de aventura de luptă incredibilă în STICKMAN MASTER: Ninja Legends - RPG umbră, joc offline stickman ninja Colectează arme puternice, sabie mare, armură, ..; lupta in liga, completeaza misiuni. Hack și slash monștri și pune capăt acestui joc offline rapid!
 11. Joacă acum primul joc de acțiune RPG al francizei ASSASSIN’S CREED. Explorează RENAȘTEREA ITALIANĂ prin ochii ASASINULUI, completează zeci de misiuni și descoperă misterul epic al Corbilor.
 12. Situată la scurt timp după evenimentele Rise of the Tomb Raider, povestea ei o urmărește pe Lara Croft în timp ce se aventurează prin regiunile tropicale ale Americii până la legendarul oraș Paititi, luptându-se cu organizația paramilitară Trinity și întrecând pentru a opri o apocalipsă mayașă pe care a dezlănțuit-o. Lara trebuie să traverseze mediul înconjurător și să combată dușmanii cu arme de foc și stealth în timp ce explorează hub-uri semi-deschise. În aceste hub-uri, ea poate face raid mormintelor pentru a debloca noi recompense, a îndeplini misiuni secundare și a căuta resurse care pot fi utilizate pentru a crea materiale utile.
 13. penzo

  Amnesia: Rebirth

  La fel ca The Dark Descent, jocul este jucat dintr-o perspectivă la prima persoană. Jucătorul își asumă controlul asupra lui Tasi Trianon, care trebuie să rătăcească prin peșterile din deșert și mormintele antice pentru a găsi unde se află tovarășii ei. Jocul este slab luminat, iar jucătorii trebuie să utilizeze surse de lumină, cum ar fi lampa de combustibil a lui Tasi, pentru a vedea clar și pentru a găsi modalități de progres. Jucătorii pot, de asemenea, elimina meciurile, care pot fi folosite pentru a aprinde torțe și lumânări montate. De asemenea, jucătorii trebuie să rezolve diverse puzzle-uri pentru a progresa în joc și să citească notele lăsate de personajele care nu pot fi jucate pentru a afla mai multe despre poveste.
 14. penzo

  Street Fighter V

  Similar cu jocurile anterioare din seria Street Fighter, Street Fighter V are un sistem de joc de luptă cu defilare laterală. Jocul introduce și „V-Gauge”, care se dezvoltă pe măsură ce jucătorul primește atacuri și adaugă trei noi abilități. Jocul prezintă 16 personaje la lansare, dintre care patru sunt noi în serie. Un mod poveste și 30 de personaje suplimentare au fost adăugate prin actualizări și conținut descărcabil.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.