Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

inside

Veteran
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Points

  14 [ Donate ]

inside last won the day on December 7 2018

inside had the most liked content!

Community Reputation

44 Eminent

1 Follower

About inside

 • Rank
  local host
 • Birthday 03/10/2000

Contact Methods

 • Facebook
  n-am
 • Steam
  https://steamcommunity.com/id/dolloresmomh/
 • Discord
  ETA#7777

Recent Profile Visitors

893 profile views
 1. inside

  Respins. - prea multe contra T/C
 2. inside

  La multi ani tinere, multa sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca.
 3. inside

  @Meow Meow As vrea sa vad de test cam 10-20 sa vad daca merge
 4. inside

  Acceptat. T/C.
 5. inside

  @Traficantu Nu am vrut sa jignesc pe nimeni insa munca ta sa mor de nu e divina, scuza-mi expresia. Am ales. Cer T/C
 6. inside

  Eu as spune pro, oricine merita inca o sansa in ciuda la toate lucrurile intamplate, as vrea ca baietii mei capabili din staff sa gandeasca putin mai matur, daca unu a spus contra pe un motiv, nu inseamna ca persoana aia nu s-a schimbat de atunci, sa fim seriosi cu totii gresim si incercam sa primim inca o sansa si facem orice pentru ea. Am sa discut cu @Panda diseara si iti vom da un raspuns concret. Pana atunci nu va mai aruncati sa dati cu parerea aiurea. Voi ati vazut ca a dat un jucator contra, v-ati gandit sa va schimbati parerea brusc.
 7. inside

  @Seby123 Am precizat si am si rugat un gif..
 8. inside

  Salut!
 9. inside

  Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]: forum Text principal: inside Text secundar [usp.ro] Doar la cel de pe forum as vrea usp.ro Dimensiuni: specifice pentru forum. 150x250 Stock/Render/Tema[obligatoriu]: https://imgur.com/a/TbiyHgE Alte precizari: ceva gif va rog multumesc mult
 10. inside

  Nick: [numele tău de pe server] Inisde Nick admin: [numele adminului reclamat] Teodor nu ştiu cum Data și ora evenimentului: 19 08 2019 ora 13 40 pe undeva pe acolo. Harta: [harta ce rula pe server în momentul întâmplării evenimentului] awp_dusty Detalii: Deci lumea stătea liniştită pe server şi era un băieţaş de vreo 13 ani care era cam tare in gură dar in aceelaşi timp ne distram cu toţii cu el şi apare acest "helper" şi dă mute la majoritatea echipei. Dovezi: [dovezi care să ne ajute să înțelegem mai bine ce s-a întâmplat] https://imgur.com/a/h8mg4vF Alte precizări: am par pe piept ma duc sal iau cand ma intorc sper sa vad reply la reclamatie ca de nu sun la antisuicid adevarat adevarat.
 11. inside

  Din căte ştiu eu băiatu ăsta e curat deci pro, dar cum a spus şi Panda, să vedem demo.
 12. inside

  Perioada (în care vei fi absent) : Păi până îmi rezolv problema și după voi putea fii mai activ. Nu știu sigur dar să zicem o săptămână. Steam id : STEAM_0:0:504278615 Profil Steam : http://steamcommunity.com/id/insidePower Motiv : Motive personale.
 13. inside

  Contra, eu unu nu te-am văzut pe server.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.