Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 17.04.2019 în toate secțiunile

  1. Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/etc]: Avatar forum Text principal: Ellement. Text secundar [ruls.ro]: D10S sau ruls.ro Dimensiuni: de avatar Stock/Render[obligatoriu]: https://postimg.cc/RqR9Q7SQ Alte precizări:
    1 punct
  2. 1 punct
  3. OWNER 1: @Africa OWNER 2: @PorcusorulMagic NXS.RO IP+PORT SERVER: 89.40.104.195:27015 SUBDOMENIU: dm.ev1ct.ro MOD: Deathmatch SLOTURI: 20 FIRMA UNDE E GĂZDUIT SERVERUL: nxs VECHIME SERVER: 2 luni LINK GAMETRACKER: https://www.gametracker.com/server_info/89.40.104.195:27015/ AȚI DAT CLAIM LA SERVER?: da AȚI ADĂUGAT SERVERUL ÎN CLANUL GAMETRACKER?: da NUME CONT GAMETRACKER: mir3l0 STRUCTURĂ FORUM: se ocupa porc de partea asta (la fel ca la Arena)
    1 punct
  4. @G-Dark din partea mea-adev gfxer :))))):
    1 punct
  5. Nume: IvanRo Care este sugestia/propunerea dumneavoastră?: Am observat că sunt foarte mulți jucători de cs 1.6 pe comunitate și tot odată aveți categorie pe forum cu numele de "warnight" multi dintre membrii stafful ar putea participa la acest concurs cu supravegherea meciurilor căutarea echipelor și de ce nu cu participarea, cu reclama și anunțuri va pot ajuta eu și prietenii mei numai că mi doresc implicare din partea tuturor. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea?: Din punctul meu de vedere un regulament bine pus la punct și o organizare decenta comunitate va reveni cu forțe proaspete și o creștere imensa a jucătorilor .
    1 punct
  6. Am incercat ceva nou , daca vreti poza cu .psd dati-mi mesaj in privat x
    1 punct
  7. Vreau sa imi fie scos gradul de admin. Nu mai am timp deloc de cs din cauza facultatii si nu vreau sa incurc. Poate o sa mai revin candva.
    0 puncte
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.