Sari la conținut

colonel

Veteran
  • Număr conținut

    339
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de colonel

  1. Nume: Daniel Vârstă: 22 Contact: https://steamcommunity.com/id/coloneldll Localitate / Județ: Galati O scurtă descriere despre tine: Graphic Designer , 1,85 , 80 kg . Care este ocupația ta: Faculta , pc-ul . Cum ai aflat de noi: @Hubbless Notă acordată comunității: 0/10
  2. colonel

    Battle F0r3st x Assasin

    vai , nush greu de decis... pai v1 imi place bluru' , la v2 nu prea este blur.. , dar imi place text-ul sa zicem.. vot final v1 pentru blur..
  3. colonel

    Cerere avatar KENNY.

    vad ca ai ales . t/c
  4. colonel

    [Cadou] colonel

    Ms , e misto rau ? t/c
  5. Meghan Markle, ducesa de Sussex, a născut luni un băiat, potrivit unui anunţ al Palatului Buckingham. Copilul are o greutate de 3,9 kg, potrivit The Guardian. Amândoi se simt bine. Ducesa a intrat în travaliu luni dimineaţă, iar prinţul Harry a stat alături de ea. Meghan Markle a născut un băiat. Ducesa de Sussex a intrat în travaliu luni dimineaţă Foto: Agerpres Copilul este al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, după prinţul de Wales (prinţul Charles), ducele de Cambridge (prinţul William) şi cei trei copii ai lui - prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis -, şi ducele de Sussex (prinţul Harry), şi al optulea strănepot al reginei Elizabeth II. Prințul Harry și ducesa de Sussex nu au anunțat încă numele copilului. Ultima data când Meghan Markle a participat la un eveniment oficial a fost pe 19 martie, când a semnat în cartea de condoleanţe pentru victimele atacului terrorist de la Christchurch. Prinţul Harry şi Meghan Markle, căsătoriţi în luna mai 2018, au anunţat sarcina pe 15 octombrie 2018, prima zi a turneului lor în Australia şi Noua Zeelandă. Fosta actriţă şi ducele de Sussex s-au mutat în Frogmore Cottage de pe domeniul Windsor la încpeutul lunii aprilie, pentru a aştepta venirea pe lume a copilului. Copilul nu va avea titlu de Alteţă Regală, prinţ sau prinţesă decât dacă va interveni regina Elizabeth, pentru că regele George V a limitat titulaturile regale în 1917.
  6. Perechea română Simona Halep/Irina Begu s-a calificat, luni, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Madrid (WTA), dotat cu premii totale de 7.021.128 dolari, după ce a dispus cu 6-2, 6-3 de cuplul româno-croat Raluca Olaru/Darija Jurak, scrie Agerpres. Mutua Madrid Open - Day Six Foto: GettyImages Halep şi Begu au obţinut victoria în 65 de minute. Cele două românce au fost conduse în ambele seturi cu 2-0, dar au revenit spectaculos, câştigând şase ghemuri consecutive în primul act, şi trei în al doilea (3-2), desprinzându-se apoi în setul al doilea de la 3-3, la 6-3. Halep şi Begu şi-au asigurat un cec de 23.510 euro şi 120 de puncte WTA la dublu, iar în turul secund vor juca împotriva principalelor favorite, cehoaicele Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova. Simona Halep şi Irina Begu au câştigat împreună un turneu WTA la dublu, anul trecut, la Shenzhen.
  7. Însoțitorul de zbor dat dispărut în urma accidentului aviatic din Rusia era un tânăr de 22 de ani, despre care martorii spun că a rămas în spatele avionului cuprins de flăcări până în ultima clipă, pentru a-i salva pe pasagerii rămași blocați în aeronavă. insotitor de zbor accident aviatic rusia Accidentul aviatic din Rusia. Metoda extremă prin care o stewardesă a reușit să salveze o parte dintre pasageri Autoritățile din Rusia nu au confirmat oficial moartea lui Maxim Moiseev, însă numele acestuia nu se regăsește pe lista supraviețuitorilor accidentului aviatic petrecut pe cel mai mare aeroport din Moscova. Familia însoțitorului de zbor nu vrea să creadă că băiatul lor și-a pierdut viața: „Nu a fost publicată încă lista celor decedați”, a spus o rudă a acestuia. Martorii vorbesc despre tânărul de 22 de ani în cuvinte de laudă și îl numesc erou. Maxim Moiseev absolvise școala de cadeți, s-a înrolat în armată, iar mai târziu a fost admis la Universitatea de Stat din Sankt Petersburg, la secția de aviație civilă. El era însoțitor de zbor de doar 1 an și 3 luni. Presa din Rusia scrie că tânărul a rămas în spatele avionului, acolo unde a izbucnit incendiul, până în ultima clipă, încercând să îi ajute pe oameni să iasă din aeronavă. În timp ce colegii săi, aflați în partea din față a aeronavei, au deschis ușile și au început să umfle rampele de evacuare, Maxim a încercat să deschisă ieșirea de urgență din spatele avionului. „Nu a reușit să deschidă ușa, apoi a început să îi ajute pe oameni să iasă din avion. El nu a mai reușit să iasă și a murit”, a precizat un oficial al aviației pentru agenția TASS. Deși moartea tânărului nu a fost confirmată, anchetatorii au precizat că printre cele 41 de victime ale accidentului aviatic din Rusia se numără și un membru al echipajului.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.