Sari la conținut

Ellement.

Ex Staff
  • Număr conținut

    1.097
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Ellement.

  • Dată Naștere 15.04.2001

Vizitatori Recenți Profil

2.193 citiri profil

Realizările lui Ellement.

Veteran

Veteran (13/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rar
  • Very Popular Rar
  • Reacting Well

Insigne recente

96

Reputație Comunitate

  1. Georginio Wijnaldum (28 de ani) a fost unul dintre eroii lui Liverpool în returul fantastic cu Barcelona, de pe Anfield (4-0). Introdus la pauză, în locul accidentatului Robertson, olandezul a înscris în minutele 54 și 56 și a fost artizanul revenirii incredibile a "Cormoranilor". Imediat după reușita de 2-0, "Gini" s-a dus să ia mingea din brațele prăbușitului Ter Stegen, pentru a o repune cât mai repede în joc. Cei de la Troll Football nu au ratat ocazia de a-și etala din nou umorul, după această fază și s-au gândit ce i-ar fi spus Wijnaldum lui Ter Stegen în momentul în care a vrut să-i ia mingea: "Nu-ți face griji, ți-o dau înapoi într-un minut" :). "Bună dimineața, Reds! Ce seară de neuitat! Ați apucat să dormiți? Mulțumiri speciale tuturor fanilor noștri, care au fost efectiv uimitori aseară. Faceți din Anfield o fortăreață", a scris Wijnaldum azi, pe rețelele de socializare.
  2. Sergio Busquets a cerut scuze fanilor catalani pentru eliminarea ruşinoasă a Barcelonei din semifinalele Ligii Campionilor, după un 0-4 incredibil la Liverpool, care s-a calificat în finală cu scorul general de 4-3. Este pentru al doilea an consecutiv când Barca este eliminată din Ligă după acelaşi scenariu. În urmă cu un an, după un 4-1 cu AS Roma, catalanii au fost eliminaţi de italieni, care s-au impus cu 3-0 în returul din sferturile de finală. ''Au fost mai buni decât noi, şi-au dorit să câştige meciul încă din start şi am fost supuşi presiunii lor, mai ales în startul ambelor reprize. Nu mai pot spune altceva, tot ce pot spune este că îmi pare rău de suporterii noştri pentru că, după ce a fost anul trecut la Roma, să fii eliminat aşa după un rezultat atât de bun în tur este foarte dur. Sunt puţine de spus'', a declarat Busquets după jocul de pe Anfield. Barcelona nu s-a mai calificat din 2015 în finala Ligii Campionilor Barcelona nu s-a mai calificat în finală din 2015, iar în acest an părea capabilă să realizeze o nouă "triplă" campionat - Cupa Spaniei - Liga Campionilor. Busquets consideră că jucătorii catalani au fost sufocaţi de pressing-ul făcut de ''cormorani'': ''După ce au marcat, ne-au presat foarte sus şi ne-a fost foarte dificil. Am avut şansa să înscriem golul de care aveam nevoie, dar nu a fost să fie, în faţa unei echipe care face pressing foarte sus şi nu reuşeşti să dublezi majoritatea paselor, care vine peste tine şi în această atmosferă, ne-a fost foarte dificil''. Golul decisiv al englezilor a fost marcat în urma unui corner executat de Trent Alexander-Arnold, care a sesizat momentul de neatenţie al apărării catalane. ''Al patrulea gol a fost o greşeală colectivă şi ne-a luat prin surprindere. Au fost mai inteligenţi decât noi să bată acel corner rapid. Dacă noi am fi marcat un gol, totul s-ar fi schimbat. Am avut şanse'', a adăugat "internaţionalul" spaniol. Barcelona a cucerit titlul şi mai poate câştiga Cupa Spaniei, unde este calificată în finală, pe care o va disputa contra Valenciei.
  3. Transferul lui Kylian Mbappe intră în linie dreaptă. Real Madrid se pregăteşte să facă o ofertă de 280 milioane de euro campioanei Franţei, PSG, pentru internaţional francez, anunţă France Football. Sub titlul "Operaţiunea Mbappe", publicaţia franceză asigură că madrilenii au făcut din tânărul campion mondial "ţinta numărul unu" pentru perioada de mercato din această vară. Kylian Mbappe (20 ani), considerat "urmaşul" lui Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, cele două mari vedete ale fotbalului mondial, a fost achiziţionat de PSG în urmă cu doi ani, de la AS Monaco, în schimbul sumei de 180 milioane euro. Kylian Mbappe ar deveni cel mai scump jucător din lume În cazul în care oferta va fi acceptată, Mbappe ar deveni cel mai scump fotbalist al planetei, depăşind recordul stabilit în 2017 de brazilianul Neymar, colegul său de la PSG, căruia parizienii i-au achitat clauza de reziliere a contractului cu FC Barcelona, în valoare de 222 milioane euro. France Football asigură că antrenorul Zinedine Zidane are la dispoziţie suficiente fonduri pentru a realiza transferul lui Mbappe, preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, garantându-i minimum 500 milioane euro pentru reconstrucţia echipei din capitala Spaniei, câştigătoarea ultimelor trei ediţii ale Ligii Campionilor, dar care traversează unul dintre cele mai dificile sezoane din istoria sa. O parte din această sumă, aproximativ 100 milioane euro, ar urma să fie obţinută din vânzarea galezului Gareth Bale "unui club din Premier League", adaugă sursa citată. Este greu de crezut, însă, că PSG va renunţa la "diamantul" său, chiar şi pentru o ofertă extrem de tentantă. Mbappe, câştigător al Cupei Mondiale cu naţionala Franţei în 2018, este golgheterul parizienilor în acest sezon, cu 31 de goluri marcate în 35 de partide disputate în toate competiţiile.
  4. Lionel Messi, autorul a 12 goluri în actuala ediţie Ligii Campionilor, va cuceri aproape sigur titlul de golgheter al competiţiei, chiar dacă Barcelona a fost eliminată de Liverpool, după o seară neagră pe Anfield (0-4). Autorul unei "duble" în partida tur de pe Camp Nou, câştigată de catalani cu 3-0, Messi nu a reuşit să înscrie aseară, însă păstrează un avans confortabil faţă de singurul jucător care îi mai poate ameninţa poziţia de lider al ierarhiei marcatorilor, sârbul Dusan Tadic (Ajax Amsterdam/6 goluri). Lionel Messi rămâne, totodată, la 14 goluri distanţă de portughezul Cristiano Ronaldo (Juventus Torino) în clasamentul all-time al golgheterilor Ligii Campionilor, cei doi fiind, de altfel, singurii fotbalişti din istorie care au marcat peste 100 de goluri în cea mai importantă competiţie continentală intercluburi. Clasamentul golgheterilor UEFA Champions League 2018-2019: 12 goluri: Messi (FC Barcelona) 8 goluri: Lewandowski (Bayern Munchen) 6 goluri: Aguero (Manchester City), Cristiano Ronaldo (Juventus Torino), Marega (FC Porto), Tadic (Ajax Amsterdam) 5 goluri: Dybala (Juventus Torino), Dzeko (AS Roma), Kane (Tottenham), Kramaric (Hoffenheim), Neymar (PSG), Sterling (Manchester City)
  5. "Cormoranii au marcat golul calificării în finala Ligii Campionilor, de la Madrid, în minutul 79, prin Origi, dar o parte uriaşă din merite îi revine lui Trent Alexander-Arnold. "Copilul" s-a gândit să execute un corner trecând peste orice schemă lucrată la antrenament. A fost mai degrabă ca în curtea şcolii, dar mingea a scuturat plasa şi a provocat o adevărată nebunie pe Anfield Road. ”Cred că a fost doar insitnct. Am simțit momentul, am simțit oportunitatea. L-am văzut singur în careu (n.r. pe Origi), gata să finalizeze. A fost o minge rapidă pentru un jucător de top”, a explicat Alexander-Arnold centrarea de la cornerul după care a venit golul victoriei. La 20 de ani, să ai curajul să baţi un corner în acest mod!? Pe reţelele de socializare, momentul a fost tratat pe larg, iar cea mai tare reacţie a venit din partea unui fan care susţine că "Liverpool trebuie să construiască o statuie în onoarea lui Alexander-Arnold!" Cunoscutul fotbalist spaniol Cesc Fabregas a scris: "20 ani. Oamenii or să-mi spună că se apără rău. Eu îţi spun că este inteligenţă pură şi viziune". Sam's Army Podcast: "Trent Alexander-Arnold este un Einstein al fotbalului". Squawka Football: "Trent Alexander-Arnold a dat cele mai multe assist-uri (14) decât oricare jucător al lui Liverpool în toate competiţiile în acest sezon. O piesă incredibilă la vârsta de 20 de ani". Liverpool-Barcelona 4-0. Cum a fost posibil aşa ceva Origi a fost cel care a deschis scorul în minutul 7. Portarul Allison a făcut un meci mare şi i-a salvat pe englezi la şuturile lui Messi şi Coutinho, apoi a fost providenţial şi în faţa lui Jordi Alba, în prelungirile primei reprize. La pauză, Klopp l-a introdus pe teren Wijnaldum, iar olandezul a intrat în istorie. A dat două goluri în doar trei minute şi a egalat scorul la general. Ceea ce părea de domeniul fantasticului la începutul meciului s-a întâmplat în minutul 79. Alexander Arnold şi Origi i-au hipnotizat pe catalani la o fază antologică, iar belgianul a realizat dubla.
  6. Leo Messi și compania au ajuns ținta glumelor după dezastrul de pe Anfield. Fanii au reacționat imediat după meci pe rețelele de socializare și i-au ironizat pe catalani. Primul luat în vizor a fost, după cum era de așteptat, starul celor de la Barcelona, Leo Messi. Acesta apare cu spatele într-o poza, iar deasupra scrie - ”You walk alone”, aluzie la imnul celor de la Liverpool - ”You'll never walk alone”. Fanii catalani au continuat și ei ironiile la adresa lui Messi - ”Aceasta a fost problema. Messi a jucat ca la echipa națională.” ”Atunci când dispari în cel mai nepotrivit moment pentru echipa ta”, l-a ironizat un alt fan pe Messi.
  7. Josep Maria Bartomeu nu-şi explică dezastrul de pe Anfield, unde Barcelona a fost eliminată incredibil de Liverpool din semifinalele Ligii Campionilor, în ciuda victoriei cu 3-0 din tur. Este al doilea an consecutiv în care Barca pierde calificarea după un succes la trei goluri diferenţă în prima manşă. "E o nouă lovitură pentru noi. Am mai suferit una anul trecut, contra Romei. Este greu de explicat. Vom avea timp pentru a reflecta. Pentru al doilea an la rând, este o noapte dezastruoasă pentru noi", a declarat preşedintele Barcelonei. Barcelona rămâne la un meci distanţă de "event" Barcelona a cucerit deja titlul în Primera Division şi poate realiza "eventul" dacă va câştiga finala Cupei Spaniei, cu Valencia, programată pe 25 mai, la Sevilla. Barca n-a mai câştigat Liga Campionilor din 2015, an în care a ajuns şi ultima oară în finală. Catalanii au rămas cu cinci trofee ale Cupei Campionilor, la fel ca şi Liverpool şi Bayern Munchen. Mai titrate sunt doar Real Madrid (13 trofee) şi AC Milan (şapte).
  8. Presa din toată lumea este la picioarele lui Liverpool după calificarea istorică a "cormoranilor" în finala Ligii Campionilor, după 4-0 în returul cu Barcelona, de pe Anfield. "Miracolul de pe Anfield", a titrat Mirror, care crede că "strălucirea outsiderei Liverpool a distrus Barca în drumul spre finală". "Incredibil", a fost titlul din Sun. "Gini (n.r. Wijnaldum) şi Origi au completat revenirea uimitoare a lui Liverpool", au mai scris jurnaliştii britanici. "Nebunie roşie", a titrat L'Equipe. "În faţa unui Anfield euforic, jucătorii lui Liverpool au reuşit o revenire imposibilă în faţa Barcelonei", au notat francezii. "Regii revenirilor", i-a caracterizat The Independent pe "cormorani", Liverpool Echo a preferat un joc de cuvinte: "The IncREDibles", iar The Guardian a titrat: "În afara acestei lumi". "Miracolul din Merseyside", a fost titlul din Daily Telegraph, iar The Times şi portughezii de la A Bola sunt în aceeaşi notă: "Miracolul de pe Anfield". Barcelona, "desfiinţată" în presa spaniolă Presa spaniolă a pus la zid Barcelona lui Ernesto Valverde după dezastrul de pe Anfield, unde a fost eliminată al doilea an consecutiv din Liga Campionilor după o victorie la trei goluri diferenţă în tur. "Cea mai mare umilinţă din istorie", au titrat pe o copertă pe fond negru catalanii de la Sport, care consideră că "Barca a scris cea mai neagră pagină din istorie, eliminată de o manieră impardonabilă pe Anfield". "Eşec istoric (şi un 10 pentru Liverpool şi Anfield", a fost titlul din Marca, unde sunt enumerate atuurile de care Barcelona n-a ştiut să profite: "Cu 3-0 în tur...Cu vedetele lui Liverpool accidentate...Cu titlul în La Liga câştigat...Cu precedentul Roma...Cu finala în Spania, pe Wanda...Cu Madrid (n.r. Real) eliminată... Cu cel mai bun jucător din istorie". "Tunete pe Anfield", a titrat As, care a scris: "noul dezastru al Barcelonei şi adio triplă". "Roşii", a fost titlul din Mundo Deportivo, care susţine că "o Barca fără viaţă a fost eliminată de Liverpool, fără Salah şi Firmino. Golul ridicol de 4-0, încasat din corner, epitaful unei echipe care a repetat episodul Roma".
  9. O nouă minune s-a produs aseară, pe Anfield. ÎN DIRECT la Digi Sport, "Cormoranii" au revenit fantastic în returul semifinalelor UEFA Champions League, în fața catalanilor. După 0-3 în tur, fără Salah și Firmino, Liverpool a reușit imposibilul. Jose Mourinho, fost manager la Chelsea și Manchester United, a avut aseară, după partida de pe Anfield, un discurs memorabil, în care i-a ridicat statuie lui Jurgen Klopp. O declarație neașteptată a portughezului, cunoscut drept un critic desăvârșit și inamicul numărul 1 al "Cormoranilor", cu care a dus mai multe războaie când antrena în Premier League. "Nu, nu, nu, nu m-am așteptat. Am spus că nimic nu e imposibil. Dar, dacă e posibil, Anfield e locul unde imposibilul devine posibil. Pentru mine, această remontada are un singur nume: Jurgen. Cred că nu e vorba de tactică, de filosofie, e vorba despre inimă, despre suflet și de legătura fantastică pe care o are cu acel grup de jucători. Riscau să termine sezonul fără să aibă ceva de sărbătorit, iar acum sunt la un pas de a deveni campioni europeni. Și cred că Jurgen merită asta. Munca pe care o depune la Liverpool e fantastică ,dar cred că asta este despre el. Este reflexia personalității lui, nu se dă bătut, are spirit de luptător. Nu plânge pentru că îi lipsește un jucător, nu plânge pentru că echipa lui joacă 50-60 de meciuri pe sezon. Alți manageri se plâng când echipele lor joacă 35 sau 40 de meciuri. Cred că totul este despre mentalitatea lui Jurgen.", a declarat Jose Mourinho, la beIN Sports.
  10. Jurgen Klopp şi Ernesto Valverde s-au temut foarte mult de disputa de marţi seară, în returul semifinalei Ligii Campionilor. A fost evident din declaraţiilor date înaintea meciului, s-a văzut pe ecrane, din cadrele surprinse în direct la TV. Klopp, mult mai puţin vulcanic decât de obicei, Valverde, aproape înfricoşat, deşi masca afişată voia să transmită altceva. La final, declaraţia catalanului a spus totul. A recunoscut dezastrul trăit: "Suntem devastaţi". "Este un rezultat groaznic pentru noi şi fanii noştri. ... Ne va fi foarte greu în zilele următoare, iar acum suntem devastaţi. Nimeni nu voia să se întâmple aşa ceva. Am pierdut într-un mod extrem de dureros. Am suferit prima noastră înfrângere în Liga Campionilor, dar am fost eliminaţi", a declarat la final Ernesto Valverde. "Nu avem nicio scuză. Nu avem răspunsul care trebuia. Toata lumea trebuie să-şi asume responsabilitatea după acest rezultat", a mai spus Valverde. Liverpool-Barcelona 4-0. Desfăşurarea unui meci care va rămâne în istoria fotbalului Liverpool a întors de la 0-3 în tur cu FC Barcelona şi s-a calificat în a doua finală consecutivă în UEFA Champions League. A fost 4-0 pentru echipa lui Jurgen Klopp, în ciuda absenţelor lui Mohamed Salah şi Roberto Firmino. Origi a fost cel care a deschis scorul după doar şapte minute. Allison a făcut un meci mare şi i-a salvat pe englezi la şuturile lui Messi şi Coutinho, apoi a fost providenţial şi în faţa lui Jordi Alba, în prelungirile primei reprize. La pauză, Klopp a făcut probabil cea mai inspirată schimbare a carierei. L-a introdus pe teren Wijnaldum, iar olandezul a intrat în istorie. A dat două goluri în doar trei minute şi a egalat scorul la general. Ceea ce părea de domeniul fantasticului la începutul meciului s-a întâmplat în minutul 79. Alexander Arnold şi Origi i-au hipnotizat pe catalani la o fază antologică, iar belgianul a realizat dubla. Lui Valverde i-a fost frică chiar dacă echipa pleca de la 3-0 "Ceea ce am păţit anul trecut la Roma, se poate repeta. Liverpool este o echipă formidabilă, a pierdut un singur meci în campionat. Va fi un meci extrem de dificil, fanii lor crează o atmosferă incredibilă. Sunt jucători de mare viteză, care ne vor pune probleme. Sigur ne vor ataca din primul minut, nu am niciun dubiu. Noi trebuie să rămânem concentraţi, să ne facem jocul nostru", a explicat tehnicianul campioanei Spaniei înaintea meciului doi dintre cele două echipe.
  11. Fanii lui Liverpool nu au uitat de comportamentul avut de Luis Suarez în meciul tur de pe Camp Nou și i-au făcut o primire pe măsură ”Canibalului”, cel care a jucat în perioada 2011-2014 pe Anfield Road. După ce au considerat că acesta a fost considerat vinovat de accidentarea lui Andy Robertson, fanii ”cormoranilor” i-au strigat în mai multe rânduri lui Suarez ”cheat, cheat, cheat”, considerând că acesta ar fi un trișor. Luis Suarez și-a cerut scuze după gesturile făcute în tur Suarez a semnat cu Barcelona în 2014 și a celebrat reușita de 1-0 din meciul tur, de pe Camp Nou. Acesta a ținut să le ceară scuze fanilor englezi, înainte de retur. "Cred că lumea știe ce am făcut eu aici (n.r. la Liverpool). Cred că vor fi mai multe aplauze la adresa mea, decât fluierături. Probabil că vor fi câțiva nemulțumiți, dar cred că sunt mai mulți cei care vor fi fericiți și recunoscători. Am sărbătorit golul înscris săptămâna trecută. Oamenii care știu fotbal, care iubesc fotbalul, știu cât de important a fost momentul. Am tot respectul din lume pentru fanii lui Liverpool. Pentru că am înscris și m-am bucurat, îmi cer scuze! E evident că dacă voi înscrie din nou împotriva lui Liverpool, nu voi celebra", a afirmat Suarez. Uruguayanul de 32 de ani a înscris 82 de goluri în 133 de meciuri pentru Liverpool.
  12. Jurgen Klopp și-a demonstrat încă o dată clasa, la returul cu Barcelona, din UEFA Champions League, iar reacția pe care a avut-o la finalul partidei de pe Anfield Road este greu de tradus. ”Băieții sunt nenorociți uriași! Este incredibil. Dacă trebuie să mă amendați, amendați-mă. Nu sunt localnic și nu am găsit cuvinte mai potrivite”, a spus Klopp la finalul meciului. ”Acest meci a fost prea mult. A fost copleșitor. Le-am spus băieților că ar fi imposibil, dar pentru că e vorba de ei, există o șansă. Am văzut multe meciuri la viața mea, dar nu mi-aduc aminte unul ca ăsta”, a mai spus germanul. Jurgen Klopp, a treia finală cu Liverpool Jurgen Klopp se află la a treia finală europeană cu Liverpool. Din păcate pentru englezi, primele două au fost pierdute, cu același scor, 3-1, cu Sevilla, în Europa League, și cu Real Madrid, în Liga Campionilor. Mai mult, Klopp și-a trecut în cont o finală de UEFA Champions League și pe vremea când o conducea pe Borussia Dortmund. În 2013, Bayern Munchen se impunea în ultimul act, cu 2-1.
  13. Finalul meciului dintre Liverpool și Barcelona a adus imagini care vor rămâne în istoria grupării de pe Anfield Road. Toți jucătorii au mers în fața peluzei care i-a încurajat pe toată durata meciului și au cântat împreună celebrul imn al clubului ”You'll Never Walk Alone”. Mai multe glorii ale echipei au fost surprinse pe stadion participând la marea sărbătoare a englezilor. Liverpool, a noua finală din istoria clubului Pentru Liverpool, aceasta este a nouă finală a Ligii Campionilor din istoria clubului. ”Cormoranii” au câștigat trofeul în cinci rânduri. De asemenea, acesta este al doilea sezon consecutiv în care echipa lui Jurgen Klopp atinge ultimul act.
  14. Fază uluitoare în minutul 79 al partidei de pe Anfield Road. Arnold și Origi au reușit să păcălească întreaga apărare a catalanilor, un moment incredibil, dacă ținem cont de importanța meciului. Arnold a mimat că îi va lăsa mingea lui Shakiri, la un corner, apoi s-a întors rapid și a centrat, pe jos, într-un careu în care se aflau doar doi jucători. Unul dintre ei, Origi, a reluat în poarta adversarilor. Interesant e faptul că în careul catalanilor se aflau în acel moment nu mai puțin de 8 jucători, dar niciunul nu a reușit să îl blocheze pe Origi. A doua finală consecutivă pentru Liverpool Liverpool a bătut-o pe Barcelona cu 4-0, după dublele reușite de Origi și Wijnaldum și s-a calificat, pentru al doilea an consecutiv, în finala UEFA Champions League. Dacă anul trecut a pierdut în fața lui Real Madrid (1-3), acum ”cormoranii” se vor duela cu învingătoarea dintre Ajax și Tottenham. Returul din Olanda va avea loc azi, de la ora 22:00.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.