Jump to content

[USP] Neașteptat! Ce amendă s-a dat, după imaginile fără precedent care au făcut înconjurul lumii


VLM

Recommended Posts

Arbitra Ghada Mehat (28 de ani) a fost agresată fizic pe teren de fotbalistul Youcef Belaili (32 de ani), la meciul de fotbal la care a fost delegată.ZjQwMTYwZWI3N2YxYWRkMDQxZGIxOGUzZDM0MTc4Njg=.thumb.jpg

Ghada Mehat a fost delegată recent să arbitreze meciul de fotbal din Cupa Algeriei dintre WA TIemcen și MC Alger, scor 0-2. Nemulțumit de o decizia a arbitrei, internaționalul algerian Youcef Belaili a agresat-o fizic pe aceasta la partida cu WA TIemcen din Cupă.

Concret, fotbalistul celor de MC Alger s-a apropiat de femeie și a început să o tragă de tricou, moment în care un coleg a intervenit și a încercat să-l calmeze pe coechipierul său.

Ce a amendă a primit Youcef Belaili, după ce a agresat-o pe Ghada Mehat

După imaginile care au făcut înconjurul lumii, Youcef Belaili a fost amendat de algerieni pentru comportamentul său la adresa Ghadei Mehat.

Suma de bani pe care Youcef Belaili trebuie să o plătească pentru ieșirea sa necontrolată este surprinzătoare: doar 700 de euro, notează ladepeche.fr.

Suma pe care Youcef Belaili trebuie să o achite pentru comportamentul său pare una destul de mică, având în vedere modul în care a reacționat la adresa arbitrei Ghada Mehat.

Deși Youcef Belaili a făcut un gest grosolan, Ghada Mehat a surprins pe toată lumea cu reacția sa în timpul meciului: aceasta nu l-a eliminat pe fotbalistul de la MC Alger, ci i-a acordat doar cartonașul galben.

După cartonașul primit de la Ghada Mehat, Youcef Belaili a făcut încă un gest care a produs consternare. Acesta a șutat mingea în direcția arbitrei.

Cine este Youcef Belaili, jucătorul care a agresat-o pe Ghada Mehat

Youcef Belaili a început fotbalul la MC Oran, după care a mai jucat pe la Esperance în Tunisia, USM Alger din nou în campionatul intern, Angers în Franța, Al-Ahli în Arabia Saudită, la Qatar SC, Brest, Ajaccio, iar în vara anului 2023 a semnat cu MC Alger.

În anul 2019, Youcef Belaili a ieșit campion al Africii cu naționala Nigeriei.
Sursa: digisport

  • Like 1

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.