Sari la conținut

Assassin’s Creed Syndicate, joc gratuit oferit de Ubisoft


VLM

Postări Recomandate

ACS_HR_BigBen_fb-1024x576.jpg

Cu mai puțin de o lună rămasă până la sărbătorile de iarnă, Ubisoft ne face o surpriză plăcută, oferind în mod gratuit un joc din seria Assassin’s Creed. Este vorba despre Assassin’s Creed Syndicate, a cărui versiune de PC poate fi revendicată complet gratuit, până pe data de 6 decembrie 2023.

Pentru a revendica în mod gratuit Assassin’s Creed Syndicate, accesați pagina dedicată, conectați-vă cu contul dvs. Ubisoft și urmăriți instrucțiunile de pe ecran. Odată parcurs procesul, Assassin’s Creed Syndicate va putea fi descărcat și jucat prin intermediul aplicației Ubisoft Connect. Oferta este valabilă până pe 6 decembrie 2023, la 15:00 (ora României).

Acțiunea din Assassin’s Creed: Syndicate are loc în Londra, în a doua parte a secolului al XIX-lea, în plină revoluție industrială. În prim plan se află frații asasini Jacob Frye și Evie Frye, ambele personaje fiind jucabile, pe umerii cărora cade sarcina de a elibera populația asuprită de forțele templiere conduse de Crawford Starrick.

Eroii au la dispoziție mijloace de transport rapid prin oraș: un grappling hook pentru escaladarea instantanee a clădirilor, ce poate fi folosit și pentru a atașa zip-lines, extrem de utile atunci când se urmărește asasinarea de la înălțime a unei victime. De asemenea, aflată în plină dezvoltare industrială, Londra este împânzită de trăsuri, pe care jucătorul le poate controla la rândul său, dar și de linii ferate, trenurile putând fi folosite pentru a părăsi rapid locul unui asasinat.

Sursa: Ubisoft

 

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VLM a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.