Sari la conținut

Reclamatie wh0watch


Postări Recomandate

Nick: ARRES
Nick admin: wh0watch
Steam Profile Admin: https://steamcommunity.com/profiles/76561199485159555/
Data și ora evenimentului: 23:40 aprox, 08/16/2023
Harta: Dust 2
Scor: Nu mai stiu.
Detalii: Baiatul asta da mute, gag si ban uri pentru orice prostie spusa pe chat, a dat gag si mute pentru cuvantul "cuc". Nu mi se pare normal, ne tot ameninta ca ne sanctioneaza in conditiile in care noi vorbim pe voice intre noi si cica nu am avea voie. Este prima data cand aud de la cineva treaba asta. " Nu vorbiti intre voi, va dau mute lasa-ti playerii sa joace ". Daca cineva chiar vrea sa se joace serios poate da mute din consola tuturor sau din TAB, nu? Eram mai multi azi pe harta Dust 2 si pe Ancient si vorbea de diferite lucruri, nu neaparat de joc, ca tot omul, si se trezeste el sa ne zica ca ne sanctioneaza pentru asta, chiar facand-o. 
Dovezi: https://postimg.cc/Jt5SjkqK
Alte precizări: Suntem mult mai multi care ne plangem de el, nu doar eu. 

Editat de ☁ 𝘼𝙍𝙍𝙀𝙎
  • Like 3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:contra:  Consulta regulamentul. 

- Atitudinea fata de alti jucatori sa nu fie una de superioritate/jignitoare/toxica. (Folositul in exces de: "Taci", "Fa", "Ba", "Gura", etc.) [Pedeapsă: AVERTISMENT VERBAL/SCRIS -> GAG/MUTE 3-5 MIN -> GAG/MUTE 5-10 MIN -> Dupa alte minim 3 abateri* -> BAN TEMPORAR 30 MIN]

- Limbajul vulgar, înjurăturile, semnele obscene și jignirile sunt interzise. [Pedeapsă: AVERTISMENT VERBAL/SCRIS -> GAG/MUTE 3-5 MIN -> GAG/MUTE 5-10 MIN (daca continua se aplica tot 10 minute maxim, iar daca se exagereaza/se foloseste u@ -> BAN 30 MIN -> BAN 60 MIN -> BAN 120 MIN

- Nu este permis spam-ul (folosirea abuzivă și fără rost) la microfon sau în chat (nu e server de teamspeak, incercati sa vorbiti doar info si sa nu deranjati ceilalti jucatori cand sunteti morti) [Pedeapsă: AVERTISMENT VERBAL/SCRIS -> GAG/MUTE 3-5 MIN -> GAG/MUTE 5-10 MIN -> Dupa alte minim 3 abateri* -> BAN TEMPORAR 30 MIN]

- Incercati sa nu vorbiti in timpul rundei decat ceea ce este necesar (sa intrebi prietenul ce a mancat la pranz, o faci la finalul/inceputul rundei) [Pedeapsă: AVERTISMENT VERBAL/SCRIS -> MUTE 3-5 MIN -> MUTE 5-10 MIN -> Dupa minim 5 abateri* -> MUTE 20-30 MIN]

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Te salut Arres! 

 

Faza cu sanctiunea pentru cuvântul,, cuc'':

Bun deci am dat gag pentru acest cuvânt deoarece eu am luat ca sens de organ al bărbatului. Locul unde eu trăiesc acest cuvânt des se folosește cu sensul menționat! 

 

Faza cu amenintare: 

În primul rand nu va amenințat ci team avertizat cu o sancțiune, deoarece tu și grupul cela de jucatlri vorbeați permanent! 

 

Faza cu vorbitul în timpul rundei: 

Domnul @BOT RSPOWERa trimis mai sus partea din regulament, dacă ești atent trebuia demult sa primești ban pentru,, limbaj vulgar, incompetenta și suferinte''

 

Acum îți explic asa. Voi sunteți un grup de jucători: 

Tu, Iulibos, Miți, Tati, Mami. Voi ati început sa ma urâți de atunci când am dat gag cu motiv smurf dat din neștiință motivului corect. Din timp ce întru eu pe server primul mesaj care îl vad este,, miti: Iară el!'' ceva de genu și tot voi după fiecare sancțiune râdeți de parca fac ceva urat. Bun mai departe eu cred ca ieri am fost mult nai blând și cred ca voi merge după regulamentul mai serios. Voi acest știți doar sa vorbiți urat chiar tu Arres și echipa voastră mai ales tu cu ce scrii în chat,, Arres: **CENZURAT** **CENZURAT** **CENZURAT** **CENZURAT**" dacă nu ai scris tu totul este pe demo (de_ancient). Iulibos tot vorbește toată runda fără sa termina și fără sens. Tați e defel ta istorie, el scria în chat anecdoate cu prostii și versuri din cântece cu prostii și a fost sancționat cu ban de 10 min alterior scos de @Angrry™. Miți ea este timida tot meciul și nu poate trai fără a pune ale sale 2 capici, ea ma urăște ca persoana și iam scris anterior în Discord sa nu ma mai atingă și faptul ca eu nu vreau conflicte tot ce spune ea iau ca o glume.

 

După părerea mea voi trebuie sa primiti sancțiune din parte lui Angrry și sa schimbați atitudinea fata de Fiecare Admin sau măcar jucătorii care suporta toată nebunia ce o faceți voi, căci dacă era alt admin pe sv exemplu @Fervecs@fervecs avea sa fie liniște și pace! 

 

Dacă vam supărat prin mesajul meu va rog sa ma scuzați!! 

Editat de wh0watch
  • Like 1
  • Love 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:contra: Așa cum a spus și @BOT RSPOWER, aveți un regulament de citit (pentru că unii dintre voi nu îl citiți, înainte de a intra pe server și vă întrebați de ce sunteți sancționați după, sunt atâtea cazuri pe server) și de respectat cand intrati pe server. Mie mi se pare corect cum a sancționat Admin-ul @wh0watch, deoarece nu e prima dată când te văd că adresezi cuvinte de genul. Pe server se discută doar chestiuni legate de meci (info), în rest lăsați jucători să joace (aveți Discord/TeamSpeak 3 dacă doriți să discutați între voi alte subiecte în afară de meci). Acum așteptăm să vedem părerea lui @Angrry™ sau a lui @Ghostica.

Editat de jaxiᵘˢᵖ
  • Love 1

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tu crezi ca de fiecare data când intru pe un sv verific mai întâi regulamentul sa vad ce scrie? 😳😳

Serios? Dacă îmi spui ca tu asta faci ești jalnic.

Ce treaba am eu cu ce am spus pe sv? Am spus ce am spus, am fost sancționat, gata, nu am făcut cererea asta pentru mine, am făcut-o pentru restul. Care e problema ta ca rade lumea de ce faci? Nu avem voie nici sa râdem acum ca se sancționează sau cum? Fredonează cineva 2 3 versuri dintr-o piesa și se sancționează? Pai hai sa scoatem piesele de la MVP, ce rost au, dacă începe și canta o piesa faina și unuia ii vine sa o fredoneze aia e.

Sa nu mai zic ca acum 2 săptămâni aprox nici helper nu aveai și acum ai acc la ban 🥲

Plus ca și instigi la injurii, " Cine ma înjură primește X credite și un cadou de la mine" ți se pare mentalitate de om normal? De persoana care trebuie sa administreze ceva? Nu, nu este. Rezolva și microfonul ala ca vorbești cu jumătate de masura și abia se înțelege ce zici, mai ai și accestul ala, nu zic ca asta e de vina, dar nu se înțelege nimic când spui ceva .

  • Like 1
  • Love 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nimeni nu îți spune sa te uiți la regulament ci măcar sa îl respecți, căci după regulament scrie sanctiunea și sa nu te miri data viitoare de ce ai gag și mute. 

Vreai sa spui ca ești cel mai sfânt de pe sv și nu spui nimic rău. Tu faci Reclamație pe mine și eu îți răspund la ea, nuj ce e cu întrebarea ta. Tema cu versuri, dacă îți amintești versurile conțineau cuvinte necenzurate, plus am avut în vedere de ce scrise în chat acelea versuri. Cererea de Helper am dat-o 27 iulie poți sa te uiți și am aproape 1 luna fără 10 zile de când sunt staff. Tema cu credite, pai deja nu mai știam cum sa va mai potolesc, am scris asa în chat fiind o gluma si într-o secunda voi vati liniștiți, nuj dacă trebuia sa scriu dar oricum a mers pentru câteva minute. Pai de câte ori eu trebuie sa spun,, Liniștițiva va rog! ", căci cu sancțiunile nu era rost. Ție nu îți place accentul meu, este buton mut în TAB cum spui tu. Totuși comportamentul vostru nu arata de unul normal aflanduva voi pe sv. Microfonul meu e în regula, insa e seara și la mine dorm părinții, când stau în Discord sau vorbesc în CS, alți admini ma aud bine! 

 

Voi nu respectați adminii, sunt unii însă pe mine voi nu ma iubiți, dacă întrați pe sv nu ma luați în seama eu doar voi da sancțiuni, și nu o sa spun de ce, o sa aveti link la forum și va voi aștepta aici cu explicație în caz de reclamati

 

Și te rog nu mai scrie ca faci post hunt!  Bafta! 

Editat de wh0watch
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tocmai ce am spus ca nu ma iau de accentul tău doar ca el contribuie la faptul ca nu te auzeai bine, nu ca nu îmi place, îmi bagi vorbe în gura aiurea. 

Te asigur ca nu a fost o gluma ceea ce ai spus tu dat fiind faptul ca ai și sancționat pe cineva, a fost rău intenționat doar ca să dai și tu o sancțiune. Ma rog, hai sa facă toți adminii glume de genul sa vedem câți playeri mai rămân. Nu știu de unde ai apărut și tu cu strictețea asta dar nu e ok.

Cum adică sa nu mai scriu, îmi zici tu ce sa fac? 🤣 jalnic. 

Editat de ☁ 𝘼𝙍𝙍𝙀𝙎
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poți înțelege mesajul cela cum vrei însă să fiu asa agresiv ca și alții nu vreau. Nimeni nu a primit sancțiune după mesajul cela, @clawzy poate spune astfel! Chiar și la moment dat faci post hunt, asta arata ca nici acum nu respecți regula, reclamatia o scrii tu și o examinam noi, de-aceea îți spun sa nu faci post hunt ca să fie totul disponibil adminilor, sa înțeleagă și ei situația, dar sa nu vadă sfada noastră! Dacă mai ai ceva de spus te aștept în Discord! 

 

Editat de wh0watch
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Adica vrei sa spui ca eu doar fac recmalatia si atat, nu imi spun punctul de vedere la ceea ce spuneti voi aici, nu? Atunci de ce mai exista optiunea de replay la post daca nu am voie sa mai spun nimic? Vezi ca tu intelegi lucrurile diferit baiatule :), asa a fost si Romania inainte de '89, nu avea voie nimeni sa spuna nimic, nu stiu insa situatia la voi dar nu cred ca e departe. Din nou, esti prima persoana pe care o aud cu chestii de genul. Pe Discord de ce as venii, sa vorbesc cu tine? Nu am nimic de vorbit cu tine. Totul se vorbeste aici, asa a fost dintotdeauna. Post hunt nu inseamna sa dai replay la mesaje pe forum =), post hunt inseamna sa pandesti pe cineva sa faca o anumita greseala si sa ii se faca post pe forum sau alte mijloace. Asa ca, nu imi inchide gura, lasa-ma sa vorbesc si sa imi exprim punctul de vedere in ceea ce priveste aceasta reclamatie, cum nici colegii tai nu aveau treaba cu ea dar tot au dat replay.

  • Haha 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am stat sa citesc si raspunsurile celorlalti admini,asa ca e posibil sa repet ce au spus si ei. Intr-adevar,din ce ai scris la detalii,mi se pare prea strict si prea exagerate deciziile lui wh0watch,dar totusi nu a facut nimic altceva decat sa aplice sanctiunile prezente in regulament(,dar cum am mai spus,cu un nivel de strictete prea ridicat).Si nu mi se pare normal sa fie cineva sanctionat pentru folosirea cuvantului "cuc".Cat despre partea cu amenintarile nu pot sa ma pronunt deoarece nu prea am stat cu el pe server,sau daca stateam eram in echipe diferite...Acum asteptam raspunsul celorlati admini si al lu' big boss.

  • Love 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

8 hours ago, ☁ 𝘼𝙍𝙍𝙀𝙎 said:

u crezi ca de fiecare data când intru pe un sv verific mai întâi regulamentul sa vad ce scrie?

Nu te pune nimeni, insa daca vrei sa stii de ce esti sanctionat, ai putea. Atata timp cat joci pe server, te supui acelui regulament. Acuma ca nu e aplicat mereu sau ca e aplicat diferit,e altceva, insa, ca si legea din viata reala, are unele interpretari si poate fiecare admin sa ia decizia in functie de situatie si jucatori.

 

In speta, in acea poza, a procedat corect. Daca tu chiar vrei sa vezi ce zice acel individ, te invit, insa nu pe server.

 

22 hours ago, ☁ 𝘼𝙍𝙍𝙀𝙎 said:

Scor: Nu mai stiu.

Interesant ca nu stii, dar in poza de la dovada ai scorul, nu ti se pare ciudat?

 

 

8 hours ago, ☁ 𝘼𝙍𝙍𝙀𝙎 said:

nu am făcut cererea asta pentru mine, am făcut-o pentru restul

Daca ai facut o cerere, care are la baza ei un sir de evenimente ce se extinde pe mai multe harti, nu mai conteaza, toti cei care au gresit vor fi sanctionati.

Mai departe, raspunsul este pentru "restul" care au facut aceasta reclamatie.

 

Atata timp cat jigniti jucatorii incontinuu pe voice si pe chat si pe langa asta spunandu-le ca au o anume boala psihica, nu e ok, chiar daca o are sau chiar daca nu o are. Repetand aceste jigniri, poti primi gag, evident.

Va place sa va bateti joc de admini, pentru ca voi ati fost, dar nu sunteti in stare sa respectati un regulament si sa il puneti in aplicare sau sa fiti activi sa ajutati, mai bine incurcati si faceti reclamatie.

Iar folosirea functiei de comunicare vocala pe joc, este recomandata sa fie cat mai mica, pentru a nu perturba jocul celorlalti, intr-adevar iti pot da mut acei jucatori, insa si tu poti sa vorbesti mai putin pe server, fiind un server de CS:GO, nu de voice. Daca vrei sa vorbesti mai mult, comunitatea USP.RO v-a pus la dispozitie un server de Teamspeak 3 si un server de Discord unde puteti comunica intre voi fara limite si fara a deranja pe ceilalti, asta pe langa alte mijloace de comunicare disponibile. Pe server, ar fi bine sa dai info, daca doresti sa iti ajuti coechipierii, insa altfel, asa cum ti-a atras atentia adminul, nu sa ii raspunzi inapoi in batjocura. O asa atmosfera nu as tolera nici eu. 

 

Pentru regulamentul incalcat si ne-sanctionat in cele 2 harti:
Ancient: 16.08.2023 : 22:59-23:35

Dust2: 16.08.2023 : 23:35 - 17.08.2023 00:04

 

AC: Banat 24 de ore.

iulibos: Banat 24 de ore.

tati: Banat 24 de ore.

ARRES: Banat 24 de ore.

minvto: Banat 24 de ore.

 

Ban-urile de mai sus, s-au dat pentru datile cand adminul nu avea cum sa va auda/vada mesajele si ati incalcat regulamentul, pe langa alte momente din joc in care, asa cum am spus si mai sus, v-ati batut joc atat de admin, cat si de server (prin incalcarea regulamentului).

Data viitoare ban-urile vor avea durata mai mare.

 

wh0watch va primi avertisment pentru a-si rezolva microfonul si va fi atentionat  pentru greselile pe care le-a facut. Urmatoarea data va primi warn 1/2. 

 

Pentru cei interesati, dovezile:

https://dovezi.usp.ro/uploads/wh0_dust2_1692302269.dem
https://dovezi.usp.ro/uploads/wh0_ancient_1692302304.dem

 

:tc:

 

  • Like 1
  • Love 1
  • Haha 2
  • Angrry 1

wVVeI.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.