Sari la conținut

Murder by Numbers gratis pe Epic Games


VLM

Postări Recomandate

Los Angeles, 1996. Honor Mizrahi a fost doar o actriță într-o emisiune de detectivi TV de succes. Dar când șeful ei sfârșește mort la doar câteva minute după ce a concediat-o, ea se trezește jucând în propriul mister al crimei. Făcând echipă cu SCOUT, un robot de recunoaștere aruncat după un incident misterios, ea își propune să-și curețe numele - și se naște un nou duo de detectivi!
Investigați o serie de crime în studiouri TV, spectacole de premii strălucitoare, cluburi de drag și multe altele - totul pregătit pe o coloană sonoră energică a celebrului compozitor Masakazu Sugimori (Phoenix Wright: Ace Attorney, Ghost Trick și Viewtiful Joe).
Descoperiți o conspirație întunecată interogând o gamă sălbatică de personaje ciudate și minunate, concepute de inegalabilul Hato Moa, creatorul lui Hatoful Boyfriend.
Moda anilor 90! gemuri optimiste! Sass a format până la 100! Glume discutabile! Drag Queens! Toate acestea și multe altele vă așteaptă... în Murder by Numbers!

Pana pe 27.07.2023
https://store.epicgames.com/en-US/p/murder-by-numbers

  • Like 1

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VLM a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.