Sari la conținut

The Elder Scrolls Online gratis pe Epic Games


VLM

Postări Recomandate

Experimentați o poveste în continuă expansiune în toată Tamriel în The Elder Scrolls Online, RPG-ul online premiat. Explorează o lume bogată și vie cu prietenii sau pornește într-o aventură solo. Bucură-te de control complet asupra modului în care arată și joacă personajul tău, de la armele pe care le mânuiești până la abilitățile pe care le înveți – alegerile pe care le faci îți vor modela destinul. Bun venit într-o lume fără limite.
JUCAȚI CUM ȚI PLACE
Luptă, crează, fură, asediază sau explorează și combină diferite tipuri de armuri, arme și abilități pentru a-ți crea propriul stil de joc. Alegerea vă aparține într-o lume Elder Scrolls persistentă și în continuă creștere.
SPUNEȚI PROPRIA TA POVESTE
Descoperiți secretele lui Tamriel în timp ce porniți să vă recâștigați sufletul pierdut și să salvați lumea de la Oblivion. Experimentați orice poveste în orice parte a lumii, în orice ordine ați alege - împreună cu alții sau singur.
UN RPG MULTIJUCATOR
Finalizează misiuni cu prietenii, alătură-te altor aventurieri pentru a explora temnițe periculoase, pline de monștri sau participă la bătălii epice PvP cu sute de alți jucători.

Pana pe 27.07.2023
https://store.epicgames.com/en-US/p/the-elder-scrolls-online

  • Like 1

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VLM a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.