Sari la conținut

Reacția Battlefield 2042 a provocat anularea Battlefield Mobile


VLM

Postări Recomandate

BF_Mobile_Cover.webp?w=800&ssl=1

Call of Duty: Mobile a fost un succes imens pentru Activision din toate punctele de vedere, în special în ceea ce privește câți bani aduce. Recent, o serie de mari editori au încercat să pună un punct în spațiul jocurilor mobile pentru a obține și o bucată din acea plăcintă. Battlefield Mobile a fost încercarea EA de a urma pașii inamicului său, dar jocul a fost anulat și închis la începutul acestui an.

Alex Seropian, cel care a început compania care a făcut Battlefield Mobile, spune că eșecul Battlefield 2042 pe console și PC-uri a fost un motiv important.

Într-un interviu recent acordat Mobilegamer.biz , Seropian a spus că reacția răspândită împotriva Battlefield 2042 „a provocat multă introspecție” și a contribuit la eliminarea jocului de pe dispozitivele mobile. El a mai spus că modificările aduse de Apple la regulile pentru IDFA, un identificator unic anonim pentru agenții de publicitate, „a făcut ca atragerea de utilizatori să fie mult mai costisitoare”, ceea ce a contribuit și la închiderea jocului. Apex Legends Mobile s-a încheiat și la începutul acestui an, în același timp cu Battlefield Mobile.

Seropian a spus: „La început, SS Battlefield Mobile a avut tot vântul din lume în pânze: genul [shooter] este în creștere, este o IP grozavă și avem o echipă grozavă. Toate acestea au fost grozave.” „În ultimul an s-au întâmplat câteva lucruri. Jocul Battlefield 2042 a apărut și majoritatea oamenilor nu le-a plăcut. Asta i-a făcut pe mulți să se gândească la ei înșiși.

„Apple a schimbat și regulile pentru IDFA, ceea ce, pentru a scurta povestea, a făcut ca obținerea de utilizatori să fie mult mai scumpă. Deci organicele au dispărut când a apărut 2042, iar regulile IDFA au făcut livrarea plătită de o mie de ori mai scumpă.

„Apoi a apărut Apex și nu știu dacă EA a spus de ce l-a anulat, dacă a fost din cauza banilor sau a altceva, dar dacă nu aș spune, probabil că ai putea să-ți dai seama singur, presupun.

Chiar dacă Battlefield a primit câteva succese destul de mari în ultimii câțiva ani, se pare că EA are planuri mari de a crește și de a îmbunătăți seria. Un nou joc Battlefield este în lucru. DICE lucrează la multiplayer, iar Ridgeline Games lucrează la povestea. Jocul ar putea apărea în 2024. În același timp, Ripple Effect Studios realizează un alt joc Battlefield.

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.