Sari la conținut

Reclamatie staff irTorr3z


Roby999

Postări Recomandate

Nick: [numele tău de pe server] Roby
Nick admin: [numele adminului reclamat] irTorr3z
Steam Profile Admin: [steam-ul adminului reclamat]https://steamcommunity.com/profiles/76561199233776857/
Data și ora evenimentului: 11:45 PM
Harta: [harta ce rula pe server în momentul întâmplării evenimentului]  Mirage
Scor: [scorul care era pe harta atunci cand s-a intamplat evenimentul] Toata harta
Detalii: Ma jucam linistit pana cand acest membru staff m-a amenintat ca o ,,sa zbor si ca nu ma vede bine deloc''.L-am intrebat  de mai multe ore de ce a zis asta dar mi-a raspuns cu greu si mi-a zis ca ,,cel mai bine taci si scoate-l''.  Dupa ce am mai vorbit cu el si i-am explicat ca nu joc cu hack tot nu credea si imi spunea sa tac ca ma trezesc cu un gag. Dupa ce au mai iesit persoane de pe server m-a transferat automat serverul la el in team (CT) si fara sa zic absolut nimic m-a transferat in celalalt team, mi se pare putin abuz (parerea mea).L-am intrebat frumos daca a cumparat gradul de helper si a inceput sa ma insulte(poza).In final , inainte sa ies de pe server i-a mai explicat un player pe nume ,,kiddQ8'' ca poate se cheme un grad mai mare si sa discute cu mine ca nu are rost sa ma acuze pe nedrept iar helperul mi a spus ca sunt si de vine si ca am si gura mare (tot in poza).Nu am vrut sa am conflicte pe server cu absolut nimeni si de aceea am recurs la o reclamatie staff , fiindca sunt unele persoane care nu respecta regulamentul staff si trec cu vederea facand ce vor ei.
Dovezi: [dovezi care să ne ajute să înțelegem mai bine ce s-a întâmplat]Captur%C4%83deecran2023-07-12234248_1689
Alte precizări: Serverul merita sa aiba staff responsabil , care respecta regulile si care stie sa vorbeasca cu persoanele.E prima persoana din staff de genul si sper sa se remedieze problema. Multumesc.

  • Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ai wall , punct. ce crezi ca faci cu reclamatia asta? ce e cu pupincurismu asta,si sugaciuniile astea ieftine? scarboase si de joasa speta...

le dadeai ca ultimu terminat.. da am zis ca ai bun simt totusi si te simti ca o persoana din staff a intrat,si te  mustra constiinta da ce sa .. ultima oara cand mi ai dat o am venit cu shift expre toata mapa ma dusesem jos spre rampa si dupa am facut turu din terro pana sus fara sa sar cu space sa mi arunci vrajeli pe tava ca m ai auzit sarind .. si tu ai iesit si mi-ai dat cap.. tu de fiecare data stiai unde sunt,si ce miscare urma sa fac.. 

nu ma intereseaza,pe cine cunosti tu,si ce rachete imi dai mie sa ma duc sa il intreb pe unu si pe altu. iti bati joc de mine? ma crezi parasuta ta ma? . daca nu eram helper,primeai ban permanent pentru wall .  

 

cat tupeu jegos poti sa ai... iti permiti sa spui ''m-a mutat serverul'' nu boss,te ai mutat singur,si m-ai luat cu d alea: ia zi ma helpere.. ce sunt eu? . pe bune? unde te crezi tu aici? coboara de pe picioru ala regal unde te crezi tu, si vino jos intre oameni... 

si nu,nu am abuzat.. te am mutat.. pentru ca mi facusei 2000 de draci si mi venea sa te strang de gat , ca aparent  te ai simtit jignit.. la valoarea ta esti prost...  ca sa nu zic ca si pe chat m-ai luat cu mistouri...

 

revizuieste comportamentu asta , vino , relaxeaza te , descarca energia negativa acumulata in timpul zilei , si nu mai arata ca ai  strampii infipti in cur ... daca aveai macar capacitatea de a vorbii frumos,iti explicam ce si cum... dar atata timp cand te crezi Dumnezeu pe pamant,si mi dai directive, si mistouri cu ala pe voice....  astea nu le accept... ma deranjeaza in general cand oamenii se comporta asa cu mine, si au impresia ca ei au inventat furculita.. ca altfel tot cu mana mancam ca somalezii ...  

serverul detine un staff competent si organizat, numai venii sa ne zici cum sa ne stergem la gura cu servetelu , ca nu e ce trebe... in primu rand fii tu, si restu mai vedem ... multumesc. 

 

Semnaturi Petitie | Logos, Social change, Vehicle logos  

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:contra:

 

Într-adevăr Admin-ul @irTorr3z nu trebuia să reacționeze așa, am înțeles te-a enervat Roby, se mai întâmplă, oricine se enervează, dar era de ajuns să te uiți pe el să vezi dacă are cod și după să chemi un grad mai mare, pentru ai da Ban dacă este cazul și asta era tot, nu se mai ajungea aici dacă procedai așa. Oricum Roby nu are cod, pentru că e de ceva vreme pe server și a fost și verificat de către mine. Eu propun ca de data asta Admin-ul să primească doar un avertisment.

Editat de jaxiᵘˢᵖ

Connect:

->CS.USP.RO [Competitive]

               ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1v1]

uspromania.png

->Steam: jaxi_usp

   ->Discord: jaxi_usp

server.php?ip=188.212.102.225&port=27015

server.php?ip=93.114.82.6&port=27015

server.php?ip=5.183.171.79&port=27015

 
 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

baiatu e foarte strategic oricum cand sunt levele mai mari de admin, nu stie cu jocu.. cum sunt helperi, sau chiar nici unu,sau cand se fac adminii ca nu s pe server stand la spec atunci e simply din vaslui..  stie cand sa dea cu el si cand nu... imediat dupa ce  m am luat de el,juca ca ultima cisma ... zici a avea plumb in degete. numai stia harta,zici ca s-a apucat de joc de ieri pe la 12 dupa ce a bagat o shaorma cu de toate... 

pentru mine ramane un codat. astea cu e aici de x vreme,sau are level 999298319483741827348913748123187324 faceit nu ma intereseaza,e irelevant.. e fix pix...ca asa se mai scot astia cand ii acuzi de cod.. nu domne ca am level 50.000 faceit si 9999999999 elo ...da el se uita prind ziduri si ti-o da.. sau trage direct prin zid in caz de nu vrea sa se streseze prea mult.

 

nu am facut nimic iesit din comun si ne la locul lui... sau nu stiu ce abuz. a fost mutat,pentru ca baiatu e de mistouri... imi mai si scrie pe Discord in privat.. are un tupeu fantastic de jegos , da cand trebe sa se dea milog ca sa isi obtina interesu , nu se mai umfla muschii pe el..  

 

ca sa nu mai am vreo comunicare cu acest individ, propun inchiderea topicului,si pe server sa nu ma calculeze,cum nici eu nu il voi calcula. multumesc anticipat 

Semnaturi Petitie | Logos, Social change, Vehicle logos  

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In momentul in care tu ziceai ca joc exact ca o cizma eu iti faceam reclamatie , cautam pe server camera pt reclamatii.Cel mai bine o termini si tu cu ,,hackerul'' vietii si eu din a-ti raspunde . Parerea mea stricta este ca trebuie sa iti revizuiesti comportamentul si limbajul ca pana la urma esti in staff. Da dovada de maturitate si de intelegere.Nu am nimic cu tine dar mai controleaza-te.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@irTorr3z daca suspectezi pe cineva de cod, nu inseamna ca are. Am verificat demo-ul si la multe faze Roby a facut galagie, insa nu tu nu l-ai auzit. Am vazut cum a jucat si nu am vazut nimic suspect. Nu stiu unde ai vazut tu cod. Macar daca te-ai fi uitat pe un demo sau sa chemi un admin sa verifice demoul. Daca tot "stii" ca are cod, anunta staff-ul sa te ajute sa fie banat, nu te lua tu de el aiurea fara motiv.

Tu zici de el, dar defapt in acea descriere esti tu. Acela nu este un comportament adecvat, iar mutat-ul a fost abuziv, doarece echipele nu au fost echlibrate, Roby fiind mutat automat, iar tu l-ai mutat inapoi pentru a ramane singur vs 4. Nu inteleg de ce ai abuza si ai muta jucatorii sa fie 4v1. 

Insa si Roby are partea lui de vina, continuand sa instige la cearta/punand jar pe foc. Roby daca a observat ca adminul nu are un comportament ok, era suficient sa il ignore si sa il reclame, nu sa continue.

 

Asdar, Roby: Ban 24 ore comportament inadecvat fata de staff.

Iar adminul irTorr3z: Warn 1/2.

  • Like 2

wVVeI.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.