Sari la conținut

Cum să deblochezi toate personajele Mercenaries din Resident Evil 4 Remake


VLM

Postări Recomandate

În urmă cu aproximativ o săptămână, a apărut partea Mercenaries din Resident Evil 4 Remake . În această fază, jucătorii pot alege unul dintre personajele jocului pentru a face față provocărilor în care trebuie să omoare toți inamicii înainte de expirarea timpului. Aceste personaje se vor lupta cu grupuri de ganados rele. Când ucizi un inamic, primești mai multe puncte și mai mult timp.

În modul remake Mercenaries, poți lupta cu Ganado cu figuri precum Louis și Honk, precum și Leon și Krauser. Momentan, nu te poți lupta cu un personaj Ada sau Wesker. Și există o nouă funcție numită Chaos Mode. Când un metru din partea de jos a ecranului se umple, îi conferă caracterului tău puteri speciale. În funcție de personajul pe care îl interpretezi, aceste abilități sunt diferite. De exemplu, modul Mayhem al lui Leon îl face mai puternic și mai rapid, iar Krauser se poate schimba pentru scurt timp în forma lui de monstru.

Acest ghid și sfaturi vă vor explica cum să deblocați fiecare personaj în modul Mercenaries din Resident Evil 4 Remake.

01.webp?resize=788,443&ssl=1

În mod implicit, Leon este deblocat, iar jucătorii vor începe în modul Mercenary. Leon nu este rău la nimic anume. Arma lui este excelentă pentru a face lovituri de aproape, pentru a ucide inamici mai slabi și pentru a ține mulțimii departe. Când vine vorba de mulțimi, Leon este singurul cu o armă, puternicul Riot Gun. Această armă este grozavă pentru a ucide inamicii de aproape și, de asemenea, pentru a ucide inamici mai duri precum Dr. Salvador și Minotaurul. În sfârșit, modul său Mayhem este cel mai ușor de utilizat, deoarece doar îl face mai puternic și mai rapid.

Arme: SG-09 R, Stingray, Riot Gun, Combat Knife

Abilitatea modului Mayhem:  putere și viteză crescute

Atacul corp la corp: dezlănțuiți o lovitură puternică asupra inamicilor uimiți în timp ce aceștia sunt în fața dvs. sau chemați priceperea de luptă a lui Leon și inamicii suplex în spate.

Luis Resident Evil 4 Remake

Dacă joci Leon și obții un A sau mai bine pe orice scenă, poți juca în rolul lui Louis. În teorie, nu este greu să obții nota A. Este doar o chestiune de a folosi cunoștințele și punctele forte ale fiecărui personaj. Lewis este o alegere mai bună în ceea ce privește calificarea decât Lyon. Red9-ul lui este bun la aproape și la mijloc, iar pușca lui de lunetă este bună la uciderea inamicilor de mai departe. Lewis este cel mai bine jucat de oameni care știu multe despre hărți și despre cum să-l plaseze. El poate declanșa pachete cronometrate de dinamită cu modul său Haos. Louis va câștiga dacă va pune aceste capcane și își ține inamicii la distanță.

Arme: Red9, SR M1903, Boot Knife, Flash Grenade

Abilitatea modului Mayhem: Dinamită cronometrată

Atacul corp la corp:  Luis își canalizează Mike Haggar interior și balansează o țeavă galbenă. În plus, el poate încărca pe umăr inamicii.

Krauser Resident Evil 4 Remake

Dacă joci în rolul lui Luis și obții un A sau mai bun pe orice scenă, poți debloca Krauser. Tipul care a fost prietenul lui Leon este mai mult un boxer, mai ales în modul haos. Muniția sa explozivă pentru arcul său compus o face grozavă pentru a ucide inamici și mafii mai duri. TMP SMG poate slăbi inamicii, astfel încât puternicul atac corp la corp al lui Krauser poate fi folosit pe Ganados mai duri. Viața lui nebună îl transformă într-o armă biologică scăpată de sub control. Dar Krauser se mișcă foarte încet când se transformă într-un monstru. Vă sugerăm să încercați să grupați inamicii împreună, astfel încât să puteți folosi puternicul atac de lovitură. Piesele normale nu sunt foarte puternice singure.

Arme: arc compus EJF-338, TMP, cuțit de supraviețuire, grenade flash

Abilitatea modului Mayhem: Treci la arma biologică Las Plagas

Atacul corp la corp: se împinge înainte prin inamici printr-un atac fulger.

Hunk Resident Evil 4 Remake

În cele din urmă, Hunk este deblocat prin obținerea unui rang A sau mai mare în orice etapă când joci ca Krauser. Mașina de nestăpânit a scăpat din Raccoon City și nu este pe cale să lase acest sat spaniol să-l termine. Hunk vine cu un inventar foarte limitat, un LE 5 SMG, un cuțit de cizme, câteva grenade, precum și cel mai mic kit de sănătate a personajului. Alternativa aici este că atacul corp la corp al lui Hunk poate trage asupra oricărui inamic, iar modul său Mayhem îi oferă muniție infinită fără a fi nevoie să reîncarce. Cu suficientă practică, Hunk ar putea fi îngerul morții pentru Las Plagas.

Arme:   LE 5, Grenade, Cuțit pentru cizme

Abilitatea modului Mayhem: muniție infinită

Atacul corp la corp: apucă inamicul de gât în timp ce acesta este în spatele tău sau eliberează o lovitură devastatoare în timp ce se află în fața ta.

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VLM a schimbat titlul în Cum să deblochezi toate personajele Mercenaries din Resident Evil 4 Remake

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.