Sari la conținut

Spider-Man 2 va urma calea marelui hit al MCU?


VLM

Postări Recomandate

Spider-Man-2.jpg?w=800&ssl=1
 

Am informat comunitatea noastră în această dimineață despre luna de lansare a lui Spider-Man 2 din Insomniac Games , dar acesta nu este sfârșitul detaliilor surprinzătoare legate de acest titlu. Hasbro a pregătit o figură a lui Miles Morales, a cărei descriere dezvăluie un detaliu important despre intriga jocului.

Hasbro pregătește o nouă serie de gadgeturi pentru fanii Marvel, iar lista noilor figuri îl include pe Miles Morales din Spider-Man 2 din Insomniac Games. Nu este nimic extraordinar, dar un detaliu surprinzător a apărut în descrierea gadgetului.

Producătorul a confirmat că figura arată noua ținută a lui Miles Morales, care arată bine, dar este de remarcat faptul că descrierea menționează multiversul.

„ CBR este exclusiv pentru a dezvălui cea mai recentă figură de acțiune Marvel Legends, un Miles Morales de șase inci cu elemente și design inspirat de apariția sa în Marvel’s Spider-Man 2. Descrierea produsului îl prezintă pe Miles drept „cel mai recent Spider-Man” care „descoperă”. aliați și inamici din multivers – și acasă în New York”, în timp ce lucra cu mentorul său, Peter Parker. „

În Spider-Man 2, multiversul este menționat pentru prima dată aici. Singura informație despre complot care este cunoscută în prezent este că Venom se va confrunta cu personajele principale.
Spider-Man-2-venom.jpg?resize=768%252C43
Tema din „Spider-Man: No Way Home”, care a debutat în 2021 și a câștigat 1,916 miliarde de dolari la box office, poate fi folosită de Insomniac Games. Efectuarea unui pariu pe multivers ar putea conduce dezvoltatorii la multe fire neașteptate.


Sursa: pewgame.com

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.