Sari la conținut

Esporturile Dota 2 au fost blocate cu 46 de jucători


VLM

Postări Recomandate

DOTA-2-BAN.jpg?w=800&ssl=1
 

În ceea ce pare a fi consecința unei investigații privind afirmațiile de înșelăciune în Turul de iarnă regional chinezesc din ianuarie al Circuitului Dota Pro, 46 de jucători au fost interziși de la  competițiile Dota 2 Esports (DPC). Întreaga echipă a Cavalerilor, care a fost însărcinată cu utilizarea unui hack de viziune pentru a truca meciurile DPC pentru a ocupa locul al treilea, este pe listă.

Cavalerii au câștigat 27.000 de dolari și un loc în cel mai recent Lima Major datorită acelei performanțe. Totuși, performanța Cavalerilor de acolo a fost infam de tristă, complet bombardată cu un record de 1-15 în competiția respectivă.

Imediat după participarea lor la Lima, Knights și-au schimbat numele în „Antarctic Penguins”, eliminând majoritatea echipei lor anterioare, incluzând în același timp întreaga lor nouă pe lista interzise. În prezent, nu se știe dacă Antarctic Penguins vor concura în viitoarele turnee regionale de primăvară din China, în ciuda faptului că oficial încă mai au un loc rezervat.

Potrivit unei declarații publicate de Perfect World Esports pe platforma chineză de socializare Weibo, interdicțiile au fost date pentru „interferența cu concurența loială”. 21 au fost interdicții pe viață care îi împiedică pe receptori să participe la orice competiție oficială Dota 2. Alți 12 au primit suspendări de un an și încă treisprezece au primit interdicții de doi ani de a participa la competițiile oficiale Dota 2.

Specificul concluziilor anchetei și justificările diverselor amenzi nu au fost făcute publice. Valve a fost contactat de PC Gamer pentru comentarii. Partenerul regional de publicare al Valve în China este Perfect World Esports.

Aceste interdicții semnificative vin după ce Valve a emis o rundă majoră de 40.000 de interdicții publice de înșelăciune Dota 2 la sfârșitul lunii trecute. Astfel de interdicții au servit ca un tip de „oală de miere” în care Valve a aflat despre hack, a dezvoltat o metodă pentru a-l prinde și a lăsat jucătorii să o folosească pentru o perioadă scurtă de timp pentru a acumula cât mai multe smucituri în zona de impact a banhammer-ului. .

Cu toate acestea, a fost oarecum oportun din partea jucătorilor necinstiți de sporturi. Aproape că au ratat să fie listați pe lista noastră de controverse majore din sporturi care tocmai s-au întâmplat.

Sursa: pewgame.com

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.