Sari la conținut

Sezonul 2 The Last of Us va avea noi evenimente. O serie nu poate conține The Last of Us Part II.


VLM

Postări Recomandate

Craig Mazin și Neil Druckmann au discutat despre planurile viitoare pentru sezonul 2 The Last of Us într-un interviu pentru GQ. The Last of Us Part II este prea enorm pentru a fi prezentat într-o singură poveste, potrivit inventatorului cosmosului și regizorul „Cernobîl”.

După finalul de astăzi al sezonului 1 The Last of Us, fanii vor trebui să aștepte cu răbdare până când Naughty Dog va adapta The Last of Us Part II. Creatorii serialului nu au menționat încă începutul producției la episoadele următoare, dar Neil Druckmann și Craig Mazin au dezvăluit un punct crucial.

Referitor la episoadele viitoare, Craig Mazin a declarat încă o dată că „nu există nicio posibilitate” Sezonul 2 va acoperi The Last of Us Part II în întregime, la care Druckmann a răspuns: „Este mai mult de un sezon”.

Deoarece este puțin probabil ca HBO să dorească să producă The Last of Us Part II în întregime, putem presupune că comanda unui al treilea sezon este un lucru dat. Totuși, producătorii nu au vrut să precizeze câte episoade vor fi necesare pentru a dezvolta povestea:

„ Ați observat corect că nu vom spune câte [ne trebuie sezoane pentru a acoperi evenimentele din The Last of Us Part II – ed. ed.]. Dar mai mult de unul este un fapt. „

Cu toate acestea, fanii pot conta pe un model de funcționare similar ca în adaptarea The Last of Us –  veți vedea câteva evenimente noi care nu au apărut în jocul lui Naughty Dog:

„ Sunt lucruri care vor fi adăugate și îmbunătățite. Sunt unele lucruri care se vor schimba. Scopul nostru este să facem exact ceea ce am făcut în primul sezon, și anume să oferim un serial care să-i facă fericiți pe fani. „

Creatorii sunt conștienți că „nu pot face pe toți fericiți”, dar totuși vor să facă pe mulți oameni fericiți. Este responsabilitatea lor să facă acest lucru și probabil că se pregătesc deja să se întoarcă în setul „The Last of Us”.

sursa: pewgame.com

 

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.