Sari la conținut

Forsaken acuzat că l-a copiat pe Elden Ring.


VLM

Postări Recomandate

În preajma lansării lui Bleak Faith: Forsaken , controversele cresc. Există pretenții că autorii au plagiat o mulțime de animații ale personajelor și inamicului lui Elden Ring. Forsaken acuzat că l-a copiat pe Elden Ring.

Creatorii cărții Bleak Faith: Forsaken, care a fost publicat în urmă cu trei zile, fac obiectul unor acuzații semnificative. Multe componente ale Inelului Elden au fost destinate să fie copiate de către designerii acestui tip de suflet. Secvențele complete de animație ale mișcărilor eroului și ale adversarilor sunt cele care contează și seamănă remarcabil cu lucrarea premiată a lui FromSoftware . Videoclipurile online demonstrează paralelele dintre jocul lansat recent și Elden Ring (videoclipul de mai jos).

Când animațiile personajelor din Genshin Impact au fost comparate cu cele din NieR Automata, acuzații similare au fost făcute înainte împotriva creatorilor jocului.

Pe Discord, creatorii Bleak Faith: Forsaken au abordat aceste acuzații. Scriitorii susțin că nu este nimic nepotrivit în utilizarea pachetelor oficiale de animație oferite pe Epic Marketplace.

„ Nu am ascuns niciodată că folosim Epic Marketplace pentru animații. (…) Întreaga lume a jocului nostru a fost construită manual, de noi. Doar 10% din aspectele grafice ale jocului au fost create pe bază de externalizare, în afara studioului” – au precizat autorii cărții Bleak Faith: Forsaken. „

sursa:  https://wccftech.com/bleak-faith-forsaken-seemingly-stole-elden-ring-animations-developers-respond/

 

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.