Sari la conținut

The Outlast Trials va fi lansat în Early Access pe 18 mai


VLM

Postări Recomandate

Pe 18 mai, PC Early Access pentru The Outlast Trials va fi disponibil prin Steam și Epic Games Store, potrivit dezvoltatorului Red Barrels.
 

Iată o prezentare generală a jocului, prin intermediul paginilor sale de magazin:

  • Despre
  • Red Barrels vă întinde o invitație pentru a retrăi teama amorțitoare cu prietenii. Dacă treci prin teste — singur sau în grupuri — și termini terapia, Murkoff se va mulțumi să te lase să pleci. Dar vei urma exemplul?
  • Poveste
  • În acest thriller din perioada Războiului Rece, voluntarii sunt folosiți de către Murkoff Corporation pentru a testa tehnici de ultimă oră de spălare a creierului și de control al minții. Morala ta va fi pusă la încercare, rezistența ta va fi pusă la încercare, iar mintea ta va fi zdrobită într-o lume a neîncrederii, fricii și violenței. Toate în numele dezvoltării, științei și câștigului financiar.
  • Elemente cheie
  • Sunteți toți prizonieri Murkoff închiși în unitatea lor. Puteți supraviețui fie singur, fie împreună. Probele pot fi terminate singur, într-o echipă de doi, trei sau patru persoane, sau singur.
  • Ascunde sau zboară – În stilul tipic Outlast, jocul principal presupune evitarea adversarilor, ascunderea de ei și încercarea de a fugi. Puteți folosi instrumentele pe care vi le oferă Murkoff pentru a vă îmbunătăți abilitățile de ascuns, pentru a stabili căi de evacuare, pentru a vă relaxa pe inamici și multe altele. Cu toate acestea, va trebui să munciți din greu pentru a le îmbunătăți și pentru a câștiga acele instrumente.
  • Personalizarea personajului: alegeți-vă echipamentul, îmbunătățirile și avantajele în funcție de preferințele dvs. de joc. Creați și personalizați-vă propriul participant la încercare. În timp ce primești terapie, celula ta este casa ta și ești liber să o aranjezi oricum vrei.
  • Investigați – Ați fost răpit de Murkoff Corporation pentru a fi supus unor experimente lipsite de etică care vă vor modifica psihicul și comportamentul pe parcursul proceselor. Colectați documente și obiecte care vor ajuta la dovedirea malpraxisului lui Murkoff împotriva pacienților săi.


Sursa: pewgame.com

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.