Sari la conținut

O hartă mare este inclusă în Forza Horizon 5 Rally Adventure. A fost afișată o nouă locație.


VLM

Postări Recomandate

A doua expansiune a noii hărți va debuta în 26 de zile. Dezvoltatorii au furnizat locația completă a Forza Horizon 5 Rally Adventure, astfel încât jucătorii să se poată pregăti pentru raiduri. Fanii sunt pregătiți pentru un loc cu adevărat fascinant.

A doua și actuala expansiune finală anunțată pentru popularele Jocuri Playground din 2021 este Forza Horizon 5 Rally Adventure. Creatorii au luat decizia de a construi o expansiune considerabilă care va rula pe console din două generații și pe computere personale.

Hitul Playground Games din 2021 va primi o secundă și, în momentul scrierii, actualizarea finală anunțată sub forma Forza Horizon 5 Rally Adventure. Creatorii au luat decizia de a lucra la o expansiune considerabilă care va putea fi redată pe consolele din generația anterioară, pe lângă computerele personale.

Echipa de dezvoltare s-a concentrat pe crearea unui domeniu și a unei cariere complet noi; jucătorii interesați de noul conținut se vor îndrepta acum în regiunea Sierra Nueva din Mexic, care va avea șase biomi distincte. Creatorii jocului s-au asigurat că va exista un număr semnificativ de curse noi în viitor, toate acestea ne vor oferi posibilitatea de a explora capacitățile mașinilor care nu erau disponibile în joc înainte (puteți găsi o listă de vehicule AICI ) .

Astăzi, echipa Microsoft a făcut un tur al locației și este incontestabil că Sierra Nueva este o destinație atractivă. Putem conta pe prezența a numeroase regiuni deluroase, un crater, o „trecătoare a diavolului”, un lac și chiar… o pistă de biciclete! Deci, tot ce rămâne de făcut este să faci un anunț despre conținutul descărcabil necesar (DLC) și apoi să adaugi câteva vehicule cu două roți la joc.

Forza Horizon 5 Rally Adventure ar putea ajunge să fie un final satisfăcător pentru crearea Forza Horizon 5, deoarece programatorii de la Turn 10 Studios sunt așteptați să preia conducerea în următoarele luni. Știți că lansarea celei mai recente variante a Forza Motorsport va avea loc în 2023.
FORZA HORIZON 5 HARTĂ NOUĂ

Sursa: pewgame.com

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.