Sari la conținut

COUNTER-STRIKE 2 ESTE REAL ȘI SE VA LANSA CURAND, POTRIVIT LUI RICHARD LEWIS


VLM

Postări Recomandate

Noul joc, pe motorul Source 2, va fi gata de lansare în luna martie.
 

Contul de Twitter al CSGO și-a schimbat bannerul și membrii comunității care au scris pe Twitter despre o actualizare a driverului NVIDIA cu suport pentru două executabile necunoscute, „cs2.exe” și „csgos2.exe”, i-a încurajat pe fanii jocului de speranțe în versiunea Source 2 a jocul venind pentru a enusa oară.

Nicio informație nu a fost comunicată în mod direct de către Valve și, cu istoria dictând că hype-ul în jurul noilor versiuni ale jocului scade la fel de repede pe cât vine, se pare că acesta ar fi doar un alt moment în care fanii ar fi dezamăgiți în ceea ce privește o continuare a jocului masiv. popular CS:GO. Acum, însă, surse anonime au contactat jurnalistul Richard Lewis cu informații că de data aceasta este diferită.
 

Lewis raportează că CS2 va fi o revizuire majoră, cu un nou sistem de creare a potrivirii și 128 de servere de bifare.
 

Nu numai că acesta ar putea fi momentul să vină noul joc, probabil sub titlul de lucru Counter-Strike 2, ci va sosi iminent, potrivit surselor lui Lewis – această lună martie este ținta, până la 1 aprilie. „Marea prioritate este să scoată asta și apoi să o lustruiască, să remedieze orice erori și să o ridice la nivelul pe care oamenii îl așteaptă de la CS”, citează Lewis dintr-o sursă. Un alt citat direct din una dintre surse este că jocul este „aproape gata de plecare”. Atât de mult, se pare, încât a fost deja testat în secret de un grup de jucători profesioniști la sediul Valve.

Potrivit raportului, jocul va veni cu 128 de servere cu rata de bifat, precum și cu clasamente și potrivire noi și îmbunătățite, spre deosebire de actualele 64 de servere de rata de bifat și sisteme datate care au trimis mulți jucători actuali ai Global Offensive pe platforme terțe, cum ar fi RECUNOASTE.

O mare întrebare pe care Richard Lewis o evidențiază în articolul său este cum va fi integrarea noului joc în scena esporturilor. Va coexista viitorul CS2 alături de CS:GO sau îl va înlocui? Numai Valve știe, dar din punct de vedere istoric ar fi primul. Privind recenta mutare DOTA2 la Source 2, cele două jocuri au coexistat doar pentru o clipă înainte ca versiunea îmbunătățită să preia controlul. Oricum ar fi, când vine vorba de sporturi, Lewis observă că, judecând după trecut, „este posibil să existe o perioadă lungă de echilibru și de revizuire a caracteristicilor înainte ca jocul să fie potrivit pentru competiție”.

Sursa: https://www.hltv.org/news/35312/counter-strike-2-is-real-and-around-the-corner-according-to-richard-lewis

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.