Sari la conținut

Microsoft cumpără Activision Blizzard?


VLM

Postări Recomandate

Am fost martorii unei situații destul de intrigante în urmă cu o săptămână, deoarece Microsoft a semnat inițial un contract cu Nintendo care avea să dureze zece ani, iar apoi a avut loc o audiere semnificativă la Bruxelles. După eveniment, s-a anunțat că compania va lucra cu NVIDIA, iar producătorul Xbox a ținut o conferință de presă pentru a oferi o descriere a evenimentelor care au avut loc în legătură cu achiziția Activision Blizzard .

Raportul britanic Equity a făcut știri despre întregul caz, iar avocații implicați în acord sunt descriși ca fiind „optimistic precauți” cu privire la rezultatul fuziunii. Acest lucru se datorează faptului că Comisia Europeană a aprobat anterior remedii similare când Meta a achiziționat Kustomer anul precedent.

Unul dintre experții de la Bruxelles a subliniat că oferta Microsoft va fi „suficientă”, iar avocații din Marea Britanie sunt așteptați să urmeze o cale similară. Acesta este motivul pentru care orarele Comisiei Europene și ale Autorității pentru Concurență și Piețe sunt similare.

S-a raportat că oficialii sunt preocupați doar de limitarea distribuției de jocuri pentru console, computere și sisteme de operare; totuși, Call of Duty nu este subiectul principal de discuție. Când Disney a achiziționat 21st Century Fox, nici mărcile individuale nu au fost tratate.

Tranzacția poate fi blocată pe una sau două piețe mai mici, dar acest lucru nu va afecta activitățile corporației, iar Xbox se va putea alătura familiei Activision Blizzard. Potrivit avocaților, tranzacția dintre Microsoft și Activision Blizzard este de așteptat să fie acceptată de majoritatea piețelor.

Sursa: pewgame.com

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.