Sari la conținut

PlayStation a achiziționat Ballistic Moon?


VLM

Postări Recomandate

Posibilitatea ca Sony să investească într-o altă companie de producție a apărut din nou, la fel ca un bumerang. Ca urmare a publicității din jurul anunțului de angajare, mulți observatori din afaceri privesc echipa britanică cu o atenție mai mare. Ne-a atras atenția că Luna balistică este conectată cu japonezul...

Sony nu pierde timpul și ia multe măsuri diferite pentru a extinde biblioteca de jocuri grozave care sunt lansate inițial pentru platformele PlayStation. Anul precedent a fost plin de o serie de premiere de mare profil ale echipelor care aparțin familiei producătorului japonez, precum și de anunțuri privind achizițiile Bungie și Haven Studios.

În urmă cu câteva zile, s-a vorbit mult despre Ballistic Moon, care este una dintre trupele care aparține gigantului din industrie și a fost inclusă alături de alte trupe într-una dintre postările de angajare. Eroarea din ofertă a fost remediată cu promptitudine, dar acest lucru nu a alinat preocupările numeroșilor spectatori și celor cu cunoștințe din interior. În episodul din Sacred Symbols: A PlayStation Podcast, Colin Moriarty de la Last Stand Media a raportat că Sony a fost numită ca afacere-mamă a Ballistic Moon pe PitchBook.com, care este un site web care oferă software și date financiare.

Dacă zvonurile se vor dovedi adevărate, proprietarii PlayStation nu se vor lăuda probabil cu achiziția lor decât după ce achiziția Activision Blizzard va fi finalizată. Deoarece producătorul lucrează în prezent foarte mult pentru a împiedica tranzacția să se realizeze, a face un astfel de anunț ar fi culmea ipocriziei. În același timp, este important să rețineți că dezvoltatorii din Regatul Unit colaborează cu compania pentru a construi enigmaticul Project Bates, care se află acum în fazele incipiente de dezvoltare și este dezvoltat pe PlayStation 5 (PS5). .

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.