Sari la conținut

The Witcher 4 Polaris – Tot ce știm până acum


VLM

Postări Recomandate

Pregătiți uleiurile pentru lame, deoarece The Witcher 4 este acum o realitate. În martie, CD Projekt Red a anunțat că în prezent dezvoltă „ următorul joc din seria de jocuri video The Witcher ”, care „va începe o nouă poveste pentru franciză. ”

„Primul joc” dintr-o serie de jocuri va fi The Witcher Polaris, așa cum este cunoscut în interior. În realitate, CDPR a declarat că creează o nouă „trilogie AAA RPG”, ceea ce înseamnă că, după The Witcher 4, vor fi două jocuri disponibile (se pare că sunt în lucru o mulțime de jocuri CD Projekt Red viitoare ) . Chiar dacă nu am auzit nimic despre complot, perspectiva a trei noi jocuri Witcher este extrem de palpiantă din motive evidente.
 

The Witcher 3: Wild Hunt , unul dintre cele mai bune RPG-uri vreodată, a fost lansat în urmă cu șapte ani, astfel că anunțul unei noi trilogii este o veste bună în acest domeniu. Continuați să citiți pentru a afla ce știm în prezent despre The Witcher Polaris, inclusiv informații despre celelalte jocuri video Witcher care sunt în curs de dezvoltare, precum și despre trecerea la Unreal Engine 5.
 

Pe 4 octombrie 2022, CDPR a publicat o actualizare pentru The Witcher 4. Numele de cod intern pentru viitorul joc, care a fost dezvăluit ca parte a poveștii, este The Witcher Polaris. Al doilea episod al serialului este în pre-producție și, potrivit CDPR, va marca „începutul unei noi saga”. Dezvoltatorul a adăugat: „Sperăm să lansăm încă două jocuri Witcher după Polaris, stabilind o nouă trilogie RPG AAA.”

De asemenea, știm că The Witcher Polaris nu va fi realizat cu motorul RED exclusiv al CDPR, care a fost utilizat pentru The Witcher 2, The Witcher 3 și Cyberpunk 2077, ci mai degrabă cu Unreal Engine 5. Între timp, CDPR a declarat în mai că The „Faza de cercetare” a lui Witcher 4 sa încheiat. De atunci, studioul și-a împărțit munca între pre-producția acestui nou serial RPG și expansiunea Cyberpunk 2077 Phantom Liberty.
 

Titlul Witcher 4: Polaris se va numi Witcher 4?

Deoarece The Witcher 4 este în esență ceea ce este viitorul joc Witcher, este mult mai simplu să ne referim la el ca atare pentru moment. The Witcher 4: A Game of Two Thrones nu a fost anunțat de CD Projekt Red, potrivit lui Radek Grabowski, directorul de PR global al companiei.
 

În esență, a fost confirmat că jocul nu se va numi nici The Witcher 4 de către CEO-ul CD Projekt Red, Adam Kiciski, în 2018, așa că vă puteți baza pe faptul că acest viitor joc Witcher va fi ceva puțin diferit.

„Prin definiție, primii trei „Witchers” au constituit o trilogie, așa că nu am putut numi următorul joc „The Witcher 4”. Desigur, acest lucru nu înseamnă că vom abandona lumea The Witcher”, a remarcat Kiciski într-un interviu Bankier.

Aceasta a fost în esență o repetare a unei remarci similare făcute de Marcin Iwinski, un co-fondator al CD Projekt Red, la un apel către investitori în martie 2017.
 

Data de lansare a lui Witcher 4 este probabil foarte departe

Dezvoltatorul CD Projekt Red a declarat în esență că nu ar trebui să anticipăm o dată de lansare a lui Witcher 4 înainte de 2025 într-un întrebări și răspunsuri cu investitorii la începutul acestui an.

Întrebat despre programul de dezvoltare al noii trilogii, președintele CDPR Adam Kiciski a răspuns că „Ne pregătim tehnologic pentru Polaris. Acesta este primul proiect realizat cu noul motor Unreal 5. Pentru ca această tehnologie să fie funcțională pentru jocuri masive, deschise, bazate pe povești, va necesita o dezvoltare suplimentară. Prin urmare, trebuie să depunem mai mult efort pentru a finaliza această misiune. Acesta este tot ce pot spune în acest moment; partea a doua și a treia ar trebui să meargă mai bine, deoarece tehnologia va fi mai bună și vor exista instrumente și conducte disponibile.”

Dezvoltarea Witcher 4 va dura probabil mai mult de trei ani, iar Kiciski a răspuns „Da, este” ca răspuns la o întrebare ulterioară. Prin urmare, este cel puțin 2025.

POLARIS

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.