Sari la conținut

Ultima actualizare a lui Assassin's Creed Valhalla


VLM

Postări Recomandate

Ubisoft a oferit mai multe informații despre patch-ul final pentru Assassin's Creed: Valhalla . Dezvoltatorii nu oferă nicio informație nouă interesantă în acest moment; mai degrabă, se concentrează pe corectarea defectelor. Dimensiunea fișierelor este un aspect intrigant al acestui scenariu.

În anul 2020, Assassin's Creed Valhalla a fost lansat pentru PC și console din generația anterioară. Ubisoft a produs diverse suplimente plătite, dar studioul nu a uitat nici de materialul gratuit. Jocul s-a dovedit a fi un mare succes și a primit 2 ani de sprijin.

Ubisoft se pregătește să lanseze Assassin's Creed Mirage și, ca parte a acestei pregătiri, cea mai recentă bucată de conținut descărcabil gratuit pentru Assassin's Creed Valhalla combină explorarea cu introducerea unei noi povești. În plus, dezvoltatorii tocmai au confirmat cea mai recentă actualizare de remediere a erorilor. Fișierele vor fi descărcate a doua zi.

Patch-ul 1.7.0 abordează eliminarea problemelor, precum și introducerea îmbunătățirilor sugerate. De exemplu, autorii au modificat una dintre abilități, au eliminat supărarea părului lui Eivor care se sparge prin glugă, au îmbunătățit echipamentul sau au rezolvat probleme mai mici.
 

Fanii Assassin's Creed se pot pregăti pentru descărcare, dar, practic, doar pe Xbox și PC poate dura câteva minute pentru a descărca:

Xbox Series X|S – 15,1 GB

Xbox One – 9,9 GB

PlayStation 5 – 0,5 GB

PlayStation 4 – 1,6 GB

PC – 6,3 GB
 

Este extrem de posibil ca problema cu Xbox să fi fost cauzată de o eroare în magazin; cu toate acestea, este foarte puțin probabil să fi fost așa. Jucătorii care au cumpărat credite nu le-au primit în inventar.

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.