Sari la conținut

Trailer de joc TEKKEN 8 – Kazuya intră în joc


VLM

Postări Recomandate

Tekken 8 va avea un luptător care este considerat printre cele mai importante personaje ale francizei. Cel mai recent clip demonstrează unele dintre atacurile mai devastatoare ale lui Kazuya și îl arată că este pregătit să-și zdrobească inamicii încă o dată.

Cu toate acestea, după cum puteți vedea, dezvoltatorii nu așteaptă următoarele evenimente pentru a dezvălui o listă de luptători care sunt gata de producție. Deși Bandai Namco nu a confirmat încă data lansării lui Tekken 8, lucrează deja la el. Nu ar trebui să fie la fel de șoc faptul că Kazuya va face apariția în joc; cu toate acestea, trailerul lansat recent vă oferă posibilitatea de a vizualiza câteva imagini noi din luptă.
 

Personajul Kazuya este considerat a fi o icoană a seriei Tekken. Kazuya a început seria ca un erou, dar de-a lungul jocurilor, a evoluat în principalul răufăcător al seriei. Războinicul și-a dorit să se răzbune pe tatăl său, iar jucătorii au putut să cunoască partea rea a personajului în timpul jocului, care nu va lipsi deloc în Tekken 8.

Jucătorii au reușit să preia controlul asupra lui Kazuya în șapte dintre jocurile din seria principală, dar cameo-ul lui a apărut doar în Tekken 3 în cea mai mare parte. Kazuya a apărut în practic toate jocurile din seria principală. În plus, luptătorul a apărut în jocuri spin-off precum Tekken Tag Tournament și Tekken Tag Tournament 2, precum și Tekken 3D: Prime Edition și Street Fighter X Tekken.

Cum vom juca mai exact Street Fighter 6 în iunie și Tekken 8 la începutul lui 2024?

 

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.