Sari la conținut

Mi am luat ban de pe sv de discord si de pe sv de csgo


hehue21

Postări Recomandate

Fac acest reqest deoarece "mi am invitat prietenii sa injur staff ul". Sedan s a suparat pe mine deoarece mi a zis ca sunt slab si i am zis si eu acelasi lucru si mi a dat ban peste 3 saptamani permanent. Imi pare rau daca v ati simtit prost dar nu am eu nicio vina ca altii va injura pe sv. Mersi!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asa bun ti-am zis ca esti  tu mi-ai zis la fel  dupaia ce ai facut ? ai continuat sa ma insulti cu: ca sunt prost , ca nu este csgo-ul de mine plus de asa   pe steam imi dadeai mesaje jignitoare  aduti aminte

da normal ca iti aduci preteni sa ne injure  cum poti sa zici ca nu il cunosti cand iai zis ca zica o injuratura tu daca nu cunosti omu ii spui sa zica o injuratura?

asa ca ssuporti consecintele daca ssunteti smecheri  

 

 

 

 

Nick: 

Ip-ul: Click aici pentru a afla (IPv4)

SteamID: (Numeric)

Link profil steam: 

Adminul care te-a banat: 

Admini prezenti: 

Motivul pentru care ai primit ban: 

Data si Ora: 

 

asta ii un model  de respectat  bun plus de asta trimiti pretenii sa imi ceara sa iti dau unbann si plus de asta si injura  

 

Sedan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VLM a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.