Sari la conținut

Hogwarts Legacy cu modul multiplayer


VLM

Postări Recomandate

Modul single-player al Hogwarts Legacy este plăcut, dar jucătorii sunt interesați să pregătească o versiune adecvată care să adauge jocului suport pentru multiplayer. Modificarea este acum în curs de dezvoltare, iar autorii săi experimentați vor oferi divertisment pentru până la opt jucători.

Deși există o mare curiozitate în Hogwarts Legacy, este important de menționat că este o producție care oferă doar o experiență pentru un singur jucător. Echipa de dezvoltare din spatele titlului nu a pregătit niciun conținut pentru jocul multiplayer, în ciuda faptului că jocul este probabil să atragă atenția jucătorilor cărora le place să petreacă timpul online.
 

Dezvoltatorii Together Reborn, o versiune de Skyrim care include jocuri multiplayer, au ajuns la concluzia că ar trebui să se concentreze pe Hogwarts Legacy. Cu toate acestea, autorii nu vor pregăti dosare cuprinzătoare; mai degrabă, ei vor stabili o bază pe care lucrările ulterioare pot fi efectuate de către alți indivizi.

Modulul va fi, desigur, accesibil doar pe computerele personale; cu toate acestea, încă se speră că, în viitor, dezvoltatorii vor decide să creeze un supliment care nu numai că va permite jocul de quidditch, dar va face posibil și celor care sunt interesați să alerge împreună în lumea jocului.
 

 

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.