Sari la conținut

God of War Ragnarok este similar cu The Last of Us: Part II


VLM

Postări Recomandate

Santa Monica Studio a încercat să reimagineze în întregime povestea Ragnarok-ului Zeului Războiului . Scriitorii au considerat mai întâi un complot care, retrospectiv, ar face referire la The Last of Us Part II .

[ATENȚIE: POATE CONȚINE SPOILERE]

 

Într-un interviu pentru MinnMax, Matt Sophos, scriitorul principal al serialului, a recunoscut că rezultatul lui God of War Ragnarok ar fi putut fi foarte diferit. În versiunea originală a intrigii jocului, Kratos ar fi pierit într-o luptă memorabilă cu Thor chiar la începutul jocului.

„I-am oferit regizorului [Eric Williams] prima schiță a schiței pe care am creat-o. La începutul jocului, Kratos a fost ucis de Thor. Da, va muri, dar nu ar fi o moarte definitivă. Atreus ar fi, în esență, responsabil pentru a trage orice ar fi trebuit să se întâmple – și nu-mi pasă, putem spune asta, deoarece nu se mai întâmplă, deci este doar fan fiction în acest moment. – din Iad.”
 

Un salt în timp de 20 de ani a fost intenționat să fie folosit de creatori, timp în care Atreus ar dobândi în mod aparent cunoștințele necesare pentru a-l elibera pe Kratos din iad.

Cu toate acestea, Eric Williams nu a fost interesat de o astfel de întorsătură a evenimentelor, astfel că ideea a fost imediat abandonată. Realizatorul a fost îngrijorat de faptul că povestea cu Kratos, care urma să moară, dar apoi să revină la viață, nu va fi bine primită de jucători.

După cum știm, până la sfârșitul lui God of War Ragnarok, jucătorii nu sunt siguri dacă personajul principal va supraviețui bătăliei. Santa Monica Studio, totuși, și-a schimbat intențiile și, în cele din urmă, sa concentrat pe subiectul central al mitologiei norvegiene, și anume soarta și profeția.

Ai vreun interes pentru această carte? Vizitați ghidul nostru de strategie God of War: Ragnarok.

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.