Sari la conținut

MultiVersus a pierdut aproape 99% dintre jucătorii Steam de la debut


VLM

Postări Recomandate

Cu puțin timp în urmă, Warner Bros. Games se lăuda cu cât de succes a avut platforma MultiVersus. Deși au existat milioane de jucători care au participat la jocul de luptă gratuit, nu am primit prea multe informații semnificative despre joc în ultimele săptămâni. Ca o consecință directă... titlul este eliminat.

MultiVersus și-a început existența cu explozie, iar jocul de luptă gratuit a cunoscut o atenție semnificativă în primele săptămâni de disponibilitate. Peste 143 de mii de oameni au încercat jocul în prima zi de lansare numai pe Steam, iar la apogeul său, au existat 153.433 de persoane interesate să joace jocul care au fost conectate la servere prin platforma Valve în același timp.
 

La o lună după ce jocul a fost pus la dispoziție publicului, Warner Bros. Games a spus că peste 20 de milioane de oameni au încercat deja jocul și au afirmat succesul jocului. Nu au lipsit gândurile că jocul își va stabili poziția puternică în segmentul free-to-play în lunile următoare, potrivit căruia titlul are un viitor unic și jocul își va crea poziția puternică în segment.

Cu toate acestea, un public numeros înseamnă și o mulțime de potențiale probleme, pe care dezvoltatorii le-au aflat pentru că, în ultimele 24 de ore, doar 1.250 de fani ai jocurilor de luptă au jucat MultiVersus prin Steam – titlul a înregistrat o scădere a interesului de peste 99%. Dezvoltatorii au aflat că a avea o audiență mare înseamnă a avea o mulțime de probleme potențiale din cauza audienței mari.

Mulți indivizi nu au plătit pentru joc, ceea ce le-a permis să abandoneze rapid proiectul și să se intereseze de alte jocuri. Problema cu Play First Games a fost probabil conținutul și planurile de dezvoltare care nu le-au plăcut jucătorilor.

CONNECT FIRE.USP.RO
b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.